Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • spoock

    Ja mam rozehranou jednicku na Switchi a tady se ta hra hodi naramne. Jedinou vyhradu mam k spubpji, kdy v chumlu postav tezko rozeznat kdo je muj. Mel jsem u jednicky mensi pauzu, ale s vydanim posledniho dilu musim brzo naskocit do druheho dilu.

    Soiboje sice nenadchnou a obcas se ztracim v riznych specialnich utocich ruznych postav, ale hraje se to paradne, v podstate bych i ozelel souboje a hral jen ty kecaci pasaze.

  • Tak já zkusil dát znovu šanci jedničce. Jakože bych se do trilogie zažral. Ale zase jsem u toho usnaul nudnou a moc pořád nechápu tu chválu, které se kolem těchto her točí. Soubojový systém hrozně primitivní. (navíc soubojů minimum). Příběh hrozně plytký (hromada postav a u žádné se nedostane k nějakému pořádnému backstory, že jsou mi všechny jedno). Bohužel nic pro mě. Asi si dám zase Xcom.

  • triptich

    jedna zo sérií, ktoré som úplne opomínal. potom som "z dlhej chvíle" vyskúšal prvý diel a... teraz ľutujem, že som to hral s češtinou. naskočiť do trojky v eng asi zníži hodnotu zážitku, každopádne sa teším. vďaka za recenziu.

    hru môžem smelo odporučiť, za mňa zaslúžené osmičky po všetkých stránkach.

  • MickeyMutant

    Jen bych doplnil, že pro plnohodnotný zážitek je pro hráče prakticky nutné navázat na předchozí epizody. Nejspíš. Kdo do třetího dílu spadne rovnýma nohama, tomu budou trpící postavy, jejich osudy, vztahy, emoce, dilemata, citové strázně i vývojové oblouky totálně buřt a bude jen cynicky sledovat, jak se v něm nějaký další animovaný panák marně snaží vydolovat jiskřičku solidarity, soucitu, hněvu nebo jiné citové odezvy. Tak jako já. A zbude mu jen pachuť v ústech z nezáživných, zdlouhavých tahových soubojů a tupý pohled v očích při sledování karavany barevných mravenců sunoucích se šnečím tempem doleva a doprava po monitoru.

    Ještě upozornění pro hráče s rozvinutým hudebním sluchem. Vypněte si zavčas hudbu, jinak vám ten s prominutím zasranej trubač svým falešným krákáním urve uši. Nevím, jak často se zrovna tohle hudební číslo ještě opakuje, ale dál už jsem to nehodlal riskovat.

  •  The Banner Saga - Hulk Smash!!! sorry, wrong universe...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit