Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trojka by mohla být o tom, že i Ellie bude hledat Fireflies a bude se snažit dosáhnout toho, po čem touží - obětovat se k tomu, aby zachránila lidstvo. Což se nakonec stane a každý na konci bude brečet a emoce zase na max...

  • Ze "souboje" Abby vs Ellie vyšla lépe Ellie. Ačkoliv společně všichni zabili její přátelé, tak tu hlavní pomstu na Abby nevykonala, naopak Abby na Joelovi ano a ještě k tomu tak hrozným způsobem. 

  • Tak to bylo myšleno, nelogická rozhodnutí udělaná špatným scénářem. Iracionální rozhodnutí vůbec neřeším.

  • yeniczek

    Jenže lidi dělají nelogická a hlavně ultra-špatná rozhodnutí a o to jde. Já nechápu, že se lidé ještě neodnaučili ve filmech a hrách posuzovat činy postav z pohledu TĚCH postav a ne ze svého pohledu z odstupu. Díry ve scénáři jsou jiná věc, to opravdu není nelogické chování postav, které se tak skutečně chovat mohou.

  • Nelogická rozhodnutí nejsou jenom pár scén, ovlivní celý průběh hry. Stějně tak u Dooma nebudu řešit příběh, když to není příběhová hra, ale paradoxně ho má lépe stavěný a na nic si aspoň nehraje - a tohle je to gró. TLOU je typická americká fraška o emocích a pomstě plná klišé. Jestli tohle někdo považuje za vrchol herní tvorby, není divu, že filmoví tvůrci a spisovatelé koukají na hry spatra.

  • No jen někdo prostě dokáže hru hodnotit i jako celek a kvůli pár scénám ji nehodí do koše. Jidí (co to často ani nehráli) se zaměří na jednu dvě scény a zlomí kvůli tomu hůl nad 30h super hrou.

    Buďme rádi, že se takto nehodnotí všechny hry. Já mám třeba nějakou výtku k příběhu snad úplně ve všech hrách (ono aby ty příběhy fungovaly ve videohrách, tak tím často nějak trpí kvalita). Ale že bych kvůli tomu všechny hodnotil jako brak mi přijde jako nesmysl.

    Docela by mě zajímalo, co lidé, kteří na TLoU2 ohrunují nos kvůli kvalitám, hráli třeba během posledního roku a jaké hry považovali za dobré. Protože úplně vidím jak někdo kdo tu nadává na kvalitu příběhu v TLoU2 se skvěle bavil u posledního dooma nebo denně sedí u Fortnite a nemá s tím nejmenší problém, protože ví, že hry mají i jiné kvality než je oskarový příběh. Jen u téhle hry se nechal strhnout davem a předstírá, že tomu tak není :-D

  • Vtipné je, že to, co jste tady objektivně kritizovali se právě nelíbí hráčům. :D Hra s důrazem na postavy s nulovým vývojem (až na Abby), nelogická rozhodnutí atd. Jediný rozdíl je, hráči tyto výtky začlenili do hodnocení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit