Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skoda, ta fotka ze hry vypada lakave 💁‍♂️😀

    • Derp_1337

      Nenech se odradit. Za vyzkoušení to stojí (je to zadarmo). Pár hodin zábavy z toho budeš mít.

  • Derp_1337

    S recenzí musím plně souhlasit. Fakt nudný a tristní příběh. Několikrát jsem obracel oči ve sloup, jak trapné to bylo.

    Gunplay celkem povedený. 

    Ale ten grind je neskutečně otravný. Je to typická korejská hra s nekonečným grindem.


    Shrnuto a podrženo: je to free-to-play, takže za vyzkoušení to stojí. Pár zábavných hodin to člověku dá. Ale jen je potřeba za včasu té hry nechat než vám veškeré hraní znechutí nekonečný grind.

  • Jestli něčím v herním průmyslu opravdu opovrhuju, tak tímhle typem her a lidma který v nich utrácej reálný prachy za nesmysly.

    • Derp_1337

      Tak je to free to play hra. Kdyby neexistovali lidi, co jsou ochotni utrácet peníze za nesmysly, tak by nikdy takové hry nevznikli.


      V zásadě s tím problém nemám. Jestli ti lidé nemají žádnou finanční gramotnost, tak s tím prostě nic neuděláš. Jestli by to neutratili za hry, tak třeba za cigarety. Komu není radno, tomu není pomoci.

  • Hidden

    Ja jen k tem "zasifrovanym" dropum - jestli jsem neco opravdu zasadniho neminul, nic takoveho neexistuje. Existuji klice (breaker/analyzer), ktere slouzi k otevirani onech Encrypted vaults pomoci zminovane minihry a z vaultu podle lokace pada material, ktery se dale pouziva na crafteni. Takze pokud se nahodou minihra nepovede, nicmoc fatalniho se nedeje, hrac proste jen nedostane material, ktery by chtel. O zadne predtim dropnute komponenty se neprichazi a klice padaji relativne dost. Jinak ale souhlasim, ze ta minihra je celkem pekelna, pokud clovek nema postavu Enzo - s tou se naopak meni na az detsky snadnou (takze rozhodne doporucuju si ji "vyrobit").

    Jinak diky za recenzi, ani jsem necekal, ze se tu objevi. :)

    • GorSilverarm

      Souhlas že takto je to popsáno lépe. Myslel jsem to tak že přijde o klíč (kterých jsem snad nikdy neměl dost ale to je o tom že jsem tu minihru fakt nedával) a tím o materiály ve vaultu. Vypadáváním pak bylo myšleno to že klíče jsou prostě klasicky další grindící surovina co může být úplně k ničemu když nedává minihru. Hlavně u dost ze surovin z vaultů mi přišlo že je to jediný rozumný způsob jak je dostávat. Alternativní cesty mají fakt na nic šanci na drop. Je ale pravda že Enzovu schopnost jsem přehlédl.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit