Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    No vida zase jsem asi jediný kdo se +- bavil stejně jako u Just cause 3,4 a Saints row rebootu...

    Ne opravdu, jsem to nekoupil 😆😂 bugy teda slušné 2x nutnost znovu zapnutí celé kapitoly 😬 naštěstí se to dá proskákat takže jo když sníží cenu, na starších komplech ( Opět optimilizace celkem šla i když to zase nesmyslně bere i více než 12gb VRAM!!!) Možná i přidají nějaké to DLC, ne elfský jazyk za dalších 15$ 😃😄

    Já prostě nerad hry nedohrávám. Co se dá dělat jen opravdu pitomé hry které měli přepálenou hratelnost jsem nedohrál... jinak se je snařím pokud se dají 👍 takže za mě 6/10 hra tam je ale musí šlověk překonat nevraživost - v HDR 600 to mělo celkem slučné scenérie. Taková AMnesia Bunker má legrační monstra oproti tomu :P

  • Tušil jsem, že to nebude mít kvality Hogwarts Legacy, už jenom proto, že se hraje za Golluma, ale netušil jsem, že té hře nevěří ani sami vývojáři a vydavatel. 

    Jako udělat hru s grafikou XBOX 360 (nebo Nintendo Switch :-) :-), vysokými HW požadavky a ještě padající na PC a konzolích a vydat to, to chce fakt koule.

  • Morraw

    Co jsem si všiml, tak se dost často zmiňuje dobrý příběh. Tak tomu minimálně dam šanci a kouknu na YT

  • romankubanektisc

    Pamatuji si vaše dojmy z hraní Vašku. Pořád jsem si lámal hlavu co to znamená "Hands off" prezentace. Nyní mám tušení že to je opravdu "Ruce pryč". Ale mnohem více si lámu hlavu s tím proč jako elitní stratég jste nevěnoval žádnou pozornost fenomenální (nové) strategii Age of Wonders 4. Ale uvažuji o petici aby jste s Alešem (Smutným) udělali GamesPlay nebo Long play této nové strategie. 

  • medveddd

    Pokud odděluješ technickou stránku, opravdu si Forspoken zaslouží být zařazen mezi ten největší letošní odpad?

    Hru jsem nehrál, ale připadá mi, že jsou na ní dost rozporné názory a že si nějaké publikum našla. Je taky zajímavý rozpor na metacriticu mezi 64 critic a 36 user.

  • medveddd

    To z něj ale udělal Prsten - pořád v něm jsou zbytky lidskosti (tedy, hobitství :D).

    Naopak je to koncept, se kterým kdyby někdo pracoval dobře, mohlo by to být extrémně zajímavé. To se tady ale předpokládám neděje.. :D

  • Když jsem viděl první trailer, myslel jsem si, že je to nějakej mod na Overlorda z roku 2007... Hrozná katastrofa.

  • Takhle to dopadá, když to do rukou dostanou neskutečně ekonomicky účinné a výkonné giga korporáty. Za rok 2022 Callisto protocol, Saints Row, Gotham Knights a za 2023 bych ještě přidal Hogwarts Legacy (taky technickej stav na začátku šílenej), Returnal,  Wild Hearts, Wo Long: Fallen Dynasty. Trend Day 1,2,3,4...50 patchů a denuva skoro v každý hře je holt tady no. Bohužel to vypadá, že i přes to mají stále dostatečné zisky, takže to tak asi takhle bude pokračovat...

  • "NENENE... nemůžeš vědět dopředu.... nehrál jsi to... blablabla". Taky se u podobných fanboys směju. Prostě bylo jasné, že to bude bullshit a taky že jo.

  • Tohle jsem taky nechápal. Hrát za tak mrzký charakter. Vždyť Glum ztělesňuje snad nejhorší možné lidské vlastnosti. Myslím si, že hrát za něj by chtěla dost malá skupina hráčů. Já tedy ani omylem.

    Jinak ten svět by i mohl zajímat další generaci, ale to by ho nesměl Amazon tak zprznit. 

  • A důvod úspěchu třeba Shadow of Mordor/War? To je zase argument "tenhle svět prostě nikoho nezajímá" a argumentuješ seriálem, který je objektivně prostě špatnej seriál i kdyby nebyl ze světa LOTRa 😬. Každopádně že tohle bude katastrofa bylo jasný už z trailerů, nechápal jsem ty opěvné a rádoby nadějné komentáře, jak jim všichni jakože drží palce. Chyběl jim právě někdo, kdo by řekl už na začátku vývoje, že tohle je prostě totální kravina a de*ilní nápad.

  • frank.horigan

    Kdo by proboha chtěl hrát příšernou hru za takovou hroznou příšeru, PC verze opět veze na "major suttering", využití VRAM až 20GB..

    Už Amazon se spálil se seriálem, který dokoukala do konce ani ne 1/3 lidí. Tenhle svět prostě nikoho už moc nezajímá, tahle hra bude katastrofa.

  • ALHAZRED

    Já bych brečel...no jo, když to vychází na PS4, Xbox One, Switch a taky na Comodore, Atari, PMD a sovietskou kalkulačku, pak se divíme, že grafika je ošklivá...No a když už je ta grafika ošklivá, tak hernou část můžem taky odfláknout, stejně se to prodá, protože je to Pán prstenů...☹ A tohle dělají Tolkienovi pořád...

  • lito

    A to má hra silnou konkurenci v rámci odpadu roku v rámci Redfall, Forspoken. V rámci optimalizace pak Star Wars, TLOU, Redfall, Forspoken. To je rok. Herní byznys nabobtnal do brutálních rozměru a začíná se to projevovat. 

    Ve finále i včera se to ukázalo. Sony za dva roky od poslední show nic nepředstavila krom jednoho Spidermana, což je jen další generický open-world pro masy. Kdyby tam neměli Japonce a Remedy v rámci třetích stran, tak by ta jejich slavná show skončila naprostým fiaskem.

  • Netreba zabudat, ze Nvidia ukazovala 175 FPS s DLSS 3.0  😀

    Do marketingu sa nalialo asi viac, nez do vyvoja hry, kedze clankov tu bolo neurekom. ( tak ako aj inde )

    Nikto vela od toho necakal, ak by opravili chyby a hra mala cenovku 20€ tak by mozno clovek aj mavol rukou, ale plna cena AAA titulu ? 

    Recenzent nemohol ani len dohrat hru, ktora je koridovka kvoli fatalnych chybam. Hra by mala byt stiahnuta z predaja tak ako kedysi Cyberpunk alebo Batman.

    Kandidat na najhorsiu hru roka 2023. Treba dufat, ze nic horsie nepride.

  • Inquisitor

    Ve starém Levelu a Score mě vždy nejvíc bavily recenze na špatné hry. To se člověk nejvíc nasmál:)

  • Inquisitor

    Taky doufám, to by byla velká škoda. Dobrých adventur pomálu.

  • To snad nikdo ani neočekával, že to nějak dobře dopadne ne? 😀

  • Jevo83

    Suhlasim...a nakoniec, stealth element sa da predsa zakomponovat aj do 2,5D point click adventury.... ja som sa toho bal od prveho momentu, ked ohlasili zaner hry... skoda. Dufam, ze to nepolozi financne Daedalicov na lopatky.

  • Inquisitor

    Měli radši udělat další pořádnou adventuru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit