Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Škoda. Námět se mi zamlouval.
  • Hmm, můj odhad je, že recenzent hru hrál tak cca 20 minut, nic neřešil, jen procházel, příběh ignoroval a pak na to napsal recenzi. jak je jinak možné, že na Steamu má hra skvělé hodnocení (ne výborné) a 10 z 14 Youtuberů, které sleduji, po ní skočili jak slepice po flusu a mají dost hodně shlédnutí. (a pochvalují si ji)
    • No jo. Ono youtuberi vubec nejsou znami tim ze velka cast jejich prijmu je z toho, ze dostanou zaplaceno aby nejaky produkt vychvalili :-). Naopak bych si troufnul tvrdit ze redaktor nejakeho tiscali asi za hodnoceni nikdo neuplacel. Co je duveryhodnejsi?
      Davat na youtubery muze dnes blazen, kdyz je z toho oficialne reklamni kanal.
    • Youtuberi po nicem neskocili, dostali kod zadarmo a budou hrat cokoliv dokud na to lidi budou cumet. A byt nadseny z kazde hovadiny je nezbytne pokud chces nahypovat divaky a prinutit je kliknout na dalsi dil.
      • jakubc
        To není tak úplně pravda - Youtubeři si hodně vybírají a to, že o Final Station bylo tolik videí bude i zásluhou vydavatele (tinyBuild), který je známý tím, že své hry youtuberům umí "prodat".
      • A vubec, kdyz se neco libi youtuberum tak je to casto nejaka cypovina *1*
    • Presne! Jak je mozne ze nekomu se ta hra libi a nekomu ne? Tomu rikate herni zurnalistika!?
      • Vždyť po tom skočilo 10 youtuberů, jak může vůbec někdo pochybovat *1*
  • Dalsia somarina bravooo :-D
  • S recenzí se dá víceméně souhlasti. Pár hodin jsem si v téhle hře odehrál a přestože mě lokace a atmosféra bavily, tak hraní bylo čím dál tím víc jednostrané a nudné. "obsluhování" lidí ve vlaku a neustálé opravování jednotlivých částí bylo naprosto zbytečnou ztrátou času - jako proč to tam bylo, když to je nulová výzva?
    navíc pokud každou lokaci projdete poctivě, tak vám jednoduše náboje chybět nebudou, ani jídlo, ani medkity - opět chybí výzva.
    Kdybych alespoň já, coby hlavní hrdina, musel používat lékarníčky, ale to ne - vrátím se do vlaku a jsem full. A na rozdíl od pasažérů nemusím ani jíst.

Celkově jsou ale herní neduhy vedlejší, páč o ty tam moc nejde. Atmosféra je supr.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit