Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gulivera84

    To tech mobilnich datech mohlo byt pred galerii a ne az se navse podivam a pokoracuju ve cteni, ale i tak dik za upozorneni🙂😎

  • Inquisitor

    Bohužel dost velkých vydavatelů GFN bojkotuje. Jinak je to skvělá služba, kterou už dva roky používám. Doufám, že se nakonec dohodnou a vrátí se zpátky. Podle mě budoucnost hraní. Bez stahování, instalací a nakonec i energetická stránka, kdy dnešní pc jsou slušní žrouti.

    • twicer

      Ten žrout to bude stále, jen na jiném mistě. :)

      • Inquisitor

        To jo, ale já to neplatím.

        • LessPh

          Vyborna reakce, ani me nenapadlo, ze se tebou otevrena energeticka stranka takhle otoci.

          Ja myslel, ze ses zelenej ekolog, a ty si proste jen dobrej ekonom. Souhlasim s tebou:-)

          • Inquisitor

            Ale jo, při hraní z cloudu jede comp na volnoběh:)

        • medveddd

          Určitě bych se nebál, že se cena elektřiny do ceny toho produktu nepropíše.

          • Inquisitor

            Za GFN platím měsíčně 139 Kč. 

            • medveddd

              Co tím chceš říct? Že je to míň, než kolik by tě stála ta elektřina, kdybys to hrál u sebe?

              Potom je to otázka, kolik ti to žere při hraní z cloudu a kolik při hraní normálně. Ten rozdíl tam samozřejmě bude velký, ale 1kwh stojí tak kolik? 3 koruny? (+ samozřejmě paušální poplatky, ale ty se s objemem odběru nemění)

              Takže jestli ti to na GFN žere 200w a normálně 600w, je to za hodinu rozdíl něco přes korunu.

              Hlavní úspora je rozhodně v tom, že nemusíš kupovat hardware. Na tý elektřině podle mě tolik neušetříš.

    • Jenom nechápu proč je bojkotujou. Vůbec to nedává smysl. Nijak to nebrání nákupu licencí těch her. A jestli je s tím trochu práce na implementaci, tak to bych viděl jako ten nejmenší problém.

      • Inquisitor

        Tam jde o o to, že hra není instalovaná na uživatelském zařízení, ale na Nvidia cloud serverech. Takže za poplatek hraješ na jejich zařízeních, kde je hra instalovaná, svojí zakoupenou hru. Nvidia na tom vydělává a vydavatelé chtějí svůj podíl, s tím ale zase nesouhlasí Nvidia. Takže pat. Nedávno se sice vrátilo EA, ale jenom částečně, zatím vrátilo jenom asi 4-5 her a od té doby už nic.

        Je to svinstvo, nevim proč bych si zakoupenou hru nemohl instalovat kam chci. Snad se to vyřeší, ale prachy jsou holt prachy.

        Podobná služba Shadow se právě tomu vyhnula tím, že ti pronájímá celé virtuální pc, kde si hru musíš nainstalovat. Tím pádem můžeš hrát co chceš. Zkrátka jde o tu instalaci. Taky je Shadow o dost dražší a navíc u nás nedostupná.

        Další variantou je Boosteroid, ten je jenom v Evropě. Tam je těch AAA her víc, je otázkou jak dlouho, než je budou muset taky stáhnout. No zatím to funguje. Za deset euro, ale jenom 1080p a 60 fps. Mně to teda stačí v GFN mám taky jenom priority. Ale přeci jenom je GFN výkonostně lepší, ale zase tam nejsou ty lepší značky. Takže momentálně používám obě dvě sužby:)

        • Jo, je to hloupost. Herním vydavatelům by mělo být jedno, kde se jejich licence uplatní, dokud za ni zaplatíš.


          Naopak by měli být za GFN rádi. Mnoho lidí si nekoupí AAA hru prostě proto, že na ni nemají počítač v dnešní době.

  • GeForce Now jsem si pořídil kvůli Dying Light 2 a miluju to. Když máte rychlý internet, tak za ty peníze bych herní PC splácel 10 let.

    Samozřejmě je ale nutné počítat s tím, že tam nejsou všechny hry, ale nové AAA, které vyžadujou dělo tam je. Na zbytek mi obvykle stačí noťas nebo moje staré PC.

    Co mě mrzí je, že se to nedá zkombinovat s Xbox Game Passem.

    • LessPh

      Ja jsem taky zkousel GFN pred dvema lety a fungovalo žto moc pekne, jen bohuzel tam nebylo moc her, ktere jsem v te dobe hral a taky to nepodporovalo 1440p, to byly duvody proc jsem do toho pred 2 lety nesel a poridil si pred rokem novy PC, ktery mi vydrzi min. 7 let... no a pak GFN vyzkousim znovu, protoze technologie tou dobou bude vyladena a ja v te dobe budu uz hodne pres 40, takze stejne budu hrat uz jenom tahovky :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit