-
Fak, clovek tu pise duchaplnou reakci a mezitim nekdo pul prispevku smazne *1* Ted abych napsal neco o te hre *7*
Nevim jakej super twist tam ma pribeh ale vzhledem k plytke a repetetivni hratelnosti se k nemu asi moc lidi nedostane. Cestovani ve vlaku je vylozene hloupe a zbytecne, loading s animaci by poslouzil lepe. -
v každej diskusii pod podobnými hrami sa rojí stádo plačkov s otázkou "prečo sa recenzujú tieto hry? "
odpovie mi aspoň jeden na otázku "a prečo nie?" chýbajú vám tu snáď recenzie na nejaké AAA must have tituly? alebo máte návrhy na iné, kvalitné hry, ktoré si zaslúžia recenziu od profíkov a Vaša amatérska by nestála za čas čítania? sem s nimi. -
-
Já nevím... Tak třeba by čas autora mohl být využit na nějaké pěkné téma... Místo toho recenze na genericky vypadající sh*t s průměrným hodnocením...
-
-
dobrý argument. máš moje plus.
mne sa ale napr. páči, že sa recenzuje široké spektrum hier a nielen pár top hype titulov. od herného portálu očakávam najmä tie recenzie, potom novinky zo sveta hier a až potom tématické články. takže to bude asi aj dosť o vkuse a očakávaní čitateľov. z môjho pohľadu sú games slušne vyvážené a kľudne znesiem aj recenzie "indie" titulov (argument že veľa iných kvalitných hier sa nerecenzuje neberiem. hry sa recenzujú práve preto, aby sme zistili aké sú. pred zapnutím ťažko odhadneš hru) -
přesně to jsem psal, ale už je to smazané. Je spousta dobrých parkticky neznámých her, které by si recenzi zasloužili, ale místo toho stále to samé.
-
-
už som to písal nižšie, ale odpoviem priamo - chybný argument. veľa dobrých hier sa nerecenzuje, to áno. ale ako určiť pred recenziou, ktorá hra je dobrá a ktorá nie? veď presne na to slúži recenzia. a ak chýbajú nejaké recenzie, hurá do toho. ktokoľvek z nás môže začať písať recky na svoje top hry a ak budú stáť za prečítanie, možno aj my budeme členmi redakcie :) skúsil som písať recenzie (na filmy, nie hry) a od tej doby som s kritikou veľmi opatrný. som rád, že sa recenzuje široké spektrum a že je dostatočný počet ľudí aj na recenzie okrajových hier.
-
-
-
-
Autor bohužel nepochopil hru. Tohle není hra kterou na první pohled vidíme. Příběh je zcela jiný! V tom je to kouzlo. Propracovaný lineární příběh, který hráč odhalí jedině když bude vše pečlivě sledovat a poskládá si věci dohromady. Zde se nejedná o invazi těch potvor!. To vůbec ne :)
Vysvětlení je zde: http://steamcommunity.com/app/435530/discussions/0/359547436766078624/?ctp=3#c350540780275517027 je to saka dobrá hra a příběh stojí za zamyšlení. Naznačím: Zločin a Trest.
Crafting: Naopak je velice dobrý a je nutné se rozhodovat. Je zde sice málo vylepšení a zbraní ale jejich vylepšení je logické a efekt je jasný a výrazný.
Stejně jako brokovnice vs pistole. Vše má svoje ideální použití. Prostě zde to není o tuně kravin ale o pár kusech které má hráč vhodně používat. -
-
Příště prosím recenzenty aby když napíší text....Tak aby se laskavě podívali na debaty ke hře. Často se tam dozví věci, které neviděli a mají velký vliv na hodnocení. Jako třeba tento případ.
Pak to dle této recenze vypadá, jako nějaká slabá post-apo hra.
-
-
Škoda. Námět se mi zamlouval.