Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže 25euro za hru + za chvilku vydavaj novy dlc za ktery si riakj neuveritleenjch 60euro. Tyhle dojny kravě tenhle tyden nepomuže. 85euro jim fakt nedam, a lituju hrace co si kupovali tuhle hru za 60euro+ 3xdlc po dalsich 15euro +15e mesicni poplatky a maj z toho nic :)
    • Tak samo ... oni poresili to, ze misto 10ecek mesicne ... platis 60ecek co 3 mesice za dalsi dlc ... a to se vyplati ne?
      • Veskoslav
        Měsíční poplatku se zrušily 2015. Chceš mi říct, že za více jak rok už vyšly 4 velké DLC za 60 éček? Můžeš je prosím popsat? *7* Protože jediný Morrowind bude stát 40 euro (pokud máš už hru zakoupenou), zbytek stojí 20 éček.
    • Veskoslav
      Za 42 euro včetně steelbooku, kdy ten datadisk obsahuje základní hru ve verzi Tamriel Unlimited. Digitálně a navíc teď by tu hru kupoval jenom blázen.
  • Download na Steamu ma 59GB. Na to mi ten týden nebude stačit.
  • To jeste nekdo hraje? Nejspis ne ... jinak by se nesnazili lanarit ovecky.

    Co si pamatuju, tak nejvic tlacili ty svoje uberbitvy ... a kdyz sem to zkousel, tak to vypadalo tak, ze banda lidi nekam 5 minut bezela, aby narazila na jinou stejne zmatenou bandu jinejch lidi, tam si tak 1/2 z nich stihlo do nekoho bouchnout(druha umrela driv, nez stihla neco vykouzlit) a mohli zase 5 minut nekam bezet, a doufat, ze se boj zatim nepresunul na druhej konec mapy. Zabava k popukani.

    Jeste lepsi pak bylo, kdyz chteli dva hraci hrat spolu, a jeden videl vesnici vypalenou, a druhej, co stal vedle nej, ji videl plnou vesnicanu. Alternativne parta lidi vlezla do dungu ... a kazdej byl ve svym. Tohle sou veci ktery se nezapominaj, i kdyz to nejspis nejak poresili.
    • Hraje, hojně. Jedna z nejaktivnějších komunit, navíc vyspělá a přátelská.

      Hra je už samozřejmě někde jinde - narozdíl od jiných mmo jako SWTOR vydávají autoři pravidelně zásadní updaty, které opravily křečovité mechaniky nebo ladí balance.

      Jediné co se zatím autorům nepodařilo opravit je server performance v masivních bitvách. Jinak jsme se dočkali X nových oblastí, spoustu eventů, hodně nových dungeonů, tunu nového gearu a možností jak customizovat postavu a build, housingu, duelování atp. Ano, možná věci které jiné MMO už mají, ale nic to nemění na tom, kam se ta hra za tu dobu posunula. Mílové kroky.

      Za základní cenu toho hra nabízí zatraceně hodně, i bez DLC je to content na stovky hodin. Zatímco jíné MMO mě rychle omrzely, u ESO se při casual hraní bavím už 3 roky - hlavně díky super PvP komunitě a obrovských možnostech gearu a buildů, kde má člověk pořád chuť zkoušet nové a nové věci a experimentovat.

      Určitě vřele doporučuju. Hlavně těm, kdo to hráli ještě v betě nebo těsně po ní.
    • Ta hra se časem výrazně zlepšila. To pvp ale vypadá v podstatě tak, jak si popsal. Boje bývají ale i delší a někdy se na místě podaří přežít třeba i celou bitvu. Když se ale chcípne, musí se opravdu hráč někdy přesouvat přes větší kus mapy. Tenhle typ pvp není to pravé, ale na nějaký čas umí zabavit a pro řadu hráčů to asi to pravé je (pro mě ne).

      Nejhorší je v ESO vzhled krajiny. Ten se jim nepovedl. Zbytek docela ujde. Nahrál jsem cca 100 hodin na max level.

      Jinak komunita je velmi aktivní - hráčů je hodně.
      • V PvP se dá rychle umřít, pro začínající hráče nebo ne-pvpčkaře je to určitě demotivující. Na druhé straně má každá classa (a její stamina či magicka varianta) self-sustain, takže nepotřebuje healera nebo tanka a dá se v PvP sólovat.

        Na druhé straně jsou tím pádem hráči, kteří dokáží se správným skillem a vyladěným buildem sami porazit i 10 hračů najednou, viz tuna "1vX" a "Outbumbered" videí na youtube.
        • Pro mě byl hlavní problém pvp taky v tom, že tě nutí mít svou postavu postavenou co nejefektivněji, jinak člověk nemá vůbec šanci. Jenže já jsem hodně RP hráč a některé skilly mi nesedly k mé postavě a nepoužíval jsem je, což ale znamenalo, že je moje postava prakticky nepoužitelná v solo pvp - v group jako podpora jo. Já obecně považuju classy v ESO za špatné řešení i když toto řešení chápu. Jen je málo RP a neodpovídá dřívějšímu lore, což mě mrzí.
          • myslím, že hráči to řeší tak, že mají postavy zvlášť na pvp a zvlášť na pve
            • Jasný, ale kdo by se s tím expil. Mám jen jeden život. *1*
  • Copa, soucty prvni tridy nezvladame?

    Jako "p2p" vysla hra nekde 2k15 ... tzn 2 roky. Vyslo 5 DLC ... I kdyby kazdy stalo dvacku je to 100Ecek + 60 za hru, takze za 2 roky 160 ecek. A to bylo urcite vic. Plus pokud mi skleroza slouzi premiova mena, pokud chces nejaky dalsi itemy ...

    Takze nezvan z hladu, 10Ecek na mesic je to zcela jiste. Kdyz si dneska koupim wowko tak taky budu platit jen posledni datac, ale kdo ho hraje od vydani zaplatil uz peknych par tisic i bez mesicnich poplatku.
  • Soudruzi nezvalda ani diskuse takze tohle bylo pro mamlase Veskoslava
  • Totálně mimo téma, ale už by mohl být další čtenářský gamesplay.
  • tak zdarma to uplne není protože budu mínet svuj cas, ktery bych mohl využít i líp. Kdyby ta hra za neco stála, tak bych si rád i zaplatil
    • další perla od boba

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit