Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • palcov

Proč má ta hra tak ošklivou grafiku?

• Nenechaj sa zmiasť, hra je neuveriteľne deravá v optimalizácii. Prepady pod 30fps a freezing sú bežné aj na stroji o ktorom sa ani nesnilo v dobe vidania. 

Predpokladam, že pri všetkých DLC musia byť loading time skutočne guilty pleasure.

• 3ka na tom je s loadingy stejně. 

• Aby to běželo i na růžovém notebooku. Drtivá většina cílovky nemá nadupaný HW a je to často jediná nebo jedna z mála her, kterou hrají, proto se to uživí při DLC s celkovou cenou okolo 1000e

• Inferius

A taky proto, ze je to hra z roku 2014.

• To není tím. Třeba 3 vypadá líp.

• Derp_1337

Jo, taky mi připadá, že The Sims 3 vypadá lépe než The Sims 4.

Je to zvláštní. Asi to je fakt úmyslně v tak hrozné grafice, aby to rozjel i předpotopní HW.

Dokonce bych si dovolil tvrdit, že omodovaný The Sims 2 vypadá líp než oba dva následující The Sims 3 a 4. Jenže to byla trochu jiná doba a tehdy herní engine dovoloval daleko větší zásahy do grafiky. Pak si EA uvědomilo, že díky moderské komunitě jim unikají prachy a tak herní engine pro další díly hodně omezili, aby hráči byli odkázaní na oficiální datadisky za peníze a nemohli si většinu věci udělat sami.

• vzhledem k tomu, že je základní hra bez DLC v podstatě demo a jaký malý zlomek ceny vůči DLC tvoří je to celkem pochopitelný krok.

Nicméně víc mne štve praktika, že přímo ve hře poznám, že něco nemám. Dříve jsem měl základní hru a když jsem neměl rozšíření, tak jsem nic nepoznal. Dneska se stáhne hra komplet a DLC se uměle uzamknout a ve hře a zejména v UI to dost okatě poznáte, že tohle tlačítko je šedivé, protože nemáte to a to DLC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit