Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dohral jsem to vicemene na jeden zatah a jsem spokojenej, krasnych 7/10. 

  • Carnage666

    Mě přijde tenhle herní styl ala adventura že je kamera přilepená třeba na stropě a chodíte s postavou strašně předpotopní. Je to jediný a hlavní důvod proč jsem o hru ztratil zájem. Chápu že starý Residenty a Silent Hill se takhle hráli ale v dnešní době bych čekal něco jinýho.

  • Recenze super, ale bohužel mě nepotěšila. Co se týká velmi rozdílných hodnocení mezi různými servery tak mám zkušenost, že ty české mi vyhovují mnohem více než ty zahraniční a to speciálně hodnocení zde na Games. Vždycky preferuju spíše trochu více kritické recenze, kde si mohu sám vyhodnotit jestli mi daná věc vadí či ne, než přehnaně optimistické recenze, které některé věci hodně přehlíží asi ve snaze neznepřátelit si autory hry a čtenáři poskytnou zkreslenou představu. 

    A upřimně musím říct, že jestli hra trvá 7 hodin a stojí 1400 tak to je v přepočtu na hodinu dražší než si zahrát 18 jamek na golfu.  A to je fakt trochu bída...

    • Carnage666

      No takovej Resident Evil 3 Remake stál 1500 a dohrát šel ani ne za 6 hodin 😬

    • LiarForHire1

      Tak je to další laciný kus žvance pro fanoušky Game Passu. Ještě zatleskají, jak je to super.

    • Já mám taky radši české recenze na cizí se kromě čísla dívám málokdy. Ale teda přepočítávat hodiny strávený ve hře na peníze to je blbost samozřejmě. A konkrétně tohle si asi koupi minimální procento lidí mimo game pass.

  • exmaxx

    Luxusní úvodní odstavec. Nachystejte uzenáče... 😎

  • Medard22

    The Medium je prakticky taková point-n-click adventura zakamuflovaná do moderního kabátku. Hra má super atmosféru a některé lokace vypadají skvěle. Bohužel technické zpracování dost pokulhává. Dost mi na hře vadí, že Bloober team neměl prostředky na pořádný obličejový mo-cap.  Už Hellblade ukázal, že se to dá zvládnout i v polních podmínkách. Hlavní hrdinka je sice vymodelovaná hezky, ale obličej má strnulý jak mrtvola.  Zbytek postav ve spirituálním světě má obličej zakrytá maskou a nemyslím si, že je to otázka designu, spíše si tohoto nedostatku byli autoři velmi dobře vědomi. 

    U posledního Observeru jsem si říkal, že jestli další hra od Bloober Teamu bude obsahovat stealth pasáže tak si ji prostě nekoupím, Nesnáším stealth, je to totální opruz a opakování pasáží nemá se zábavou nic společného.

    Technická stránka na tom taky není dobře, podivné glitche, toporné animace a jakmile hra přejde do split screenu tak se z ní stává powerpointová prezentace. Na tuhle hru jsem se fakt těšil, ale dobře to fakt nedopadlo. 

  • KOOLCOO

    Mne osobne hra bavila. Sice cena vypada trosku prehnane.

    Pribeh a atmosfera je super, ale jestli cekate neco jako SH2 tak budete zklamani.

    Berte to spise jako art - projekt nez ciste horrorrovou hru a budete mit skvely zazitek.

  • Kosac

    hustý.. kámoš je z toho odvařený.. a tady 5ka.. :) Prý hotový Silent Hill.. no nějak mu věřím víc než tomuto.. divné divné.. 

  • Jak bylo řečeno, hororu je málo a kvalitních ještě míň. Nedávno jsem poprvé dohrál SH2 a překvapilo mě jak na svoji dobu to je kvalitní.

  • MalyZeli

    No, sem rad ze si games.cz udelalo recenzi podle sebe, a nevezlo se na vlne IGN atd, a rekli to opravdu tak jak to je. Pred games.cz sem se podival na recenzi ACG na YT,  velice rad ho sleduju, a v podstate stejnej verdikt, mozna jeste o neco drsnejsi. Je to skoda no.

  • Rostej

    Pavlovi by asi nemely byt sverovany recenze her, na ktere se z nejakeho duvodu tesil, snad s vyjimkou Soulsovek... 😉

    Nezvlada se dost dobre oprostit od "zklamani" ze svych prehnanych naroku a ocekavani.

    Chapu, ze socialismus uz sam nezazil ani point-click serie jako Syberia ci Tunguska mu taky nic nerikaji, ale proc svoje nepochopeni a celkovou nechut k tomuto zanru musi davat tak hlasite najevo? 😎

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit