Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Klasická mantra SonyUltras...nemá excluzivky. To je tak kddž dojdou argumenty...
  • moznost ze pristi rok vyjde PS5 tu je, ale to te moc nemusi zajimat protoze nez na ni bude dostatek her vyuzijes PS4 PRO uplne v pohode.
  • Výkon jako handheld = double fail.
  • Pokud bych měl herní PC, tak bych XOX taky nekupoval, mně nahradí herní NTB. V tom nemá konkurenci. Jinak excluzivky os Sony mně prakticky nezajímají- snad až na Ratcheta. Pro mně je důležitý Zaklínač, Minecrsft, Skyrim (kde Sony těžce ztrácí).
  • V Americe je XOX trhák, tam totiž stavění herních pc není až tak populární jak v Evropě.
  • jamar28
    No tak jsem to pochopitelně nemyslel. *1* Jen tak, že si ten problém uvědomují taky a pracují na něm.
  • Zdařec, čekal jsem na vhodný článek abych se vás tady mohl zeptat, může někdo i z redakce třeba zareagovat, přeci jenom v tom žijí. Můj dotaz je takový, že uvažuji k XBOXu si koupit PS4 Pro, nicméně na internetu jsem zaznamenal strašení, že v roce 2018 vyjde PS5, osobně si myslím, že tak rok 2020, každopádně vyplatí se koupit ještě dnes PS4 PRO ?

BTW: Už jsem to tu psal minule OPRAVDU nechápu kdo si může koupit XOX, na moje XO už sedá několik měsíců prach a většinu her co bych si zahrál na konzoli tak hraju přes PC. Můžete se obhajovat Xbox jak chcete ale Microsoft prostě nemá hry... Tohle je namátkou PS: Horizon: Zero Dawn, Spider-Man, The Last of Us, Uncharted, God of War, Detroit: Become Human, Death Stranding, Ghost of Tsushima... a takhle můžu pokračovat donekonečna, jako výkon XOX je hezký ale bez her je k ničemu.
  • "xbox pomalu umírá" - to myslíš vážně nebo si ůpnej ps magor? Tohle snad už vážně není možný!!!
  • Bylo by to super. Sony nějakou konkurenci potřebuje. Mně je to jejich vydávání her i na PC sympatický a zpětná kompatibilita taky, ale konzoli mi to rozhodně neprodá.
  • Rozebrání vnitřností (ENG) https://www.youtube.com/watch?v=Y__r8UjVvzY&t=0s
  • OK, tak spal na popel vela peňazí, drotár, protože ho mám a Bloodborne je zatim jediná exkluzivita kromě Persony, která mě bavila. Until Dawn a cca 10 dalších exkluzivit jsem hrál a po chvíli vypnul.

Zbytek 1P titulů mě buď nezaujal nebo to prostě není můj žánr, zatimco v Personě a Blodboorne mam stovky hodin. Nebejt Bloodborne, tak bych si tu konzoli pravděpodobně nikdy nekoupil, ty peasante.
  • jen mám platinu *15*
  • kámo uvedom si čo chceš hrať, až na pár exkluzivít všetko vychádza na obe platformy. Tie exkluzivity nemusia byť až také terno. Mám PS4 Pro a žiadny Xbox.
  • vieš čo, ani si ich nemusel hrať, úplne ti uznám, že si videl nejaké videá alebo gify + recka k Bloodborne a HLAVNE diskusie. Veľa diskusií.
  • ja bych ty PS5 i veril. pokud ted zacnou pracovat na nejaky exkluzivite, tak vyjde za 2+ let a to uz bude PS4 na trhu vic jak 6 let coz uz je i cas na next gen.
  • panejo, Until Dawn je interaktivní kravinka, Bloodborne jedna z nejlepších her historie...
  • čo by mohol chcieť? Aby som vám vládol...
  • celý môj život spel do tohoto okamihu, aby si mi dal takýto krásny odpis. to bolo must read!
    Stavím veľa peňazí na to, že si nehral obe hry, dokonca že ani nemáš PS4. Dovidenia.
  • fail je považovat switch za handheld *15*
  • Slovák no, co bys chtěl...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit