Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Razmir11

    Já to teda můžu jen doporučit. Projel jsem to za 28 hodin a královsky se bavil (doslova).

    Mám teď rozehráno za druhou frakci a je to úplně jiná hra. Obecně je ten příběh velmi dobrý. Grafika je top! Postavy zapamatovatelné a jejich dabing super. Hudba pasuje.

    Vtípky mě bavily. Smrtelně vážných RPG máme tunu. Toto je příjemná změna. "Otroctví a genocida" no bóže. Je to jenom hra. Netřeba hned volat Grétě.

    Možná nejsem tak náročný jako většina AAA konzumentů a nějaké nedostatky v nastavení nebo horší animace obličejů mě nerozhází. Jinak chválím naprosté minimum bugů (hráno na notebooku), což je obdivuhodné.

    Nějaké mouchy to má, ale příběh a hratelnost to bez problémů utáhnou. Za mě velmi dobrý kompaktní zážitek. Netřeba dodávat, že gaučových coop her je jako šafránu.

    Respect the Ratvolution!

  • Hru jsem koupil v den vydání, protože jsem zvědavý na ten příběh a chtěl jsem podpořit české studio v jejich prvotině. Je ale pravda, že dabing hlavní postavy mi leze na nervy a divím se, že s tím byli spokojeni. Nevím, jak moc rozumný bylo nechat Američana, žijícího v Česku, aby daboval postavu s britským přízvukem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit