The Last of Us – recenze druhé řady seriálu HBO
-
První sérii jsem dal jen tak tak. Ve druhé už Bellu/a nedám.
-
ako nehracovi TLUS sa mi prva seria celkom pacila, az na samotny zaver snad, osobne 8/10 mozno 9 ale ta nesympaticka herecka ci uz v GoT alebo TLUS. A to nielen preto ze sa vzhladovo vobec s hrou nepodoba...
Pascala tiez uz obsadzuju snad kde sa len da, cize uz mi ide proti srsti, ale zatial to nejak zvladam (oproti Ellie/Ramsay), aj ked Gladiatora 2 som tiez nevidel a vlastne uz ani neplanujem (a hra ta, opat Pascal..).
Druhu seriu si isto pozriem ked to "vyjde" ale kedze o hre TLUS 2 viem toho dost menej nez o 1ke, asi hodnotenie klesne.
-
-
Pascal je všude. Teď se dostal i do Marvelu jako Mr. Fantastic. Takže ho bude ještě mnohem více.
I když to zahrál dobře, tak přesto by mi v té roli Joela seděl víc třeba Gerard Butler. Taky hraje dost, ale spíš to jsou béčka, které nejsou tak populární jako vysokorozpočtové blockbustery typu Avengers nebo Wonder Woman atd.
A i typově a věkem se na tu roli hodí více. Ve dvojce je Joel spíš už takový šedesátník. Ale chápu, že zestaršit herce o pár let je už asi to poslední, co filmaři dokážou a je to ten nejmenší problém.
-
-
"I když to zahrál dobře, tak přesto by mi v té roli Joela seděl víc třeba Gerard Butler."
To se takhle nedá soudit. Samotná komunita fanoušků se nedokáže nikdy shodnout, koho by v té roli rádi viděli. Jeden fanda chce tamtoho herce (či herečku), jiný fanda zase jiného.
To platí pro prakticky jakékoliv filmové či seriálové zpracování předlohy. Sto lidí, sto chutí.
-
Geralt Butler? to je ten co hral Leonidasa v 300ke nie? ale posledne som ho videlvo filme (take daco medzi A a B-ckovou produkciou) kde stvarnil vedca co "postavil" stanicu a siet na kontrolu pocasia vo svete, nebolo to az tak zle (film).
-
-
-
TLOU je pro mě naprostý vrchol příběhových her, který si
každoročně rád zopakuji, ale seriálu jsem z nějakého důvodu nedokázal přijít na
chuť. První sérii jsem zvládl do první poloviny a tak jsem zvědavý, zda to bude
s druhou stejné nebo se něco změní. Nehráči, kteří se s tímto příběhem seznámili,
až během seriálu musí být určitě spokojení, ale z pohledu člověka, který obě
hry už několikrát dohrál si myslím, že to nemá úplně co nabídnout. Navíc kdo
zažil herecké výkony Ashley Johnson a Troye Bakera, tak nemůže být rozhodně
uspokojen seriálovými postavami. Ale nechám se milerád příjemně překvapit…Trochu se ale začínám bát, že Neil Druckmann bude chtít potencionální třetí díl odvyprávět seriálovou formou, vzhledem k tomu jaký úspěch seriál má. Pokud tedy není třetí díl už tajně několik let ve vývoji, což vzhledem k vývoji Intergalactic není moc pravděpodobné.
-
První řadu jsem nedokoukal. Ano, problémem je pro ně celkový casting, byť Joel je nejmenší problém a místy se skutečně podobal tomu hernímu.
Ale Ellie z Teemu? Oni se ani nesnažili... -
-
Beckovy serial podle Bckoveho pribehu hry. Ale hlavnim "problemem" je vzhled herecky. Fcking nerd problemz.
-
-
Já se prostě nemůžu dostat přes tu herečku co hraje Ellie. Díky tomu mi byla v první sérii tak nějak ukradená a nebavilo mě to, že jsem to ani nedokoukal.
Tohle je jen taková zkouška, protože přesně stejnej komentář (zkopírovanej 1:1) jsem tu psal tehdy u první série a dostal za to na 30 dní ban. Tak potřebuju spíš vědět jak moc tu jsou nezávadné komentáře stále závadné.
Díky za pozornost a možná za 30 dní nazdar.
-
-
Urcite by sa ti to stalo aj keby nebola nebinárna ale! /s
Som na tom podobne s tým rozdielom že som to dopozeral. A musím povedať že hra ten príbeh poňala oveľa lepšie. Storytelling tam bol proste super, samotný príbeh originálny tak akurát, nič svetoborné ale to ako ho vyrozprávali v hre - to pre mňa osobne nemalo obdobu.
Mimochodom ak má niekto odporučenia na hry s podobne (alebo aj lepším) storytellingom tak dajte.
Casting mi tam tiež nesedel moc. Anna Torv bola super, Nick Offerman by bol super keby.. keby.
Pedro Pascal sa tam síce výzorovo docela hodí ale toto proste nedal presvedčivo. Bela Ramsay bola super v GoT ale tu sa proste nehodila, viac to rozoberať nebudem.Druhú sériu omrknem ale moc velku nádej tomu nedávam.
-
-
Právěže moc her s podobným storytellingem není. Spíš žádná. Proto je Part II docela unikát, ať už se lidem líbí některé zvraty nebo ne.
Btw. Co bylo špatně na Offermanovi?
-
-
Já třeba právě nikdy vůbec neřešil je (ne)byla nebinární a vždycky mi to bylo úplně jedno. Kdyby se to kolem tak moc neřešilo, tak o tom vůbec nevím protože její soukromej život mě vůbec nezajímá.
Jediný na co jsem vždy poukazoval je, že mi byla nesympatická a to je všechno. A přišlo mi divný bejt za něco takovýho banovanej na 30 dní.
-
-
Taktiez som dostal ban na 7 dni :) Zalozime klub? :D
-
Zatím ban nikde. No já tu dostal ban za podobný komentář, když jsem napsal slušně, že je mi nesympatická hlavní mužská postava v Shadows. Nic rasistickýho. Pouze jsem napsal, proč zkrátka ve hře odehrávající se v japonsku nemůžu hrát za japonce. A bum, banán na týden.
-
-
Podla mna to bolo nejake temne obdobie a uz sa poucili. Ja som dostal tiez parkrat zmazanie prispevku. Co ma na tom hnevalo bolo to, ze v porovnani s tym, co redaktori rozpravali ako komentare k roznym live prenosom a videam, boli tie zmazane prispevky ovela menej (ak vobec boli) ofenzivne. Niekde vtedy som si aj zrusil predplatne.
-
-
Nope, dostal som ban na 7 dni :)
Úprimne, naozaj neviem za co lebo jedine info co som ohľadom toho dostal bolo ze "za porušenie podmienok".
Akých? Neviem.
Čím konkrétne som ich porušil? Tiež neviem.Aký ma ten ban potom zmysel ked človek nevie za co presne ho dostane? To uz vobec netuším.
Ale nebol som ani vulgárny ani "agresívny", proste asi za napísanie vlastného názoru. Mozno som niekomu z redakcie triggerol čosi, ja fakt neviem.
Písal som aj email kde som sa, opäť slušne, pýtal za co som dostal ten ban. Nečakal som odpoveď a samozrejme som ju ani nedostal :)
Tak trosku očakávam ze dostanem ban opäť za toto.
-
-
-
-
-