The Duskbloods od FromSoftu vypadá jako pokračování Bloodborne. Vyjde jenom na Switchi 2
-
Zajímal by měl výkon Switche 2, protože tohle vypadá hůře technologicky než Sekiro, Bloodborne či Dark Souls 3.
Takže něco okolo PS4?
-
-
Tak cena je nějakých 12 500kč, v té ceně jsou různé gimmicky jako dvě myši apod (které běžný tablet nemá) a nintendo myslím nedotuje svůj HW, ne? Takže reálně to bude výkon tabletů v cenové hladině 12 500kč
-
-
"Nintendo myslím nedotuje svůj HW"
Žádná konzole není dotovaná. Všechno zaplatí koncový zákazník.
To, že PS a Xbox je "dotovaný", je mylným pozůstatkem z dávných dob minulých (PS3 a Xbox360), kdy tyto konzole byly dotované. Ale to už dávno neplatí.
-
-
To neni tak úplně pravda, ne? Co vim, tak všechny Playstationy jsou na začátku svýho cyklu ztrátový, tedy de fakto "dotovaný". Jen v dřívějších dobách byly víceméně ztrátový v průběhu celý generace, zatímco teď to trvá jen při launchi cca 6-12 měsíců.
-
-
Proč to srovnáváš s tabletem? Všechny bude zajímat výkon oproti Steamu a jiným handheldům.
-
-
Jako co sem viděl Elden Ring screeny z Nintendo Switch 2 je to jako kdybych ER nastavil na low.
-
Odhady jsou výkonem mezi PS4 a PS4 Pro.
-
-
obávám se, že PS4 Pro to nebude ani atakovat, přece jenom Sekiro na PS4 Pro vypadá pořád fantasticky a ne o moc hůře než současná herní konkurence, tohle vypadá dost zastarale.
-
-
-
Spis me prekvapuje, ze tu jeste neni recenze na Khazan
-
-
Pracuje se na ní, dostali jsme klíče takřka v den vydání a je to dlouhá a obtížná hra :)
-
-
Díky za info. Dobré vědět.
-
-
-
Předchozí FS trailery mi přišly krapet lepší (zajímavější dramaturgie a lepší hudba asi), ale stejně bych tyhle exkluzivity zakázala!@#!
-
-
Hlavně absolutně nechápu jak se tahle verze traileru mohla dostat oficiálně ven a už nelze vzít zpátky, když je tam audio stopa posunuta o několik sekund dozadu. Hroznej trapas a jsem překvapenej, že se o tom nijak nikde nemluví.
Moc se do role fanouška nestavím ale byl jsem hroznej fanboy Fromsoftu - DS1, 2, 3, BB, Elden Ring, všechno naprosto geniální hry s dechberoucím originálním světem a pro mě dokonalým gameplayem loopem. Po té co oznámili Nightreign jsem zůstal ohromenej jak se mohli takhle snížit na úroveň toho, co v současným herním světě nesnáším. Je smutný že se od tohohle do budoucna očividně vzdálit nechtějí a kráčejí ve stejných šlápějích. PvPvE naprosto zašlapává to co předešlé počiny FromSoftovskejch her činily tak svělé. TikTokiáda kultury si nevybírá a nadále rozežírá vše.
Nightreign bude odpad, tohle bude odpad. Nevadí mi že je to exkluzivita, vadí mi že chcípá i tohle mnou kdysi glorifikované studio.
-
-
Tebe překvapuje jakou cestou se From Software vydalo? Vždyť to je u nich naprosto normální.
-
Podle mě je to chyba na straně games, nikde jinde jsem ten trailer (youtube kanály IGN, FromSoft, Nintendo) s posunutou audiostopou neviděl.
Ke zbytku se nevyjadřuju, přijde mi to přitažený za vlasy.
-
-
-
V tomhle má MS pravdu. Exkluzivity by měly zhynout na úbytě. Nikdy jsem si díky nim nezahrál Bloodborne a teď nebudu moct ani další Fromovku. Skvělý.
-
-
MS to říká, protože to už vzdal. Vždyť poslední dvě generace totálně projel...
-
Emulátory na nintendo fungujou celkem spolehlivě
-
Pravdu v zásadě má, ale říká to jen proto, že to projel na celé čáře. Kdyby byl ve vedení nebo to vypadalo na remízu, říkal by určitě něco jiného.
-