Přejít na výpis diskuzí
The Last of Us ukazuje odvrácenou tvář budoucnosti
2.4.2013 | Aleš Smutný
42 příspěvků
-
Uplně nejvíc! To jsou přesně ty hry, který chci. Kéž by bylo víc studií jako Naughty Dog.
-
-
Presne tak:). Damy a Panove...TOHLE, bude pravej GAMEGASM.
-
-
Bude to neskutecna pecka... A ta grafika *14*
-
-
No na to že to je na PS3 tak opravdu super, ale už i Uncharted 3 měl opravdu BOMBA grafiku. Když jsem to poprvé spustil zůstala mi vyset brada.. Zkrátka Naughty Dog umí udělat hráči radost ..
-
-
Uvažoval jsem až o PS4 ale jak teď nad tím přemýšlím...
-
hlavne kvuli tehle hre jsem si nedavno poridil ps3, tak to snad nezkazej :)
-
-
Uprimne taky uvazuju o porizeni, sice nejen kvuli Last of Us, ale zatim je to nejvetsi lakadlo.
-
Tiež nad tým rozmýšľam, že kvôli tejto hre by to stálo za to :))
-
-
Měl bys si najít víc důvodů, páč kvůli jedný hře (i když by byla sebelepší) to za to rozhodně nestojí. Pokud tedy zrovna nemáš pár tisíc, se kterými nevíš, co uděláš (jako že bych ti tohle tvrzení vážně nesežral). *1*
-
-
Proč jen kvůli jedné hře? Ty jouzíku http://en.wikipedia.org/wiki/Category:PlayStation_3-only_games
-
-
Nejde jen o pc exkluzivity, pecky jako red dead redemption nebo dragons dogma si na pc taky nezahrajes, i kdyz to nejsou ps3 exkluzivity.
-
Stojí to za to už jen kvůli Heavy Rain, GOW 3, Ascension, Sérii Uncharted, Sérii Ratchet and Clank, Demons Souls, MGS4.... Za chvíli bys zjistil, že PCčko nezapneš... jako já. KDysi jsem byl taky HC pcčkář, dneska mám 500 her na herní konzole a pcčko zapnu tak kvůli práci nebo netu...
-
-
Ježíš, přečti si moje komentáře ještě jednou, snad pochopíš, proč jsem si do pyshty musel dloubnout. *4* Neberte všechno tak vážně, lidi. *15*
-
-
-
Heavy rain, beyond, uncharted, god of war, resistance, killzone. Je toho celkem dost, ale u me hlavne last of us
-
-
Tak jasně, ale když někdo napíše, že si konzoli/PC kupuje jen kvůli jedné hře, tak to zní fakt divně. Asi, jako kdybych kupoval auto kvůli volantu. *15*
-
-
Jsem si vědom toho, že žádný soudný člověk nevyhodí několik litrů jen tak z okna. *3*
-
Jses si vedom toho, ze ta konzole stoji par litru a ne deset nebo dvacet ze? Sam planuju ps3 jenom kvuli tehle hre koupit, a nevidim na tom nic divnyho, navic to obratem po dohrani prodam dal, co bych s tim delal :)
-
-
-
-
-
-
God-of-War@tiscali.cz: Hele kolik ti dal Jakub Holý ze Sony čr? *1*
-
-
Nic:D.. ja sem Sony fanboy od narozeni;). A u tyhle hry, se proste nejde neradovat.
-
-
moje řeč *3*
-
-
-
jo kdo umi ten umi.kazdej blbecek umi vykouzlit grafiku na pc za50000kc.jako crytek.ale na ps3 vymackli tak 55%vykonu.mutiplatform engine je pekny zrout vykonu.naughty dog umi a tvurci killzone a motorstorm atd atd atd.i v crysis2 jsem videl v kvetinacich kosticky jak v doom2 misto hliny a to na ps3 a co je nejhosi tak to bylo i na pc za 18tis.a to divny vlneni na listech,jako sum z ne moc kvalitniho filmu.melo to i pc a ps3.
-
odvrácenou tvář budoucnosti...?......minulost? *5*
-
Zombies? Už zase? Kdy s tím už dají pokoj *7* a já se těšil, že to tímhle nezkazí *9*
-
-
Zombíků jak nam*da..ch, pravda. Ale tihle budou přeci jenom trochu jiní ;o)
-
-
Prd budou jiní :D Jenom proto, že mají jinou backstory a na hlavě houbu to neznamená, že se budou chovat než bratránci z L4D.
Což si nestěžuju ;) Jen konstatuju. -
No doufejme. Tenhle žánr je super, ale nechci abych na každém rohu čekala zombie. Tak uvidíme ^^
-
-
-
zda se me to nebo Joel vypada jako nakazena prasivka,cas videa 1:56.doufam ze z nej nebude houba
-
Původně se mi to hodně líbilo a chtěl jsem do toho jít, pak jsem zjistil že je to PS exclusive tak jsem byl trochu smutný (jsem hrdý antikonzolista) ale řekl jsem si, že se určitě aspoň podívám na komplet walkthrough. Teď jak to tak zas po nějaké době vidím už mě to ani neláká, zombíci, až příliš moc brutálního násilí (byť chápu, že je ve spotech vytržené z kontextu tak to třeba má nějaký důvod střílet chlápky prosící o život do ksichtu brokárnou) a (?) letá holka která mluví a dost se i chová co jako plně dospělá, ale nadmíru inteligentní a uvědomělá žena (to nikdo z vývojářů nemají doma malou holku? nebo i nějakou klidně dvacítku aby věděli jak se lidi dnes chovají?).
-
-
Nah, haters gonna hate, už jsem měl rozepsaný tučný odstavec komentáře, ale tady se nemá cenu hádat. Můžu vás jen ujistit, že nejsem uplný hlupák a vím co říkám a proč to říkám.
-
-
TO říkaj všichni.
-
tak jako určitě
-
-
Naughty Dog má náhodou hry, které vstoupily do historie jako jedny z nejlepších. Uncharted série je pro mě nejlepší v tomto směru a Lara se tomu nevyrovná. Skvělý příběh a hlavně akce... To samé bude u The Last of Us. Takže jsem nadmíru spokojen. Aspoň zatím podle videí... Ten kdo nevlastní konzoli a kritizuje tak je vlastně úplný blb. Zkoušel jsi to ? Víš co jsou na to za hry aspoň. Beztak nevíš ani jak vypadá gamepad natož samotná konzole... Konzole jsou jednoduše dobré v tom, že na nich rozjedeš hry bez sekání. Sice z hodně horší grafikou, ale exkluzivní tituly vypadají graficky fantasticky. Mě osobně The Last of Us příjde reálné, protože tam je jedna věc, kterou nemá spousta her: INTELIGENCE... Podívej se na Gameplay. Nepřátelé si tě dokáží obejít aniž by jsi o tom věděl.. Také inteligence spolubojovníků je na super úrovni. Dokáží pomoci v nejhorších případech. Když dojde Munice... příjde na řadu cihla do hlavy a doražení o stůl. Sice krve dost, ale na vypadá to efektivně... *3*
-
Prostě typický pcčkář co než aby přiznal že nemá co hrát radši bude pomlouvat hry na konzole a ještě si to ospravedlňovat. A nasilí není přehnaný, když někoho střelíš do obličeje brokovnicí tak mu toho moc nezbude, todle není pohádka pro pětiletý děcka od bližardu. Jinak nevím proč by se holka chovala příliš dospěle, v podmínkách ve kterých se nachází prostě předčasně myšlenkově vyspěla (narozdíl od některých zdejších diskutérů, kteří nevyspějí nikdy)
-
-
On možná na PC nemá co hrát, ale já např. mám vystaráno ještě na hodně dlouho dopředu a nevím co hrát na PC dříve. I kdybych měl 4 měsíce padla a volno, tak bude co hrát ;o) A to ty tebou zmiňované Blizzardí hry třeba nemusím. Stejně tak strategie nějak moc nehraju. U mně je to hraní na PC 85 procent a 15 na konzolích, ale když vyjde nějaká ta exclusivka, tak se zase nějakou dobu práší na PC ;o)
Jinak na Last Of Us se těším nejvíc. Všechny díly Uncharted se mi líbily hodně moc a na tohle se těším jako na takové menší vyvrcholení Naughty Dogs. Pro mně jedna z nejočekávanějších her ;o)
-
-
Podle prohlášení lidí z Naughty dog chtějí, aby hra reflektovala posun hodnot ve společnosti v době postapokalyptické krize, čili nějaký pohled jak se chovají současní lidé v běžné společnosti asi moc nepomůže ... k té brokovnici - pokud bude logika hardcore survivalismu zapadat do kontextu herního světa, proč ne? Jasně že se to nemusí zdát normální ze stávající perspektivy, ale taky si vezmi, že nežijeme pod vojenskou diktaturou ve světě plném dravých houbohlavů *4*
-
BTW: Někde bylo zmíněno že i když ta holčina vypadá na 16 je jí ve skutečnosti cca 26... Někde se o tom už psalo.
-
-
Je jí 14.
-
-
*15* *15*
-
-
No to by bolo ešte ok, ale myslím že jej potom zmenili vek na 12 alebo tak nejak. Na 16 tu určite nevypadá. Ale aj tak mám predobjednanú zberateľku, vyzerá na fakt suprový príbeh, aj keď to decko tam nacapili násilím, aby mohli tvrdiť že hlavné postavy nie sú také klišovité.
-
-
jsi tak akorát hrdý blb, protože jen jouda kritizuje neco, co sám nevlastní a tudíz nemuze ocenit. Konkrétně, vše od Naughty Dog (pouze pro PS) je již v herním průmyslu legenda, takže tvoje kritika je úplně mimo ...
-
-
Bavíme se o hře, respektive o ukázkách z ní, ne o studiu. Možná, že Naughty Dog je legenda, ale z ukázek a zpráv o hře mám podobný pocit jako Blizz (a to ani nejsem zarytý antikonzolista).
-
-