Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • victor

    Já nevím Resonance či Blackwell se mi líbily námětem ,ale že bych za ně chtěl někdy  utrácet ...to ani ne .Vždycky se ke mně dostali mimoděk v nějakém bundle. Takže zaplaceno autoři dostali ,ale sám bych jim je nedal .

     Adventury totiž prvoplánově nevyhledávám a nekupuji .Zvyk z Oslího ostrova .Pěkné sledovat zkoušet postoupit v příběhu ale ...ale ne adventury mi k srdci nikdy nepřirostly .Ze srdce nerad řeším mamuta na trámu a podobné záseky .A koukání po návodu zase vede alespoň u mne k zřeknutí se řešení a ukázkové dohrání hry podle lejstra. Takže ne díky zásekům a minimální znovuhratelnosti adventury nepodporuji .Z principu .

    Nový Spellcross stejně jen tak někdo neudělá ,Ufo už dnes neletí a tahovky zase všichni prasí fantasy feelingem . Popravdě čím dál méně her z domácího luhů mne dokáže zaujmout ...Ale Silesia ...holt slibovaná tahovka je něco na co slyším a dokážu i to temné fantasy odpustit  ;)



  • Díky za článek o mé hře Subsequence!

    Zde oficiální web hry: http://www.subsequencegame.com/

    Kuba Pilař

  • Corvus

    Já bych se i těšil. Ale jaký to má význam, když se to během prvního dne v 99% rozkrade. Už teď lituju autory.

    • Všade čítam o tom Čikovi a je to smutné. Smutné keď sa vcítim do človeka, ľudí čo niekoľko rokov sa venujú projektu a dáky troll čo si myslí, že je pupok sveta mu to ničí.

      Stále ale nerozumirm jednej veci, warezové verzie hier by predsa prišli aj bez neho a netrvalo by to dlho . To stačí predbehnúť o pár dní crakovaciu skupinu chudákov a už nič nepredajú ? Však hráč čo si to crackne v deň vydania by si to crackol 14 dní po ... a netahal by hneď kreditku... ak by nebol na craknutá verzia dostupná. To jediné čo mi je zvlásštne.


      k článku: Dúfam,. že keď je to česká hra bude aspoň v češtine, lebo už ani to pre slovenské hry a tiež české neplatí.... Aspoň titulky... i keď aj to nebýva. Viem po anglicky a viem dobre... Ale predsa je to jazyk čo mi bližší ... už od detstva. Chápem trh je malý ale ... tak keď už to voláme česká ...:-)



      • Subsequence bude mít český i anglický dabing včetně titulků.

        • tak to potom si dávam do wishlistu :-) 😉😉

          • Díky za přízeň!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit