Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zasrani rusaci
    • Ukraina im nestačí :D musia nám zabíjať aj obľúbené postavy v hrách !
  • Souhlasím, než někdo napíše, že si musíte na konci vybrat, zda zemře Jane nebo Kenny, tak by to měl označit jako spoiler.
    • Jack1947
      Jsem moc rád že jsem dohrál, zároven nechápu lidi co se chovají jako hoVvada a kazí ostatním hru a ted si vem že si to někdo koupí. *7*
      • Kým som ja epizódu nedohral, neodvážil som sa ani len otvoriť recenziu, aby som sa náhodou nedozvedel niečo, čo by mi pokazilo zážitok. Keď sú niektorí ľudia natoľko hlúpi, že idú čítať diskusiu k takejto hre, aj keď ju ešte nehrali a ignorujú slovo spoiler na začiatku príspevkov, je to ich chyba. Čo čakali, že sa tu budú ľudia rozprávať o počasí?
  • Erendiel
    Bylo to fajn ale první serie ve mě zanechala silnejší emoce. *5*
  • SPOILER: Je tam 5 konců a ani jeden z nich bych v reálném životě neudělal, nebo spíš to co k tomu konci vedlo. Například bych okamžitě střelil toho blbýho Rusa a ten by přestal štvát Kennyho a Bonnie a Mike by mohli být s námi a Luke by mohl žít! :) Jinak sem šel s Kennym protože Jane jak nechala to dítě v autě a vyvolala schválně rvačku prostě nebylo správný :)
    • Jak jsi na první hraní mohl vědět, že Jane to dítě nechala v autě?? Během souboje Jane vs Kenny bylo ještě „mrtvý“.
      • Tomuto nechápem ani ja. Aj čo som čítal komentáre mnohých ľudí na YT, tak ich najhlavnejší dôvod pre to, aby sa postavili na Kennyho stranu, bolo len to klamstvo, ktoré použila Jane. Tým pádom sa nerozhodovali na základe dostupných informácii a vlastných pocitov, ale aj podľa toho, čo nemohli v tej chvíli vôbec vedieť. To je ako prejsť hru pomocou cheatov a potom sa s tým ešte aj chváliť. Jediné, čo som vedel v tej chvíli ja, bolo to, že Kenny, aj keď ho mám rád (hlavne) kvôli tomu, že patril ešte do Leeho starej skupiny, je nevyrovnaná osobnosť, ktorá sa nevie zmieriť s názorom iných a je často hlavným dôvodom problémov a rozporov v skupine a v priebehu druhej série to už viackrát prekročilo hranicu únosnosti. Navyše, jeho postava ako taká sa už nemala kam posunúť. Samozrejme, tiež som bol potom trochu naštvaný na Jane, keďže to nemuselo zájsť tak ďaleko, no meniť kvôli tomu pôvodné rozhodnutia určite nebudem.
        • nekromant33
          mě to bylo jasný hned jak přestala hrát zraněnou a že se ukáže, kdo Kenny doopravdy je, ať se do toho nepletu

          mohl jsem se mýlit, ale takhle jsem se rozhodl já a tolik k tomu "jak" to mohl někdo vědět
          • Tak je jasné, že to bolo naznačované, keď Jane chytila Clementine vtedy vo dverách a povedala, aby jej skrátka dôverovala, no ide o to, že vedieť a tušiť (a najmä v prípade tejto hry) sú dve rozdielne veci a používať niečo, čo sa človek s určitosťou dozvie až neskôr, ako argument, je nezmysel. Rozhodnutie v takej situácii však samozrejme netreba zdôvodňovať, postačí to, aké emócie v človeku v danom okamihu zavládnu, no pokiaľ sa o nejakú argumentáciu človek napriek tomu snaží, nech to dáva aspoň zmysel.
  • Jsem jedinej, komu příjde chování postav v posledních dílech (včetně finále) jak vystřižený z nějaký psycho-telenovely? Vždyť tam dělaj rozhodnutí, který jsou naprosto vypatlaný. Clem se z nich jako jediná chová dospěle, což je na malou holku taky úplně mimo napsaný. Už jen fakt, že za celou epizodu nejde odkráglovat toho otravnýho brejlatýho rusa. Nejslabší díl série.
  • Mám 2 konce, jeden jsem zahrála já a druhej kamarádka... SPOILER - vybrala jsem si na konci nic nedělat a tak Kenny zabil Jane a já pokračovala s Kennym do Wellingtonu, ale Wellington nás nechtěl přijmout všechny ( pouze Clem a Mimčo) ale rozhodla jsem se zustat s Kennym a tak moje hra končí tím, že odcházím s Kennym a mimčem. SPOILER - kamarádky konec: vybrala si SHOOT Kenny a neodpustila Jane a tak Clem a mimčo zůstali sami.
  • Vzhledem k tomu, jakým způsobem epizoda končí jsem si na 99% jistý, že třetí série bude mít nový příběh a nové postavy. O tom není pochyb. Není šance, jak by mohli na tolik různých konců navázat. Všechny se dají použít jako konec příběhu a tak to podle mě taky bude. Třeba se pletu, ale technicky by to podle mě nebylo možné. Jedině snad, že by udělali mega časový střih, řekněme i třeba pár let. Clem by byla dospělá, byla by na úplně jiném místě. Tímto by se odprostili od řešení toho problému s navazováním na různé konce z dvojky. (Třeba by jen vytvořili pár různých stručných scén pro každý z konců, které by vysvětlili co se odehralo za těch par let)
  • Vím že to tady už bylo ale mě se nejvíc líbil konec :
    1. Zůstat sám/a protože čím víc lidí víc problému a rozhodování na čí straně jste nebo koho zachráníte. to už mě sra..
    2. Zůstat s Kennym ten je vzdy věrný a stojí za vámi podobně jako Lee.
    Ale 5 nebo kolik konců je moc stačilo by max.3 ideální 2.
  • Dotaz, má cenu tam importovat save z jedničky nebo můžu jet klidně bez toho aniž by to něco měnilo?
  • Jak můžete tvrdit, že furt bloudí bez jasného cíle přitom už několikrát se o tom zmiňovali. Neustále se bavili o tom, že musí najít Wellington kde budou v bezpečí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit