Přejít na výpis diskuzí
The Walking Dead: Season 2 - recenze 4. epizody
25.7.2014 | Miloš Bohoněk
28 příspěvků
-
co jsem viděl na netu achievement tak mají namířeno do terminusu ,ale kdo ví co tvurci vymysli
-
Mě teda napadlo čím by mohla bejt pomazaná, ale krev to nebyla.
-
Yap yap pravda, taky se na to chystám až najednou :) stejně jako jsem se chytal na první a Wolf among us
-
U tohoto interaktivního komisku jsem zjistil, že by bylo nejlepší počkat, až výjdou všechny epizody, protože mě osobně už se valná část z předchozích dílů vykouřila z hlavy.
-
To ma být pomazané krví
-
Tu holku na obrázku někdo počmáral fixou?
-
Mě se tahle epizoda nelibila... Respektive tak na sedmičku. Pro mě zatim nejlepší epizoda 2, ktera je zrovna zbytkem hracu oznacovana za prumer, ale hlavni je, ze si kazdej najde svoje :)
Mozna to je tim ze prvni TWD byl šok a suprova adventura, ale tady jsem dohral 4. epizodu a vubec nejsem nejakej napnutej jak to dopadne a celej paf z toho, poradne ani nevim co chtej udelat. Chtěj dojít nekam na sever no... V prvni serii mel clovek takovou vetsi motivaci a i chut se dostat tam kam se měl dostat... -
Podle mě opak předchozích dílů druhé řady. V tomhle díle je skvělá hratelnost (i jednoduché adventurní úkoly), ale příběh mi přišel horší (s tím rusem to bylo neuvěřitelně předvídatelné, navíc ten přízvuk *16* ) 7/10