Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli něčím v herním průmyslu opravdu opovrhuju, tak tímhle typem her a lidma který v nich utrácej reálný prachy za nesmysly.

    • Derp_1337

      Tak je to free to play hra. Kdyby neexistovali lidi, co jsou ochotni utrácet peníze za nesmysly, tak by nikdy takové hry nevznikli.


      V zásadě s tím problém nemám. Jestli ti lidé nemají žádnou finanční gramotnost, tak s tím prostě nic neuděláš. Jestli by to neutratili za hry, tak třeba za cigarety. Komu není radno, tomu není pomoci.

  • Derp_1337

    S recenzí musím plně souhlasit. Fakt nudný a tristní příběh. Několikrát jsem obracel oči ve sloup, jak trapné to bylo.

    Gunplay celkem povedený. 

    Ale ten grind je neskutečně otravný. Je to typická korejská hra s nekonečným grindem.


    Shrnuto a podrženo: je to free-to-play, takže za vyzkoušení to stojí. Pár zábavných hodin to člověku dá. Ale jen je potřeba za včasu té hry nechat než vám veškeré hraní znechutí nekonečný grind.

  • Hidden

    Ja jen k tem "zasifrovanym" dropum - jestli jsem neco opravdu zasadniho neminul, nic takoveho neexistuje. Existuji klice (breaker/analyzer), ktere slouzi k otevirani onech Encrypted vaults pomoci zminovane minihry a z vaultu podle lokace pada material, ktery se dale pouziva na crafteni. Takze pokud se nahodou minihra nepovede, nicmoc fatalniho se nedeje, hrac proste jen nedostane material, ktery by chtel. O zadne predtim dropnute komponenty se neprichazi a klice padaji relativne dost. Jinak ale souhlasim, ze ta minihra je celkem pekelna, pokud clovek nema postavu Enzo - s tou se naopak meni na az detsky snadnou (takze rozhodne doporucuju si ji "vyrobit").

    Jinak diky za recenzi, ani jsem necekal, ze se tu objevi. :)

    • GorSilverarm

      Souhlas že takto je to popsáno lépe. Myslel jsem to tak že přijde o klíč (kterých jsem snad nikdy neměl dost ale to je o tom že jsem tu minihru fakt nedával) a tím o materiály ve vaultu. Vypadáváním pak bylo myšleno to že klíče jsou prostě klasicky další grindící surovina co může být úplně k ničemu když nedává minihru. Hlavně u dost ze surovin z vaultů mi přišlo že je to jediný rozumný způsob jak je dostávat. Alternativní cesty mají fakt na nic šanci na drop. Je ale pravda že Enzovu schopnost jsem přehlédl.

  • Skoda, ta fotka ze hry vypada lakave 💁‍♂️😀

    • Derp_1337

      Nenech se odradit. Za vyzkoušení to stojí (je to zadarmo). Pár hodin zábavy z toho budeš mít.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit