Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus
    Díky za tuhle recenzi. Adventury jsou mým top žánrem. Vizuál se mi líbí velice, určitě si tuto záležitost seženu. Mrzí mě jen jednoduchost, ke které se dnešní adventure hry upínají. Škoda.
  • Adventura je to opravdu pěkná, postavy jsou dobře napsané a prostředí a hudba jsou vyloženě pohádkové.

TO MikeiXX: Nevím jestli tady byla recenze na Resonance, ale po tom co jsem tuhhle adventuru dohrál, tak musím uznat, že to má skvělé adventurní prvky ( hlavně logické, tak že když použiješ mozek tak většinou všechno lze vyřešit.) Čtyry hlavní postavy, dlouhý příběh, který jen tak nepustí. Jediná věc, která je vyloženě jen o vašem pocitu je retro styl hry, že to vypadá jako bys to hrál na herním automatu či starých videohrách, ale pokud si hral gemini rue, tak ti tohle vadit nebude. Pro mě 10/10.
  • Dle videí to vypadá jako když se to seká,postava kecá a sekaně hejbe posou.Co jsem pochopil tak to takto odflákli.
  • MickeyMutant
    Obrázky jako by vypadly z nějaké přednášky s názvem "Kýč a design".
    • zdeeneek
      Prispevek jako by vypadl z nejake prednasky s nazvem "Trolling". *1*
      • MickeyMutant
        Nikdy mě nepřestane udivovat, jak se fanoušci dokážou rozžhavit doběla, když jim někdo pomluví jejich hru. Asi jako kdybych Donu Corleoneovi pošeptal, že ta jeho famílie je nemytá špageťácká sebranka. Od té doby, co jsem na to přišel, mě jedovatá kritika baví mnohem, mnohem víc.
        • Moje oblibena trolovaci veta "fanoušci dokážou rozžhavit doběla, když jim někdo pomluví jejich hru" :D
    • autoři původně chtěli kontaktovat Fr. Kupku, autora nejdražšího českého prodaného obrazu, duchovního otce opravdového umění, aby jim mohl po monitorech rozmazat h*vna to abstraktních surrealistických linií
      když zjistili, že tento velikán českého umění je již po smrti, raději šáhli po esteticky líbivém provedení, jež filozofové v černých rolácích považují za honění vody
      • MickeyMutant
        Škoda. Abstraktně rozmázlá h*vna by byla aspoň nějaká adventurní evoluce.
  • MikeiXX
    Když jsme u těch adventur, měl(má) někdo na recenzi Resonance? Gemini Rue zde bylo zaslouženě a hojně propagováno a Resonance si zaslouží minimálně stejný prostor. :)
    • A když už jsme u těch 'retro' adventur, možná by stál za zmínku mass-effectovský Finding Shepard (aneb možná se přecejen dočkáme dobrého konce *1* )

http://goo.gl/gTJf2
    • GlaDOS
      Prej to měl hrát Petr, ale jelikož už je to pěkná doba a pořád nic, tak asi ani nebude. Jinak já už hru zrecenzoval na jednom webu, zabývající se čistě indie hrama a dokonce jsme soutěžili o tři Steam kopie *přihřívá si vlastní polívčičku*.
  • mně to nevím proč hrozně připomíná klasický pohádky Čarodějův učeň a Pohádka o Honzíkovi a Mařence... boží!
  • TLJ3 fu*king when? *16*
    • Nikdy, doufám. Oba díly byly super, ale nechme tu sérii už raději na pokoji. Funcom by mohl ale udělat jinou zajímavou adventuru s novým světem.
      • Nechať na pokoji hru, ktorá je násilne useknutá v polovici (Dreamfall) sa mi nevidí moc štastné ... *13*
        • Tuhle serii miluji,ale jeste radeji bych videl neco jako Syberia 3. Vim ze se nikdy nedockam,ale od toho jsou sny,ne?
          • Tej Syberie 3 sa určite dočkáš, i keď je ohlásená už poriadne dlho. S novými značkami sa totiž B. Sekalovi moc nedarilo (čo je škoda, kedže Sinking Island sa mi celkom pozdával). Takže Syberia je asi jediný brand, na ktorý mu ešte niekto dá financie...
  • MickeyMutant
    Nejdřív sádroví trpaslíci, pak chlupaté dečky na víko od záchodu z Kauflandu a nakonec Das Schwarze Auge: Satinavs Ketten. Milí Němci, není té msty za odsun už tak akorát?!
    • GlaDOS
      Co máš pořád za problém? Přepadl tě násilník, nutící tě se zbraní u hlavy hrát tuto hru? Daedalic Entertainment jsou zatím jediní, co se na adventury úplně nevys*ali a jejich hry vypadají alespoň graficky naprosto skvěle. Sice příběh není vždy úplně špičkový, jako třeba u nezávislích adventur, ale pořád je ještě snesitelný. Tak či tak tě nikdo nenutí je hrát (snad).
      • MickeyMutant
        Chybí mi tu páteční článek o pirátství, tak se snažím vlastními silami rozproudit nějakou víkendovou debatu.
        • Zajimave, ja myslel, ze clovek, ktery absolvuje frontalni lobotomii celniho mozkoveho laloku ztrati uplne schopnost komunikovat, ale Vas pripad rozhodne budi pozornost a mel by se vedecky prozkoumat. Mohu se zeptat kde presne jste hospitalizovany, ze bychom se s kolegy na Vas prijeli podivat.
          • MickeyMutant
            Tykej mi, prosím, Péťo. Tady v nemocnici panuje neformální atmosféra, tykáme si i s panem doktorem. Kde přesně jsem, nevím, ale do oken svítí sluníčko a za nimi máme krásnou zahradu na procházky pro uklidnění. Kamarádům z našeho křídla jsem vyprávěl o Das Schwarze Auge: Satinavs Ketten. Obrázky se jim moc líbily, takže to vypadá, že vás to bude hrát víc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit