Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechapem ako moze niekto interaktivnemu filmu po prvej serii vycitat ze je zase interaktivny film??? Ta hra sa tym netaji, prezentuje sa tak a ludom to evidentne vyhovuje, ked predali cez 10 mil. Nech sa s tym recenzent zmieri este pred hodnotenim a nech to berie ako fakt. A osobne na QTE nevidim nic zle, i jedna z najlepsich hier histore Resident Evil 4 ich pouziva casto
    • "jedna z najlepsich hier histore Resident Evil 4"

      Facepalm...

      QTE je ta největší sr*čka co herní průmysl vůbec mohla postihnout.
      Ale consolefaggům/mentálům to nejspíš přijde super, protože místo obvyklého mačkání jednoho tlačítka musí zmáčknout hned DVĚ NAJEDNOU !!! A to v téměř nesplnitelném časovém úseku 5ti sekund. To je challenge jak moje noha...

      Zajímalo by mě jestli bude QTE používat i Warhorse, když je to tak super věc.
    • milos.bohonek
      Však tohle recenzent nevyčítá. Styl TWD mi vyhovuje, hraju to kvůli příběhu a nic proti takovému formátu nemám, koneckonců první sezónu považuji za jeden z nejlepších počinů loňského roku.

      All That Remains mě prostě jen už nevzalo tolik, jako epizody z první sezóny. Souhlasím s tím, že komu se líbila S01, bude se mu líbit i S02, ale když podruhé děláš to samé, už to zpravidla nemá takový efekt, jako poprvé. Každopádně se těším na další díly a jsem zvědav, kam se to posune, o tom žádná.
  • Inquisitor
    To ovládání během akčních scén mi přijde mnohem lepší. Je to víc akční, rychlejší a míň krkolomný než v první řadě. A jak už tady bylo řečeno, komu se líbí první řada, nebude zklamaný. Jenom pro ty co chtěli větší inovaci to nic novýho nepřinese. Za sebe zatím spokojenost.
  • s hodnotením určite nesúhlas...komu sa páčila prvá séria, bude sa mu i táto nová. Áno animácie sú desné, ovládanie je v poho, chôdza s postavou je desná, ale príbeh...no všetci to hrajú iba kvôli tomu a emóciam.

    Hlavne načo recenzent zabudol a jediné, čoby som vytkol, je chvíľkové balansovanie na hranici paródie, viď šitie ruky alá Rambo už bolo trochu cez čiaru, i únik pri rieke ako z Bourna.
    • Jack1947
      Nakonec to nebude uplne to same ? ne, nebo neni kdyz jsou tam tyhlety akce...

      Me se nezdalo nic pres caru, je to Syrovy svet a tam se takovehle veci deji holt.
  • Já myslím, že ta první epizoda byla OK. Autoři nějak nezměnili svůj styl a něco z něho v této epizodě ani neukázali (což může být později problém, pokud to tak bude pokračovat) a dělá to z té epizody pouze OK záležitost. Je to už tak nějak předvídatelné. Epizoda byla relativně krátká a opět tam za sebou necháváme jednu postavu za druhou - člověk už ví, že každá postava je tam pouze na chvilku. Navíc tam máš s těmi postavami sotva jednu interakci a do 5 minut jsou pryč. Téměř všechny zápletky mají podobný průběh a zvraty končí stejně. Ty postavy jsou mi díky tomu v podstatě ukradené a finální rozhodnutí mě ani nějak netrápí.
  • První sérii jsem si neskutečně užil a těšil se na druhou, když jsem jí začal hrát pomalu se u mě začala projevovat flustrace ze zběsilého klikání pro nic za nic jen mě to odtrhovalo od příběhu, který tam vlastně ani nebyl (podle mého příběh musí být vyvážený a né postavený na utrpení malé holčičky a brnkání na city diváka to je hodně slabý) a spíš mi to připomínalo právě to CoD. Možná to tak není a nakonec se to rozjede ve správných kolejích, jenže se pořád nemůžu zbavit dojmu jako u TV série Ztraceni kde jsem sledoval snad necelé dvě řady jen proto, jak to autoři pořád pytlíkovali a na konci dílu vám dali nějakou záminku pro kterou jste to znovu opět příště pustili jenže se pořád nic nedělo. Docela souhlasím s autorem recenze myslím, že to vystihl. Škálové hodnocení hry nic nevypovídá o tom jestli hra je dobrá či nikoliv, vesměs hry co dostávají 7-10 jsou všechny dobré to záleží na vkusu a očekávání.
  • PLuto.petr
    Mám za sebou první epizodu druhé sezóny a musím říct, že z toho nejsem moc nadšený.

    a) trochu mě zklamalo navázání na první sérii, vůbec není vidět, jak se Klem s ostatníma setkala, prostě už se rovnou pokračuje dál v příběhu (o nějaké návaznosti na 400 Days ani nemluvě)

    b) opět umírají lidi, až moc ; mnohdy dřív, než si k nim člověk vůbec stihne získat nějaký vztah

    c) chybí sidekick - zatím se člověk stará jen sám o sebe, což není úplně ono ; v první sérii to bylo o vztahu hlavní postavy a Klem, kdy se hráč snažil udělat všechno pro to, aby tato druhá postava přežila ; to mi v této sérii hodně chybí ; myslel jsem, že když jsem našel psa, tak se budu starat aspoň o něj, ale ten zemřel dřív, než jsem se o něj mohl začít starat...

    Celkově shrnuto, první epizoda druhé série není žádný velký zázrak. Sází jen na utrpení mladé Klem, ale nějak tomu chybí příběhová pospolitost a zajímavost. A naopak přebývá akčních scén...
  • zdravim, muj dotaz je off topic.
    zkusim stesti, treba si toho autor vsimne.

    nevim jak dlouho pises do score, ale shanim uz strasne dlouho dil ze score TV, nebo jak se to menovalo.jedna se o scenku s vekslakem, kterej stoji pred nakou pasazi a nabizi hry a zvejka juicyfruitky.nakonec skonci s nakym cikanem nebo cernochem na byte a pari fotbal.

    driv se mi to fakt libilo a chtel bych to nekde najit, myslim ze to vyslo na onom pamatnym aprilovym cisle s demem D3.

    no kdybys o tom neco vedel, kde to sehnat, nebo tak neco, nebo kdokoli jinej, ocenil bych to info.
    tot vse, diky za pripadny odpovedi.
    • Ahoja, já to taky kdysi hledal dle mého nejlepší scénka vůbec, našel jsem to na youtube a je to http://www.youtube.com/watch?v=G0r6dXnXgCM rozdělené na 3 díly. Přeji pěkné pokoukání *3*
      • Big_Pete
        hej dik kamo, you made my day.

        uz je to zalohovany

        "tyvole juicyfruitky a vzal sem si zrovna dve. *1*
  • Já bych od 2. série moc zázraků, co se větvení týče, fakt nečekal. V první sérii se skutečně nejedná o nic jiného než o iluzi. Nedávno jsem se rozhodl si to zopakovat a činit úplně jiná rozhodnutí a těšil jsem se na pozměněný příběh s jinými událostmi. Jaké pro mě bylo překvapení, když jsem zjistil, že prožívám až na opravdové drobnůstky úplně ten stejný (leč samozřejmě skvělý) příběh. Hra je to výborná, ale tohle mě trochu zklamalo, autoři by nás nemuseli vodit za nos velkými nápisy: HRA SE MĚNÍ PODLE TOHO, JAK SE ROZHODUJETE (nebo něco podobnýho tam píšou)
    • Taky teď hraju první sérii znovu a tato iluze s volbami mne nemile překvapila a sklamala. Učiněná rozhodnutí nemájí prakticky na nic vliv :((( .... max výběr mezi dvěma postavami, avšak konec té či oné postavy je úplně stejný ...

      škoda no ...
    • no prvá séria bolo urobená tak isto a ako vidím ani druhá sa nezmení
  • Keyz
    Nejhorší je když hráč musí dělat zbytečné QTE. Jako při obvazování rány anebo páčení něčeho. Trvá to dlouho a stejně se to musí vypáčit. Hloupost dát to jako QTE. Když se to nepovede tak se nic nestane. Tam kde je nutnost to udělat rychle to beru. Ale jinde to je na nic a je to otravný. Když se na to mám koukat tak, by to postava mohla udělat sama.
    • Jack1947
      Jenze tady v tom pripade to je (ne)interaktivni film, jak by to mohlo byt bez potrebneho mnozstvi QTE?, asi nemohlo pac je to jeho hlavni naplni ta omacka kolem je jen omacka a
      ta se hoodne rychle vstreba a pak zustane jen suchy chleba.
      • Keyz
        Jo, bohužel. Zážitek navíc nemám z toho, že jsem muset mačkat něco aby se stalo to, co by se stejně stalo.
  • Můžete mě poradit s šitím? Je to jiné akční menu, než v první řadě(spojující se obdélníček). V tomto díle se poprvé objevuje během potřeby zapálit papír zapalovačem. Tam se mě to haluzácky na x-tý pokus povedlo. Ale při šití ani jednou. Klikání myší kamkoli nepomůže. Na letsplayi na youtube se objevila vedle obdélníčku šipka vpravo. Jak ji vyvolat, jsem nezjistil. Díky moc za pomoc.
    • Fremencz
      Musíš držet levé tlačítko myši pak se ti šipka ukáže a potom už stačí pohnout myší v daném směru jaký šipka ukazuje a nebo stisknout klávesu D.
      • Díky, funguje to...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit