Přejít na výpis diskuzí
The Walking Dead: Season 2 - recenze 4. epizody
25.7.2014 | Miloš Bohoněk
28 příspěvků
-
je druhá řada v něčem jiná oproti první? protože mi přijde zvláštní, že Walking Dead a Wolf Among Us dostávají vysoký známky a taková The Order: 1886, která asi taky bude založená na příběhu a hratelnost bude jednodušší, je zbytečně hateovaná
-
-
Je to uplně stejný jako první sezona, kromě příběhu samozřejmě :) Přijde mi to o trošku slabší než prvni sezona, ale to mozna bude jen tim ze když to poprvé vyšlo, bylo to pro mě něco novýho a parádního... Dal jsem za ps3 season pass druhy serie 160kč, takže zase tak zklamanej nejsem *1*
-
-
Prvni odstavec a hned jsem si vzpomel na nedavny clanek Wolfenstein3D Rybky... jak smutne a pritom vesele, ze mel docela pravdu :-)
-
co jsem viděl na netu achievement tak mají namířeno do terminusu ,ale kdo ví co tvurci vymysli
-
Jak jsem psal u Wolfa, proc se recenzuje kazdy kousek zvlast? A co to sou vubec za recenze, cely clanek je jen shrnuti pribehu. Za co vubec 8? Je smutne, kdyz precteny recenze trva dil nez samotna epizodka. Berete ohled i na dobu hrani? Takovej Afterfall Insanity zde dostane petku a ta hra mne zabrala nejakejch 12 hodin a urcite je zabavnejsi jak todle...
-
-
Urcite zabavnejsi ? To je tvuj nazor, nerikam ze je spatny, je proste tvuj. Pro me je treba lepsi Walking dead a uprime kdyz vemu vsechny epizody dohromady tak mi ta hra rozhodne neprijde kratka....
-
-
Na poslední epizodu se bude cekat ani ne mesic to je takhle vzdycky.