Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    PVP špatné není, včera jsem to po delší ( no skoro roce zapnul) jen škoda že jsem chytil po několika odehraných zápasech ten bug který ani pon několika týdnech od uvedení nedokázali opravit *16* takže už nemůžu hrát ale co no, tak jsem se solo vydal do DZ - překvapilo mě že po sobě lidi už tolik nejdou. Solo jsem dal asi2 levely nebo3 potom jsem se připojil k někomu přes veřejnou hru no a byla to cellkem sranda trochu nuda.- že sme tam jen zabíjeli moby a ty dokážou celkem potrápit když maj brnění a 30 level.

    Navíc mi příjde že je tam víc druhů zbraní myslím co se týče výkonosti - zauvažoval bych o DLC ostatně jinak si to PVE člověk moc nezahraje.
  • Rejsek
    Hra asi mrtvá skutečně není, hráčů se v safe pointech objevuje dost. Akorát tam ale asi chodí jen pokecat, protože se ani do Resistance, ani do Skrimishe nehrnou. Pamatuju na předchozí update Last stand a cca 5tivteřinové matchmakingy. To se tu nekoná. Na hru se spoluhráči si rozhodně počkáte. Takže ne, není mrtvá, ale dvakrát zdravá taky ne.
    • 1 sekunda MM. problém je u tebe hochu.
    • Jack1947
      Polomrtvá mrtvá... hmm nevím no co je lepší *7*
    • No hraju každý den a od updatu jsem resistanc nehrál. Furt zkoumám tu novou mapu. Zbírám nahrávky a až to budu mít tak pak si ji zahraji.
  • Má to cenu to pořizovat? Hraje to ještě někdo?
    • Samozřejmě... A včera jsem zkoumal novou mapu a je to super... A ten mód... Hmm... Mňam...
      • Tak za tu cenu komplet se všema DLC je to myslím jasná koupě. Tak uvidíme po víkendu.
        • XorxoxTalarius
          Super singleplayer odreagovacka :) Pokud koupis v poradne sleve ovsem :)
  • Jakooo ... kdyz se podivate na teaser trailer na Division a pak se pujdete podivat na skutecnou hru tak se vam akorat otevre kudla v kapse. Trailer laka na v podstate uplne neco jinyho. Skoro by se dalo rict ze laka na crossover Division a Wildlands, bohuzel realita je takova jaka je a proto v prvnich mesicich ztratila hra znacnou cast fan base, kterou se ted Ubisoft snazi natahnout zpet free updatema. nemyslim si ze se mu podari :(
  • Ubisoft ví co dělá těmito free testy. Nedávno jsem viděl nádhernou elaboraci současného stavu Rainbow Six Siege. Tu hru dokázali neskutečně vzkřísit. Viz zde: https://www.youtube.com/watch?v=oj2MMrWIUdg
  • Jack1947
    No nic třeba kvůli tomu novému FREE Resistance modu zase zkusím... jinak teda promrhanej potenciál tam byl škoda. To zase u WIldlands bylo naopak ale tam dostal člověk více nudy a stereotypu.

    Prostě SP část skvěla ale pak už jen grind v DZ kde to je/bylo prolezlé cheatery a nebylo to nic moc... prostě endless grind kterej každym dalším updatem ztrácel na významu.
  • Heh, hra ma dva roky a ja som to asi rok nemal spustene...
  • Morraw
    Doma mi od vydání leži sběratelka, kterou jsem nestihnul stornovat. Beta mě zklamala. Přesto mám docela chuť to teď zkusit.
    Wildlands mě nakonec taky lehce zklamalo. Nezbývá než počkat na kombinaci obour her.
  • The Division jsem hrál hned od začátku, ale právě díky různým úpravám a "demotivačním" elementům se stará parta pomalu ale jistě rozpadala, až jsem se na to vyprdnul taky, což bylo někdy mezi prvním a druhým DLC. Rozhodně toho však nelituji, utopil jsem v té hře něco mezi 200-300h, což je na mé poměry sakra dlouho. Víc jsem snad utopil kdysi jen u Diabla co si vzpomínám. Takže otázka je nasnadě. Stojí to za to znovu stahovat a vyzkoušet z pohledu hráče, který víc času strávil solo? (neskutečně mě bavilo běhat solo po DZ a buď se snažit lovit Lovce nebo naopak se jim snažit zmizet, nějak je přechcat :) ) Spousty hráčů a částečně i mě odradili poměrně časté úpravy setů a zbraní, kdy hráč na něčem x desitek hodin pracuje a pak mávnutím kouzelného proutku bylo vše jinak a mohl začít skoro od začátku. Díky všem za info.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit