Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ono aby v té době byla vůbec PS5 na trhu. Vzhledem k ekonomickému průšvihu, který se rozjíždí a že pokud přijde nová vlna, čína může opět zavírat fabriky (a při dohánění skluzů nemusí být hračky zrovna prioritou) se taky může stát, že i next gen konzole se odloží. Ono už jen ta přeprava je problém. Letecky je teď komplikované, lodí to trvá tři měsíce. (takže jestli chtějí stihnou vánovu, musí mít za 4 měsíce vyexpedováno)

  • Derp_1337

    Trololol


    Obvious troll is obvious.

  • redicius

    Nezrušilo, protože to není věc sony. Předpokládám, že distributoři dostali info a předali. Pak ať každej shop si to pořeší po svým. A jako majitel shopu bych taky peníze nevracel, pravděpodobně už to použili na nákup jiných věcí a peníze jsou v oběhu..

  • Thanquol

    Tady zase bude "názoru" "logistiků", "epidemiologů" a "programátorů" 😪😪😪

  • Derp_1337

    Moc logické to není. Sony zatím nezrušilo hromadu předobjednaných sběratelských edicí a hromadu předobjednávek základní hry z obchodů třetích stran. (refundují se jenom nákupy přes jejich PS Store).

  • mr.clayman

    Já taky, ale pokud vysloveně nezrušej vydání sběratelek jako takových a nepřijde mi obsílka o tom, sám ji rušit nebudu, i kdyby z TLoU2 byl nakonec PS5-only titul.

  • Cvicme_v_rytme

    Pokud nedojde k odkladu všech her, třeba Ghost of Tsushima, a odnese to jen Last of Us 2, tak ta jejich výmluva prostě kulhá na obě nohy. Takže třeba pořád nestíhají a potřebují odklad na pilování, a pak tím klidně můžou chtít boostnout prodeje PS5, kdy by tam vyšlo něco navíc a současně s PS4 verzí, aby lidi motivovali sáhnout hned po PS5 a velmi očekávané hře v lepším kabátku.

    A to by byl i logický důvod rušení těch předobjednávek. Protože jinak to nedává smysl. Ale takto chtějí dát těm lidem šanci si pořídit PS5 verzi.

    No a z toho plyne i to, že i když bude zpětná kompatibilita, člověk si nebude moct koupit jednu verzi a pojede hned na obou konzolích.

  • Celkem logicky zni ze to vyjde jako release titul s PS5. 

  • Nevydat na PS4 by výsledné tržby ze hry výrazně snížilo. Vydat pouze na PS5 by naopak alespoň prvotně zvýšilo prodeje PS5. To ale pouze za předpokladu, že konzole budou k dispozici v dostatečném množství, což byl problém i za normálních okolností při uvedení předchozích generací.

    Z pohledu PR by každopádně nic horšího vymyslet nemohli.

  • jack

    Od začátku to bylo divné. S Alešem Smutným jsme "diskutovali", zda opravdu jsou fyzické kopie tak významná část. 

    Můj názor se shoduje s koncem článku. Možný posun o další měsíce se velmi nebezpečně přibližuje PS5 (pokud ta se také nezpozdí), což by mohl být ten pravý obchodní důvod.  LoU2 je mega očekávaná pecka, která by 5 vzala veškerou pozornost. A lidé by se mohli ptát, jak to, že na PS4 může vyjít tak dokonale graficky vypadající hra.

    V tu chvíli možná padlo rozhodnutí to vydat na 4 i 5 zároveň (jen na 5 by byla obrovská odvaha, i když stažení z PS store tomu také trochu napovídá) a vytvoření 5 verze, která bude ještě graficky dále než pro 4.

    Vše pouze můj osobní názor. Nemám to ničím podložené...


  • Derp_1337

    Společně s TLoU2 se taky spozdí ještě (Marvel's) Iron Man VR. Obě dvě hry refundují hráče a (dočasně?) zmizeli z PS Store. To spoždění asi bude dost význačné, když přistoupili k takovému kroku. Kdyby to byl jenom odsun o měsíc nebo dva, tak by bylo zbytečné vracet prachy.


    Osobně jsem dost zklamán, protože mám předobjednanou sběratelskou edici 😐

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit