-
Urcite to nedohral, inak by vedel, ze pribeh nielenze dava absolutny zmysel a je celkom smutny a ku koncu zacnete tusit preco je to smutne pre ludstvo ako take, tzn aky osud ich nakoniec caka.
Survival elementy, stym suhlasim su kus jednoduche, ale pridavaju akusi atmosferu navyse a v neskorsich fazach hry sa da vidiet celkom zaujimave miesta a pod.
Tak isto ten pribeh ma zmysel iba ak sa cita kazdycky maly kusok info aj to co je na stenach. Potom clovek zisti, ze mimozemske civilizacie su nie jedna ale 2, a no skratka vsetko ostatne sa dozvie clovek pri zahrani, osudy tych ras mimozemskych a nakoniec osud ludstva.
Ked toto nie je zaujimava scifi hra, tak potom neviem co to je. Urcite to nie je priemerna hra.
Tento clovek by mal ist recenzovat CSI Miami alebo neviem co. Tzn ja si uprimne myslim, ze nema co robit pri hrach. -
Nemám naprosto nic proti Janu Vrobelovi, ale je to už druhá recenze na Games (Slain) od tohoto autora, která se mi vyloženě nelíbí. Jasně, styl psaní, vlastní názor atd...Jenže tady jsem se opět skoro nic nedozvěděl (kromě opakovaného doporučení jejich dřívější hry) a hlavně se opět takřka ihned nese v negativním duchu. Přitom zkušenosti autor má. Někomu zase treba určitě sedne. Ale sebe se ptám - není to "sabotáž" konkurenčního časáku ? :D
Sranda. Jinak, tak zase jiný názor díky LEVELu no :)
EDIT: Aha, tak je v aktuálním čísle, to jsem nevěděl, protože byť ho mám jako předplatitel doma, tak jsem ho ještě zdaleka nedočetl (do dalšího čísla času dost). -
-
Se zeptej Andreje A., já se u jeho článků vždycky bavil ať psal i o největší konině.
Ale to se bavíme o degustačním menu, Vrobel a jemu podobní jsou maximálně čtvrtá cenová. -
-
veru ja som sa tiež bavil keď napísal ako je z jaged aliance tak nadšený až z neho strieka takový to bílý :D tak to bolo degustačné menu
-
-
co bys ses přesně chtěl dozvědět o hře, ve které se nic neděje?
-
-
Deje sa toho hodne, ale na to ju potrebujes HRAT, nie len pozriet nejake trailery a gameplay videa, ktore pretocis a pod.
-
-
-
Typická Vrobelovina....
-
Jedno z nejlepsich scifi co jsem kdy hral. Kdyz se zmeni pocasi nebo kdyz padaji kroupy tak se citim jako opravdu na jine planete. Autor asi neni scifi pozitivni. Grafika, hudba, zvuk, vsechno super. Hodnoceni je mimo a hru fakt zkuste.
-
8/10 *3*
-
Vrobel je borec. Více takových lidí. Neboji se strhat naprosté průmernosti jako a nazvat je sprývným číslem(5) jako tohle nebo Underrail. Jen tak dál Honzo!
-
-
Underrail je devítková hra, je vidět, žes to ani nehrál. Nejlepší RPG za poslední roky.
-
-
-
dyt rikam ze tu recenzujou uplny k*ndy
-
Recenzent ani hru nedohrál do konce.... Njn smutný to přístup ale tak hlavně že jsou za to penízky...
-
Psát do recenze řešení puzzlu, to je skutečně vrchol profesionality herního žurnalisty.
-
-
Je to nudný jak chleba. Ještě že steam vrací peníze.
-