Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Byl by ze me spatnej marketak... ja bych tu hru porad tipoval na velkej propadak minimalne co se prodeju tyce :D
    • Je vzdycky jednodussi rict,ze to bude propadak, nez naopak.
      Taky jsem sice skepticky (hral jsem kdysi AoC),ale pravda se teprve ukaze.
      • To jo ale mam ohledne tehle veci uz docela odhad. Precejenom mam uz neco odehrano i kdyz s MMORPG tolik zkusenosti nemam...
      • Ale tohle ví i sám Funcom. Vzdyt vidis ty jejich reakce. Releasnou spoustu CGI videi, ktere nemaj nic spolecneho s gameplayem. Lidi jsou nazhaveni, pak releasli prvni gameplay video a lidi byli zklamani. A reakci na to zklamani bylo ze releasly dalsi dve CGI videa...
    • Ringwraith
      Tak z mýho pohledu je fail v tom, že se o hře hrozně málo mluví a píše, s přihlédnutím k tomu, že ostrej start má už 19.6.

Ale třeba se to po této betě změní.
      • Tak oni pry nechcteji delat moc marketing protoze je to SECRET world...
        • SECRET? *1*
          • secret není překvapivě to samé co sekret... *3*
    • To, že má milion zájemců o betu, ještě nic neříká. Dneska má každé druhé MMO milion zájemců o betu, po vydání už ale čísla vypadají jinak.
      • To není samozřejmě pravda. Milion zájemců o beta klíč mají jen špičky v oblasti MMO.
        • To ovsem porad nezarucuje komercni uspech *3*
          • Což jsem taky nepsal. Jen jsem chtěl říci, že kdejaké MMO nemá milion zájemců o beta přístup.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit