Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Meow

Remaster ok, u dalšího dílu už jim nevěřím... 

• Sice jsi zapomel na to, ze loni sam Blizzard nejdriv lakal na "velky oznameni ze sveta Diabla", ale jinak souhlas.

Letos uz radeji neocekavam nic, ono totiz taky u Blizzardu je jedna vec oznameni a druha vydani...

• Já bych zase řekl, že tento spolehlivý zdroj je jen pokračování lidí jak naplivat na Blizzard. Pokud se vše tohle oznámí, tak to bude super, ale zatím to jen vypadá na to,  že si lidé připravují půdu pro to být zase naštvaní. 

"Fanoušci": Cože ? Váš spolehlivý zdroj řekl že tu bude tohle a tohle a tohle a nebylo tu tohle a tohle !!!!!

Blizzard: Ale nikdo od nás nic takového neřekl a nenapsal....

"Fanoušci": Držte huby komunisti jedni za*raní, jste ten největší odpad herní scény !!!!!!!!!!

Už tu komedii zase vidím. :D

• Raději bych viděl remaster Diabla 1 a Warcraft 1.  Protože to jsou sice skvělé hry, ale dneska už pro většinu lidí nehratelné. Warcraft  2 je ještě na hraně, ale taky bych ho viděl raději jak ten remaster W3 i případný remaster D2, které jsou skvěle hratelné dodnes. 

Jinak kdo se chytí tohoto hypetrainu na základě "spolehlivého" zdroje a pak bude po blizzconu zase brečet, že nedostal to co chtěl a to co měl dostat, tak je s prominutím hlupák. A vsadím se, že jich znovu nebude málo. Stejně jako před rokem, kdy se v hlavách lidí z ničeho zrodilo to, že nám ukáží D4. Nikde o tom žádný opravdu spolehlivý zdroj nenapsal ani písmenko, to si jen lidi něco vysnili. Naopak Blizzard předtím sám napsal, aby lidé svoje nadšení a očekávání mírnili. A jak to dopadlo to víme každý. Tolik zhrzených "fanoušků" se najednou vyrojilo že... 

• spoock

Diablo IV v havu D2, to bych si fakt pral.

• Carnage666

Tam bude taková kontrola lidí že to jen tak neprojde 😀

• dworkin

První dvě Diabla a Starcraft. Pak už od Blizzardu nechci nic. 

• dworkin

Predbehnul jsi mě. Cosplay Pua by byl super - akorat za co z her od Blizzardu by sel legitimně zamaskovat? Jsou nějací podobní medvědi třeba ve WoW?

• Corvus

Phůůů!

• Corvus

Tak na remaster dvojky jsem hodně, HODNĚ zvědavej!

• mno řekl bych, že to bude spíše nějaký "leak" v uvozovkách. s ohledem na současné kauzy blizzardu potřebujou, aby se hovořilo o něčem jiném a potřebují návštěvníky nějak jinak nahypovat. každopádně tipuju overwatch v podobě nějakého survivalu typu fortnite.

• vindalooo

Těšte se, bude Overwatch2, Diablo4...

... na mobilu. Co je? Všichni je máte!

• uher

Hlavně ať Diablo IV má konečně nějakej normální art styl a nevypadá jak podělaná omalovánka ve stylu WoW (nic proti WoW, ale do Diabla se to prostě nehodí).

• skaven

snad to cinanom daju fanusikovia poriadne vyzrat

• SalemCZ

Podle mě tam bude i nějaký ten Medvídek Pú

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit