Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne každej hraje hry, aby si honil ego jako ty... ;DDD dej si vlastní medicínu...
  • A Mobius chce STEM pro vytvoření dokonalé společnosti( ve zkratce aby byly všichni lidi napojení na jednu jedinou mysl)
  • Kudos pro každého, kdo dočetl do konce...
  • STEM vytořil Ruvik pro nějaké experimenty s myslí(alespoň myslím, že to tak bylo, kdyžtak mě někdo opravte). O ten stroj se začala zajímat organizace Mobius a jelikož se Ruvik toho stroje nechtěl vzdát, tak ho zabili a jeho mozek použili jako jádro(centrální mysl). Hlavní hrdina Sebastian je v tom stroji s ostatníma postavama napojen už od začátku tím Mobiusem, aby ten stroj byl otestován. Během hraní jsi mohl nacházet zápisky z deníku hl. hrdiny, ve kterých se psalo jak se jeho manželka Myra dozvěděla o nějaké organizaci(Mobius), jak jeho dcera zemřela při požáru jejich domu a Myra následně zmizela(tohle je hlavní téma druhého dílu). Samozřejmě byly v jedničce ještě zápisky, noviny a plakáty s pohřešovanýma osobama, které ten příběh trošku rozvíjeli a doplňovali(například vysvětlení co je vlastně Keeper(ten maník s trezorem na hlavě)). DLCčka spíš pak vysvětlili, co byla zač ta Kidmannová(že pracuje pro Mobius atd.)
  • Je mu u perdele, co bude hra roku, ale hlavně že masivní vítězství Zeldy. Další, co si kaká do úst. ;D

Jinak Divinity 2 kvalitu samozřejmě určuje, minimálně co se týče RPG žánru. Ta hra má hromadu desítek. Na RPG roku to má v pohodě. ;)
  • STEaM vytvořil ďábelský gaben, který žije z emocí lidí napojených na STEaM. Po tom co rozjel slevy začali být napojení lidé emocionální natolik nestabilní až docházelo k roztrhání jejich fyzických schránek.
  • Jack1947
    Tak ses vyblil, TL;DR ve zkratce podle tebe je to debilita. Podle mě je to tak trochu návrat kklasickému (bez otravných hádanek) hororu. Jedině souhlas s optimilizací ta se fakt moc nepovedla no. Animace nesouhlas ty se celkem povedli...

Jinak příběh není nejlepší, to bezesporu která hra ale má perfektní.
    Zklamal mě jenom trošku konec i když jak se to vezme Střílecí pasáž za Kidman dala vzpomenout na nostalgické Time crisis nebo Virtua cop, poslední level byl už spíše pro Sebastiana jen hledající následně prchající... až mě překvapilo že mi to nedalo zas tolik zabrat
  • Jack1947
    Na pc je auto aim? ale to míření je taky šílené. Nejlepší je to hrát hned na Survival.Těch konců je tam snad více že se vyplatí hrát new game + nebo Classic mode nejenom kvůli svojí výbavě a nově nabyté cos dostal za hraní?
  • Mě je uprdele, co je hra roku, ty z toho delas něco, co by určovalo kvalitu
  • píšu kandidát, ne vítěz.. což je dost na "blábol o který nikdo nestál" a "nesmysl z 90. let".. jestli je Zelda lepší, tak ať vyhraje, pro mě za mě *4*
  • Hra roku no chance, to bude masivní vítězství ZeldY
  • 1. izometrické to není.. nemáš dostatečnou mozkovou kapacitu, abys pochopil, co to je izometrie, tak bys to neměl používat
    2. pseudo-rpg? to je co prosím tě? v čem to není rpg?
    3. popularita skončila v 90. letech, proto dostává 10/10 kudy chodí, skvělé prodeje, hlavní kandidát na rpg roku a kandidát na hru roku... rozčiluj se jak chceš, ale to je tak jediné, co s tím můžeš dělat
    *3*
    btw ty říkáš někomu "anonymek" a sám jsi TheGGG s avatarem Justina Biebera.. to vážně nevidíš, jak si sám se*eš do huby?
  • Už je to nějaký ten pátek, co jsem dohrál Evil Within, ale příběh jsem tenkrát moc nepobral (možná i kvůli tomu, že jsem nehrál zbylý DLC). Může mi ho někdo trochu více vysvětlit? Vim, že hlavní hrdina byl napojen na ten STEM, kde byl i ten záporák, ale kdy se tam napojil a proč, a kdo STEM stvořil a za jakým účelem to mi nějak uniklo, nebo už si to nepamatuju. Díky
  • Super hra. Dohrano dvakrat. Poprve jsem snizil v zoufalosti na minimalni obtiznost, ani jednou jsem nechcipl. Podruhe jsem hral na nightmare (3/4 obtiznost), chcipam neustale :D Problem v nightmare je ten, ze neni na ps4 autoaim. Ale na poc je to mnohem lehci. Nicmene mohu doporucit. Uz jsem si tak roky nezahral :D Jednicka me stvala zbytecne linearnim frustrujicim designem a nedomyslenym pribehem. Tady to az na klisoidni,ale stale fungujici veci, vse funguje na jednicku.
  • hroznou optimalizaci? hraci co nemaju zostavu na to aby im potiahla toto by sa mali zamysliet nad sebou..., hral som to na zostave i5 3350P GTX750, ide to ako po masle, pre niekoho moze byt problem ze si nevie nastavit grafiku, hra seka pokial mas na ploche mensie rozlisenie ako v hre, ale s tou optimalizaciou uz ani slovo, dakujem
  • TheGGG
    a další jelimánek co rád hraje pseudo-RPG izometrické nesmysly jejichž popularita skončila v 90. letech...
  • TheGGG
    breč breč anonymku, pravdu stejně neukryješ...
  • trpíš schizofrenií? a neměl by ses s tím léčit? to jsou bludy... *7*
  • takto skvělou recenzi na hru jsou dlouho nečetl. Díky. *15*
  • A zbytečnej GGG se ozval se svým zbytečným komentářem. A teď hupky dupky zpátky do lavice a poslouchat paní učitelku *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit