Přejít na výpis diskuzí
The Secret World budí zájem, změny Funcomu pokračují
11.1.2013 | Adam Homola
13 příspěvků
-
Hru jsem kupoval v ramci predvanocni akce, jak tu bylo uvedeno tak cca 400,- neni zas az tak vysoka castka. Nicmene nebyla tu nikde uvedena jedna dost podstatna vec, pokud neovladate anglictinu na pomerne slusne urovni, tak bude lepsi se poohlednout jinde, ano je mozne projit prvnich par misi, uzemi bez toho, ale souvislosti a vetsina pribehu unika.
PVP je zde skutecne zajimave, a dle me zkusenosti na vybave az tak moc nesejde, pokud toto nekdo nepochopil, tak je mi ho/ji uprimne lito. Na cem zalezi je ta spravna kombinace dovednosti a co je dostatecne pro PVE neni vhodne pro PVP. Abych byl konkretni, tak s plnou vybavou mam celych 1920HP, obrana 0, nicmene pokud se do nekoho trefim tak dostane prvni ranu za cca 2500-4000HP druhou uz za 5000HP a pokud se dostanem na 4tou tak tam uz jsem za 14000HP, pokud se ovsem stihne ke me priblizit, tak moje vydrz je mene nez zminovane 2 sekundy... (vybava modra/zelena)
Co je skutecne zajimave je moznost si zvolit jakoukoli kombinaci aktivnich a pasivnich skillu, navic veci na sebe navazuji. Tak napriklad mam survival build ktery pouzivam na solo mise, zaklad je samozrejmne kombinace passivnich skillu, ktere postavu zaroven leci pri utoku, co je zajimave je to ze jednotlive skilly jsou z ruznych casti kruhu, napriklad kus je z krvave magie, kus z mecu, kus z utocne pusky, kombinaci je skutecne hooooooooooodne a kazdy si muze najit to co mu vyhovuje.
Abych byl skutecne fer, tak chyb je ve hre skutecne dost, nektere lezou dost na nervy, navic spousta veci zavisi na vykonu greficke karty, napriklad utok z vetve chaos je rychlejsi nez obdobny z vetve mecu, protoze chaos utok ma jednodussi a rychlejsi animaci... -
takže to není úplný free to play? hra se musí koupit?
-
-
Nikdy netvrdili ze je to free to play. Je to tzv Buy to Play. Kup a hraj bez jakehokoliv omezeni jak dlouho chces. Dokupujes jen pripadne datadisky.
Hra se da sehnat do 400 Kc takze na to ma kazdy. A pokud si nejsi jisty,stale existuje trial. Nekde na foru(tady uz je mrtvo) si zazadej o klic a muzes hru vyzkouset bez koupe
-
-
Hrál jsem asi rok Age of Conan. Podle mě je to výborná hra a jedna z mála MMO, která nemá komixovou grafiku a bere se vážně. Krásný starodávný svět mi trochu připomínam mnohem bohatší a povedenější variantu Gothicu 3. Conana jsem hrál hned po vyjití, v době, kdy ho masivně opouštěli hráči kvůli bugům a dalším věcem. Podle mě byl super, i když v něm dost věcí nefungovalo. Prostě dospěle působící MMO, krásně udělaná, velká, návyková.
Rozmazlená MMO komunita neochotná platit za cokoliv kromě Wowka nakonec sestřelila i Age of Conan. A přišlo F2P, item shop, peti, prdění a další nesmysly, které děcka v MMO tolik milují. Je to škoda. Radši bych dál platil 400 Kč měsíčně, kdyby tam všechny ty kraviny nebyly.
Secret World zkouším teď, jsem jeden z těch nováčků, co hru zkoušejí po zrušení poplatků. Zdaleka se mi nelíbí tolik jako Conan, připomíná mi stylem spíš Longest Journey. Ale šanci jí dám, už kvůli Conanovi. -
-
Je to o necem jinem nez AOC. Je to o necem jinem nez 99% vsech vychazejicich MMORPG her. Zadne classy,levely,nutnost premyslet.... Nesrovnavej,zkus si to uzit. Bud te to chytne nebo ne.
-
-
Vždyť ono to není úplně f2p a kdo to chce vyzkoušet, tak to stejně musí koupit, ne? Jinak pokud jim přibyly jen tisíce hráčů a zvedlo jim to aktivitu o 400%, tak to na tom hra předtím musela být po týhle stránce hodně bídně.
-
-
Neni dulezita kvantita,ale kvalita:) U lidi to plati taky. A mimochodem se nejak zapomina na fakt,ze TSW ma tzv. Single Server Technology,coz v praxi znamena ze je uplne jedno na jakem serveru hrajes. Muzes hrat s kymkoliv,kdykoliv. Takze vlastne hrajes TSW s mnohem vice lidmi nez kdy potkas na tom nejzalidnenejsim serveru ve WoW. A to je dost dulezita informace
-
jo je to stejny system jako GW2...koupis hru a pak uz bez omezeni muzes hrat. Po ruznych slevach to ted vyjde na nejakych 450-500Kc
-
prej kolem 50 000 lidí... teď už se to blíží 100 000...
-
-
hru The Secret World jsem vždycky obdivoval, ale koupit krabici a pak ještě platit měsíční poplatky, zas takovej hardcore hráč nejsem (navíc mě vlastně MMO vůbec nebaví, na TSW mě zajímaly questy, příběh atd.) pak měsíční poplatky zrušili a já začal vážně přemejšlet o koupi.
minulou neděli mi kód na tuhle hru věnoval a také asi pěti dalším lidem nějaký dobrodinec na fóru GOG.com (prostě jen tak, zeptal se, jestli to někdo hrajem, a když jsme řekli, že ne, tak nám poslal kód :) - vážně je tam nejlepší komunita na světě) a od tý doby to hraju... a je to naprosto boží! super atmosféra, super questy, super systém skillů, naprostá spokojenost... a navíc to prej jde normálně (i když je to těžší) hrát i sám, bez nutnosti sdružovat se s ostatníma, takže paráda :) -
-
PvE cast hry je naprosto skvela, tak originalni a zajimave Q v zadne jine hre (ani singlu) nenajdete. Spolu s originalnim systemem skillu je to opravdu vynikajici zalezitost. Hrat to samostatne, jde bez vetsich problemu, ikdyz nektere Q jsou dimenzovane spise pro 2 a vice hracu, ale i ty se daji zvladnout, nebo se clovek pozdeji vrati.
Bohuzel se te hre nevyhnulo nekolik problemu. Jednak je to nekolik bugu, ale me nejvic stve nevyladeny engine...kdo zna SWTOR ten pochopi.
Kapitola sama pro sebe je PvP. Nejspise z duvodu nizsiho poctu hracu, tam prakticky neexistuje nejake rozdeleni a hazi to hrace s nulovou vybavou proti lidem s vybavou maximalni. Bohuzel i s prumernou, nebo lehce podprumernou vybavou zemrete behem 2s. Jde to sice trosicku eliminovat nejakym vychytanym PvP buildem, ale moc si nepomuzete.
Nicmene za nejakych 500Kc je to jasna volba pro vsechny RP hrace, protoze projit si to jen jako single hru stoji opravdu za to a kvalita Q je jeste o tridu vys nez treba v SWTOR. -
-
jo jo, třeba toho ztracenýhu survivora jsem vedl z lesa do stanice asi třikrát, než jsem si všiml, že jsem ho neztratil cestou, ale že prostě přímo před vchodem zmizí a objeví se zpátky v pasti... ale co, tak člověk ten quest zahodí a vezme si některý z hromady dalších, stejně skvělých :)
-
-
*ztracenýho
-
-
-