Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jevo83

    Ta hra ma skvelu atmosferu ale mizerny dizajn... keby to urobili ako linearny pribeh, mozno nieco na styl A plague tale tak by to bolo 10/10... takto bohuzial herny priebeh verne kopiruje tie problemy s predajom - zaujimavy zaciatok a potom uz len chaos a nasledne nuda a strata zaujmu. Mozno sa k tomu niekedy vratim a dohram to s navodom, aby som usetril cas ale aspon videl tu hru z vytvarneho hladiska celu..

  • Carnage666

    Hra obsahuje téměř všechny DLC 😉 už je to potvrzený, ale review bombeři svoje recenze už neupraví. White Knighti kteří nenahráli ve hře ani hodinu a běželi hned napsat negativní recenze o tom že hra nemá např. DLC's když je má. Podle všeho chybí tak akorát skin na zbraň. 

    Hra obsahuje DLC: Necronomicon a Merciful Madness, obsahuje sidequesty a skiny na postavu.

    Osobně jsem Achievement hunter takže mě štve že hra je nemá a nestihnul jsme tu verzi co byla nahozena krátce v Lednu. Každopádně za 16 euro ve slevě je to docela dobrej deal když tam jsou i ty DLC.

    • deal mozna dobrej, jenze vyvojari z toho maji prdlajs... 

      takze cim vic lidi si to koupi na steamu, tim je vetsi pravdepodobnost, ze dalsi hru jiz neudalaji

      • Carnage666

        Dělají na dalším Sherlockovi a soud rozhodl o tom že vydavatel může hru prodávat dál. Osobně už mě nezajímá to drama kolem, jen  chci hru na Steamu.  Hlavně lidi začínají dělat z vydavatele toho zlýho protože jedinej kdo o tom sporu mluví nahlas jsou vývojáři, nikdo nezná druhou stránku věci a to nemluvim o tom že tohle není poprvé co tihle konkrétní vývojáři měli problém s vydavatelem a na tom už něco smrdí.

  • Mikit

    Coby vyléčený achievement hunter, bych si přál spíš vydání na GOGu, abych si to mohl zahrát hezky v klidu z offline instalačky.  

    Nový Sherlock je tam podle všeho plánovaný, tak snad se Frogwares dostanou i právům na The Sinking City a šoupnou to tam. Jak staré, tak nové Sherlocky mám rád, takže bych rád vyzkoušel i tohle. 

    • Carnage666

      Na stránce Frogwares je link na DRM free verzi hry na GamesPLanet obchodu takže pokud ccheš DRM free instalačku a podpořit jen tvůrce tak můžeš a nemusíš čekat na GOG.

      • Mikit

        Koukal jsem na to. Ale asi ještě počkám. Zatím to tam pro mě nemá lákavou cenovku a hlavně do registrace a následného zadávání údajů o své kartě, do obchodu o kterém jsem do dnešního dne neslyšel, se mi vůbec nechce. 

        Dám tomu ještě rok, jestli se to tam náhodou neobjeví a ideálně hned s nějakou hezkou slevou. Tak jako tomu bylo u Someday You'll Return. Ještě mi chybí zahrát The Testament a Nemesis a mám rozečtenou druhou část Lovecraftových spisů.  Takže o detektivky a Lovecrafta mám ještě na nějaký čas postaráno.  

  • Ta hra, pokud ji koupím od Frogwares, ovšem neobsahuje češtinu. To je divné, ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit