-
V drtivé většině případů přiděluje hry k recenzi šéfredaktor nebo jeho zástupce, a to na základě toho, jestli dorazil do redakce steam klíč či review copy. Autoři si můžou většinou vybrat, pokud ale není nic jiného k mání, tak mají smůlu a musí si vzít, co zbývá.
-
Youtuberi po nicem neskocili, dostali kod zadarmo a budou hrat cokoliv dokud na to lidi budou cumet. A byt nadseny z kazde hovadiny je nezbytne pokud chces nahypovat divaky a prinutit je kliknout na dalsi dil.
-
Byla to dlouho ocekavana india hra a proto se ji venuji na hernim webu.
Pokud to nechapete tak je neco spatne. Zamyslete se nad sebou dokud jeste neni pozde. -
Vždyť po tom skočilo 10 youtuberů, jak může vůbec někdo pochybovat *1*
-
Presne! Jak je mozne ze nekomu se ta hra libi a nekomu ne? Tomu rikate herni zurnalistika!?
-
Hmm, můj odhad je, že recenzent hru hrál tak cca 20 minut, nic neřešil, jen procházel, příběh ignoroval a pak na to napsal recenzi. jak je jinak možné, že na Steamu má hra skvělé hodnocení (ne výborné) a 10 z 14 Youtuberů, které sleduji, po ní skočili jak slepice po flusu a mají dost hodně shlédnutí. (a pochvalují si ji)
-
Vůči indie epidemii samozřejmě není imunní ano cenzor. Projevuje se to růžovou pletenou čapkou, retro košilí, brýlemi ve stylu 60. let, intenzivním hraním Undertale, nezvladatelnými záchvaty vzteku a mazáním všeho, co naznačuje řešení.
Docela by mě zajímalo, jak se vlastně stane, že na games vyjde recenze na indie hru - navíc špatnou. Jestli přijde nakažený recenzent a řekne, že právě půl hodiny hrál jednu indie hru, a že by jí chtěl dát 5/10 a šéfredaktorovi to přijde jako super nápad, nebo jestli šéfredaktor zadává recenze indie her autorům, kteří to pak v křečích a s pláčem musí hrát... -
To je oficálně poprvé, co mi byl smazán příspěvek a já se jasně ptám: PROČ?! Jestli se nedočkám odpovědi a vysvětlení, je to naposledy, co jsem navštívil Games.cz. Proberte se chlapci, protože tohle je přesně to, proč JD skončil tak, jak skončil!
-
Místní cenzůrek se utrhnul ze řetězu. Zase je všechno smazaný. Zajímalo by mě, podle jakého klíče to mažeš. Hovadiny a nesmyslný hádky i u týden a víc starých přispěvků zůstavají, ale když někdo napíše názor a ani nesprostý, tak to smažeš. Kvůli takovýmhle lidem si už začínám myslet, že nás tady muslimáci vyladí po právu. Vždyť takových 70% Evropanů jsou idioti.
-
Takze jsem dostal ban za top prispevek bez vulgarit. Za kazdy takovy ban na mesic zapinam adblock.
-
Dalsia somarina bravooo :-D
-
Nalákala mě Vojtova Indiekace ,ale tahle hra má neuvěřitelně repetetivní level design a nulové craftovací elementy. Sorry, ale výroba nábojů a lékarničky není ani klouzání po povrchu. Ani to tam být nemuselo. Pokud někdo udělá pixel artovou hru, očekávám kompenzaci ve variabilitě a nápaditosti při využití toho mála, co v tom enginu jde dělat. A ten management vlaku není ani těžký ani zajímavý a jak tady řekl XXX, animace by to vyřešila lépe. Že se tam solidně povídá a buduje atmoška je hezké, ale není to ani TrainFetish ani manažovací simulátor ani pořádné postapo ani skvělá plošinovka. I 15 eur je moc.
-
Doufám, že to na PS4 Pro poběží ve 4K. *1*
-
To aby sis dělal screen - a pak se tím teprve oháněl. Já už bych se v tom nehrabal stalo se stalo.
-
Ani to nebyl muj prispevek... jenom jsem na nej reagoval.
-
Smažou i tohle a smazali to aby zamezily dalším reakcím a flamu ty hnupě.
-
Jn zvykej si já mám častějc banány než ty co rostou a padaj ze stromů v africe *7*
Takže to byla nějaká hloupost ber to tak že te varovali a už to nepitvej. ( Takhle sem onehdá pitval a bum byl banán) Normální modus operandi na většině webů. -
Dik jsi do toho prispevku reagoval ty hnupe...
-
Bud rád že za podobné výlevy si nedostal rovnou banán ty trolle ( ten příspěvek sem nečetl ale podle toho jak tady se ptáš nic lichotivého).
-
Teda sorry ale tohle jste mazat nemuseli...