Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lito

Zajímal by měl výkon Switche 2, protože tohle vypadá hůře technologicky než Sekiro, Bloodborne či Dark Souls 3. 

Takže něco okolo PS4? 

• Tak cena je nějakých 12 500kč, v té ceně jsou různé gimmicky jako dvě myši apod (které běžný tablet nemá) a nintendo myslím nedotuje svůj HW, ne? Takže reálně to bude výkon tabletů v cenové hladině 12 500kč

• Derp_1337

"Nintendo myslím nedotuje svůj HW"

Žádná konzole není dotovaná. Všechno zaplatí koncový zákazník.

To, že PS a Xbox je "dotovaný", je mylným pozůstatkem z dávných dob minulých (PS3 a Xbox360), kdy tyto konzole byly dotované. Ale to už dávno neplatí.

• JohnyTheZik

To neni tak úplně pravda, ne? Co vim, tak všechny Playstationy jsou na začátku svýho cyklu ztrátový, tedy de fakto "dotovaný". Jen v dřívějších dobách byly víceméně ztrátový v průběhu celý generace, zatímco teď to trvá jen při launchi cca 6-12 měsíců.

• Veskoslav

Proč to srovnáváš s tabletem? Všechny bude zajímat výkon oproti Steamu a jiným handheldům. 

• Carnage666

Jako co sem viděl Elden Ring screeny z Nintendo Switch 2 je to jako kdybych ER nastavil na low.

• Veskoslav

Odhady jsou výkonem mezi PS4 a PS4 Pro.

• lito

obávám se, že PS4 Pro to nebude ani atakovat, přece jenom Sekiro na PS4 Pro vypadá pořád fantasticky a ne o moc hůře než současná herní konkurence, tohle vypadá dost zastarale. 

• Spis me prekvapuje, ze tu jeste neni recenze na Khazan

• cms.jakub-malcharek

Pracuje se na ní, dostali jsme klíče takřka v den vydání a je to dlouhá a obtížná hra :)

• Derp_1337

Díky za info. Dobré vědět.

• JohnyTheZik

Předchozí FS trailery mi přišly krapet lepší (zajímavější dramaturgie a lepší hudba asi), ale stejně bych tyhle exkluzivity zakázala!@#!

• Saramane

Hlavně absolutně nechápu jak se tahle verze traileru mohla dostat oficiálně ven a už nelze vzít zpátky, když je tam audio stopa posunuta o několik sekund dozadu. Hroznej trapas a jsem překvapenej, že se o tom nijak nikde nemluví. 

Moc se do role fanouška nestavím ale byl jsem hroznej fanboy Fromsoftu - DS1, 2, 3, BB, Elden Ring, všechno naprosto geniální hry s dechberoucím originálním světem a pro mě dokonalým gameplayem loopem. Po té co oznámili Nightreign jsem zůstal ohromenej jak se mohli takhle snížit na úroveň toho, co v současným herním světě nesnáším. Je smutný že se od tohohle do budoucna očividně vzdálit nechtějí a kráčejí ve stejných šlápějích. PvPvE naprosto zašlapává to co předešlé počiny FromSoftovskejch her činily tak svělé. TikTokiáda kultury si nevybírá a nadále rozežírá vše. 

Nightreign bude odpad, tohle bude odpad. Nevadí mi že je to exkluzivita, vadí mi že chcípá i tohle mnou kdysi glorifikované studio.

• Smegma

Tebe překvapuje jakou cestou se From Software vydalo? Vždyť to je u nich naprosto normální.

• JohnyTheZik

Podle mě je to chyba na straně games, nikde jinde jsem ten trailer (youtube kanály IGN, FromSoft, Nintendo) s posunutou audiostopou neviděl.

Ke zbytku se nevyjadřuju, přijde mi to přitažený za vlasy.

• TheRKD

V tomhle má MS pravdu. Exkluzivity by měly zhynout na úbytě. Nikdy jsem si díky nim nezahrál Bloodborne a teď nebudu moct ani další Fromovku. Skvělý. 

• uher

MS to říká, protože to už vzdal. Vždyť poslední dvě generace totálně projel...

• honcka

Emulátory na nintendo fungujou celkem spolehlivě

• Pravdu v zásadě má, ale říká to jen proto, že to projel na celé čáře. Kdyby byl ve vedení nebo to vypadalo na remízu, říkal by určitě něco jiného.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit