Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • btw pokud se podívat na jejich stranky, tak tam je možnost registrovat se bez FB:))) Mám pocit, že jen chtěj přes facebook rozjet nějakou poznávačku aby člověk tak nějak splinul s frakcí (a aby nalákal další hráče z řad přátel -- pěkná pyramida *3* ). Samotná hra pak bude jako druhá fáze, přičemž to že nejsi na FB by nemělo vadit:))

PS:doufám, že jsem tomu v angličtině dobře rozuměl. Sám sem zvědavej jak to dopadne.)))
  • Absolutne s tebou souhlasim. FB je virus dnesni doby. Presto jsem byl nucen si ho zalozit uz drive(samozrejme s fake udaji),protoze v dnesni dobe ho bohuzel aktivne pouzivaji i seriozni nebo pro me zajimava media. Bohuzel:(

Pokud jde o betu Secret Worlds,tak ja jako predplatitel Rise of Godslayer(datadisk k Age of Conan) bych mel mit pristup automaticky,tak jsem zvedavy jestli se ozvou.
  • No já jsem kvůli tomu FB málem vyletěl z kůže. Nicméně mi Secret World hodně připomíná Anarchy Online svým systémem a to je sakra dobře.
  • XorxoxTalarius
    Boha dalsi FB hater :D Ja puzivam svuj FB na prihlasni do vetsiny her a diky tomu mi staci pamatovat si jen jedno heslo ;) Navic se snaz hleda komunita a hraci ...
    A na zaver. Je to stejna sluzba jako super heslo od google.
  • Jestli tomu dobre rozumim a vidim tak to chce fb ucet pro prihlaseni do bety ? Ne dekuji chcu si vyzkouset hru ne FB...
  • jdete se s tema MMO vycpat
  • Stále neláká ;-)
  • zase ten FB.. přesně pro takový případy jsem byl donucen si založit fake učet :\

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit