Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

IGN Japan 70 %, přesně jak jsem čekal, prý slabota oproti jedničce. Naštěstí v japonsku mají pořád všech pět po hromadě a nehodnotí hry podle muh důležitých světáckých mesidž a agitek.

Review bombing to ale bude mít pěkný, o tom žádná...

• Thanquol

Na internetu najdeš to, co hledáš. 🤷‍♂️ Ne to, co potřebuješ. 

Svět stejně vždycky uvidíš tak, jaký jsi sám uvnitř. To je mozek. Potřebuješ li vidět, jak je nějaká hra nahowno,  tak si stejně tu skupinu lidí, co ti dá za pravdu najdeš.. Tak je to se vším. Drobný, nepatrný činy, kteřy ti dohromady dají obraz přesně takový, jaky podvědomě očekáváš, že by měl být. 

Nepřijde někam a ne řekneš, ha, to jsem nečekal, ale. Přijdeš s jedním 100 hodnocení a řekneš ha měl. Jsem pravdu, ale co je to pravda? Univerzální názor? Správný názor? Existuje to? 

• yeniczek

Podle všeho tam ale agitka žádná není, vidí ji jen ten, kdo chce. Viz jiné recenze.

• Taronyu

Vôbec by ma to neprekvapilo, pri tom množstve fake outrage na internete, že toto bude jeden z nich. No ale uvidíme.

• Maxianimal

A nyní, dámy a pánové, můžeme čekat nával lidí, kteří sem jdou vyblít to, že to sice dostává 10/10, ale je to špatná hra prošpikovaná agendou, jelikož o tom byli přesvědčeni od leaků a nic jejich ubohý názor nezmění. 

• Osobně už preloaduji, hodnocení zde i ve světě naštěstí dopadlo dle očekávání, ale i kdyby ne, předobjednávku bych nezrušil.

• jack

ps5 verze to jistí :)

• Maxianimal

Nač čekat? Jednou na PS4, podruhé na PS5, problem solved. Beztak podle té prezentace toho na PS5 toho zpočátku moc nebude, reveal byl hodně, hodně přízemní a až na pár věcí šíleně nudnej.

• Na 60 fps, jit z 60 z tlou remastered do hbitejsiho pokracovani na 30 neni neco, do ceho se mi zrovna moc chce jit. Navic po zkusenosti z Uncharted 4, ve kterem byl stejny problem, kde jsem sam zjistil, ze input lag Naghty Dog enginu je na 30 fps fakt dost velky a lehce to uskodilo hratelnosti. Problem je, ze Uncharted moc preciznost ovladani nepotrebuje, takze si na to clovek zvykne rychleji, ale tlou rozhodne preciznost pri strelbe z luku a zbrani potrebuje, protoze mas velmi omezene prostredky a chces kazdy naboj vyuzit. Je to urcite vec, na kterou se da bez problemu zvyknout, ale to ja proste delat nechci, hehe

• TheGGG

meh, počkám si na recenze uživatelů a názory normálních hráčů, dle leaků to ale vypadalo na škvár a ono to tak i bude....

• Můžeš říct konkrétně, co se ti nelíbilo?

• "normálních hráčů" - to je trochu oxymóron, ne?

• Maxianimal

Ty si myslíš, že ti hateři, co viděli leaky, můžou změnit názor?

• TheGGG

já viděl leaky (částečně) a názor asi měnit nebudu, to byla zrůdnost... toto vidím na hooooodně velkou slevu, než/pokud do toho půjdu. Drunkmanna a A.S. podporovat nehodlám, takže spíš bazar... naštěstí brzo vyjde Tsushima.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit