Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Coze? Kdyz zagoogluju, tak XOX - 6 TFLOPS, GTX 1070 - 6.5 TFLOPS. Me teda ve skole ucili, ze 6.5>6.
  • Jestli je něco UŽ DLOOOUUHO zažité dogma, tak spíš to, že Sony je spička v elektronice...
  • One X má víc TFLOPS než GTX 1070 + nezapomínej, že konzole mají low level access ke grafice a lepší optimalizaci her.
  • Tak je to vymletý Xbot, to je normální, ale kdo mu dal těch 11 plusů? To by mě to zajímalo. Že by tady bylo 11 podobně blbých lidí?
  • spíše je to zažité dogma, osobně jsem přecházel z 360 gamepadu na DualShock 4 a je to obrovský skok, mnohem lépe se drží, lépe na se na něm hraje a hlavně triggery jsou mnohem ergonomičtější.
  • https://www.novinky.cz/internet-a-pc/hardware/454516-nejvykonnejsi-konzole-na-trhu-je-nedostatkovym-zbozim-xbox-one-x-je-vyprodany.html
  • Hanzales
    No každý to máme jinak :) Tragický bych nenazval ani jeden. Obecně z mého pohledu byl Xbox ovladač vždy lepší, od té doby co mu zmizela baterie zezadu se mi jednoznačně držel vždy nejlépe, ale DS3 mi taky nikdy nevadil a k PC jsem si teď vzal DS4 a jsem s ním spokojen velmi. Jediné co mi vadí je umístění "Options" a "share" což bývá "menu", nedá se to nahmátnout rychle.
    Nicméně kdybych měl poradit, asi bych taky k PC rozhodně doporučil nový Xbox ovladač. DS4 je jen osobní preference.
  • To je pořád srovnávání konzole Xbox One X vs. PS-4 Pro, řeči o 4k rozlišení - ale nikde není nic o tom jak vypadá jedna a ta samá hra na konzoli - a herním PC - dejme tomu s GTX 1070... Ta před rokem stála o tisícovku víc (v MSi Gaming X edici) víc než celý Xbox, za podobnou cenu jako xbone X je i nová 1070Ti či GTX 1080. Jenže tyhle karty rozhýbou hry jen někdy na 60PFS+ (a to jsou často v kombinaci s procesory i7 (4/8), nových 6/12 nebo všemožných vyšších verzí ryzenů (8/16).

Takže někde musí být zakopaný pes, že to sice jede ve 4k ale v nastavení které na PC odpovídá minimálnímu rozlišení ? A nevěřím že nový xbox má v sobě Vegu 56, která opět stojí jako celý Xbone X...

Nemluvě o šíleném ovládání FPS gamepadem, to prostě nejde...(já ho používám jen na městské akce, závody ale hrát FPS je fakt jako z pravěku...)
  • Uznávám, že krátká výdrž baterií PS4 gamepadu je problém.
    Ale gamepad od Xboxu není o moc lepší. Buď musíte pravidelně vyměňovat tužkové baterky a nebo si navíc dokoupit balík s dobíjecí baterkou a kablem na dobíjení (cca 600kč navíc).
  • Takové žvásty jsou dlouho nečetl.
    - Uvádět jako "argument pro koupi Xboxu" vydání "excluzivek" (Kingdom Come a Metro), které ale vyjdou na všech velkých platformách (PC, PS4, Xbox) !! Trapas.

- Argument "modu do Skyrimu" je též trapný, protože moderská komunita nejenom na PS4 ale i Xboxu je prostě nesrovnatelná s PC mod komunitou. Jestli je pro vás Skyrim tak důležitá hra, tak jediný způsob, jak si mody vychutnat na plno, je PC!
    ("trochu více modu na Xboxu" není žádný pádný argument!)

- Ten váš seznam her na vánoc je k smíchu!
    Jediné 3 herní série, které Xbox má jako "exluzivity" jsou Forza, Gears of War a Halo... přičemž poslední díly Forzy a GoW vyšly taky pro PC, takže o 2 důvody méně pro koupi Xboxu! (BTW: Halo Wars 2 je taky pro PC)
  • Amen, my brother.
  • Kingdom COme není exkluzivita, má vyjít na PC i na PS4...
  • Ty budeš mít pěkné vymleto, řešit módy u jedné letité hry a dávat to výhodu, pokud chceš modovat, tak si kup pc
  • Mně překvapuje , jak se stále opakuje stejná mantra SonyUltras , ovlivněných PR kecy. Jakože na Xboxu není co hrát. Dělal jsem si seznam her, které bych chtěl na Vánoce, a je hoodně dlouhý.
    Asdi tak- Xbox nenabízí odlišnou řadu her, které nejsou na PC. Takže pro někoho, kdo má herní počítač , tak Xbox je maximálně tak na sledování filmů. jenže herní PC konkuruje Xboxu one X v katergorii cena/výkon pouze za předpokladu hraní her "zadarmo".
    Xbox versus herní notebook - zde nemá Xbox konkurenci.
    Xbox versus Sony- o PS4 jsem uvažoval, ale ony ty excluzivky mně netáhnou, navíc Sony je uzavřená společnost- nepovoluje mody do Skyrimu v takovém rozsahu jako u Xboxu, nemá zpětnou kompatibilitu, nemá Minecraft s Super Duper grafickou , nemá EA access (kde mimo jiné je celý Mass effect, Dragons Age), PS4 pro se dal jednoduchou cestou drobného úpravy hardwaru, který mně neskutečně s*al na notebooku: větší, hlučnější, topící kus železa.
    Dost mně zarazilo tvrzení - že hardcore hráč je jen ten, co hraje nejnovější hry, a ke starším se nevrací-
    a tak asi nejsem dost hardcore hráč (i podle "herních recenzentů", když je pro mně důležité si i na nové konzoli vyzkoušet Oblivion ve velepšené grafice (poprvé v životě budu mít možnost hrát Oblivion + trávu ve venkovních lokacích).
    Jinak stran excluzivek na Xbox: už se těším na Kingdom Come a nové metro, které bych si na starém notebooku asi těžko zahrál, a po té, co jsme loni koupili dceři počítač, tak by mně manželka asi poslala někam, kdybych chtěl letos PC s grafikou v ceně celého xboxu.
  • Zlaté PC vždy nadupané
  • ste sa nejako opustili...
  • Rozložení triggerů je na Xbox gamepadu ergonomická smrt, proto vždy volím DS...
  • Já si koupil jeden z těch "pro" ovladačů, který jsou podobný xboxovýmu, protože dual shock vždycky byl a je tragickej gamepad.
  • takové maličkosti jako je tvar ovladače PS4? *1* *1* *1* možná tak funkce PS4 ovladače (reprák a nevyužitá dotyková plocha a světelný pruh) jinak co se týká výdrže baterie zvlášť s vibracemi na MAX je PS4 ovladač naprosto tragickej, jestli kupovat kvůli ovladači konzolu tak jedině Xko, proto se i ovldač kopíruje pro PS4, i majitelé PS4 pokud nejsou hateři Xka jen protože je to jiná konzole uznají (pokud si jej vyzkoušeli), že je Xx (jakože iX krát :) ) lepší, i ta váha je šptná, je moc lehkej
  • Kvalitní kabel v balení je u obou konzolí, pokud si ho v balení neměl tak tě někdo pěkně natáhl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit