Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no ale ja som sa vyjadroval k tomuto konkretnemu Traileru;)
    "Upřímně, myslím si, že na hru s divákem mají nárok tituly, které mají tak nějak své jisté a ne The Bureau: XCOM Declassified" - nic v zlom ale toto je zvast hrubeho zrna:)
    ak nahodou toto vijde a cirou nahodou z toho bude skvela hra, tak potom sa bude k traileru na dlc pisat nieco v zmysle "dalsi vyborny trailer v style...."

cize ktovie aka bude hra vo finale (to sa uvidi ci prekvapi), ale trailer je spraveny dobre ;)
  • Nesouhlasím s postojem "co nejvíc informací" když hra ještě nevyšla. Dle mého názoru má trailer navnadit potenciálního kupce a zapsat se mu nějakým způsobem do podvědomí, ale nevyzradit vše hned v reklamě ještě než ten produkt vyjde (mám na mysli problematiku pouze u her, možná ještě u filmů).
    Ve chvíli kdy hra vyjde, je zde spousty portálů a různých zdrojů, kde vám hru přiblíží, (doporučí/nedoporučí) jakožto finální produkt. Vztekat se kvůli tomu, že výrobce neposkytuje dostatek informací k produktu, je dle mého názoru vhodné ve chvíli, kdy produkt vyjde.Přístup autora článku k traileru mi přijde přinejmenším dětinský, ale je to jeho názor. Mě osobně přijde Trailer slušný a nemám potřebu ho nějak hanit, i když chápu odpůrce turbo-explozivních trailerů, které také mi vadí . V tomto případě, má ale trailer slušný nápad a zpracování. Jinými slovy trpělivost přináší růže.
  • XorxoxTalarius
    Tak pokud mam pravdu, tak ono by to nicemu nevadilo ze je starej, dulezity je ze ma spoustu moznosti a na nejvyssi detali se vsim vsudy si clovek prestrelku nadherne uzije.
  • kubi-wan
    A je to tu zase... o hře se ví prakticky prd a už do nás sypou, abychom si ji předobjednali!
  • Jak rikas, brecet nad starym enginem a naopak onan*vat nad novym dnes uplna zbytecnost.. i kdyz co kde ctu tak mi prijde ze paradni grafika je dnes vse co hrac potrebuje, i kdyz pak nevim teda co hraje :D...
    Schazi mi hlavne kvalita a to i u TOP latest enginu ....
  • to ja snim zase souhlasim... neberu tento konretni trailer, ten je uznavam jeden zlepsich... ale mam ti spocitat hromady super traileru vnadici na finalni bullshit ??? Tech je......
    Takze v princupu souhlasim zcela. *4*
  • Naprosto úžasný hudební doprovod *4*
  • jojo nic nerikajici sestrihane trailery, to by dnes vsem slo moc dobre *1* *15*
  • "A COUNTER ATTACK BY THE opičky
    RESULTED IN THE debanánizace OF banánky
    WHICH LED TO THE naštvanost OF majitelé ovocnářství"
  • Přesně tak. Když je v týmu skupinka talentovaných a pracovitých grafiků, může se vytvářet nádherný svět i ze starších enginů. Moc se mi libí Zeno Clash 2 a záběry z SW 1313.
  • vyborne spraveny trailer, nesuhlasim s autorom clanku
    (premudrele kecy, pri traileroch predsa vzdy ide o to zaujat- nemusi to byt zrovna AAAAAAaaaa titul co si moze dovolit takyto pristup)
    ocividne nie velky fanusik tohto projektu :)
  • XorxoxTalarius
    Ja vedel ze to tak je :D
    To je upravenej engine z Mafie 2 :D
    Ale tak proc ne, engine byl skvelej a hra bude vypadat nadherne i na starsich strojich. Takze podle mne prvni plus. No necham se prekvapit zbytkem. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit