Přejít na výpis diskuzí
The Walking Dead: Survival Instinct - recenze
18.4.2013 | Aleš Smutný
81 příspěvků
-
já myslím že pro fanoušky serialu to není zas tak hrozna hra. Ale pro ty co serial neznaji chapu že to je katastrofa :D
-
-
I se znalostí seriálu tahle záležitost nějak motivovaně a inovativně moc nepůsobí. Což o to, pro takový fajnšmekry, kteří jsou schopni čůrat i z klíčenky s potiskem čehokoliv, co se jen jmenovitě dotýká Walking dead, to může být lahoda (už jsem se i setkal s pozitivním názorem na Survival instinct, přestože to kolega viděl čistě zúženým pohledem), ale celkově to nezastírá fakt, že ta hra je slušná kakastrofa a její vznik jen za účelem se svést na vlně komerčnosti seriálu, stejně tak jako celkový feeling nevyužitelnosti konceptu, potenciálu a hlavně ne úplně podařená hratelnost z ní prostě tříská všemi směry. Být fanouškem seriálu je jedna věc, byť i ten se momentálně pohybuje na rozhraní podprůměrnosti, být fanouškem komiksu a WD univerza rovněž tak, ale nechat si tím pádem automaticky nakydávat na hlavu a provolávat slávu, když je produkt takový nedopilovaný cosi, člověk určitě nemusí.
-
-
no pokud ta hra stojí opravdu 1000 Kč, tak mě pověste do průvanu.. Tady někdo spadl z višně ! Proboha vdyť ta hra nemá cenu 200 natož 1000. Ach bože, no jo lidská blbost nezná hranic a stejně si to lidí koupí ať to je blbost jaká chce... ! Už tam vidí Walking Dead a už mu bleskne hlavou: No seriál je COOL, tak hra bude boží. Spousta lidí si neověří ani žádné info o hře než si ji koupí...
-
-
Já na seriál nemám moc času :/... Viděl jsem asi 5 dílů *15* , ale byla to bomba *3* ... Hra stojí za velké H*VNO pokud se to tak dá nazvat *6* .
-
-
Walking Dead je v těchto měsících fenomén. Z dobrého komiksu se vyklubal kvalitní seriál (ano, druhá řada byla do dvou třetin utrpení, ale ricktatura to snad vynahradila) a bylo jen otázkou času, kdy se objeví hry, které by ze seriálu Walking Dead vycházely. Dočkali jsme se tedy adventury Walking Dead...
Tak upřímně tahle recenze,nevim sice kdo jí psal ale pokaždé má recenzi stejnou!!!U tohohle autora té recenze je vidět,že radši kopíruje stejná slova než aby se vyjádřil jinak.Nejdřív by měl vyzkoušet všechny hry a přečíst všechny knihy a pak teprve něco řikat.Vemte si třeba knížku Harry Potter taky je v tom obsaženo něco co ve filmu nebylo a navíc to bylo upraveno ale vždyť o tom to je a vždycky to tak bude tak nechápu co se divíte!! *10* -
-
Ty jsi ale dementní
-
Autor: Aleš Smutný ... nekdy to chce i cist kdo je Autor. *3*
-
-
Ju to neznam, stahnu si prvni dve serie. Dik za tip.
-
Neni mi jasne, proc recenzujete zrovna tuhle davno znamou kravinu, kdyz je kolem tolik zajimavejsich her.
-
-
A k čemu by pak bylo 1-5, když by se recenzovaly hry až od 6 (rozuměj lehce nadprůměrná hra s nějakým tím zajímavým nápadem)? Navíc ta recenze může někoho na poslední chvíli odradit od koupě, ale myslím, že zrovna tady na to propagace před vydáním vystačila sama.
-
Asi nemeli do ceho píchnout.A byli tezce zoufali
-
Jakých ? Poraď. Nemám co hrát ? Nejlépe FPS..*15*
-
-
Mě osobně teď baví Defiance, je to "střílečka" na způsob mass effectu a k tomu je to mmo v otevřenem světě... jenom tip, ale recenze na to nikde ještě nejsou :-)
-
-
Ono je rozdil zrecenzovat 3 hodiny dlouhou sp sračku a trošku časově náročnější mmo
-
-
papers please
-
-
-
ked som prvy krat cital v jednej vete activision + walking dead + fps... okamzite som vedel ze to bude sr*cka. to som nemusel videt ani jeden screenshot. potom som videl screenshot a ejhle mal som pravdu... double check .. recenzia.
velke prekvapenie.
zbytocna recenzia. -
Před půlkou jsem to přestal hrát ale pořád mě to bavilo víc než Left 4 Dead, v tomhle vám zombie dokázali zatopit když vás obklíčily. V Left 4 Dead jste dvakrát sekly katanou kolem dokola, lehlo jich 30 a zbyl jen rajskej protlak... Když zombie tak jedině survival...
-
-
v L4D žádná katana není. Pokud vím tak melee zbraně přišly až v L4D2 *4*
-
Divný, protože já už v L4D nehraju nic jinýho než realism na nejtěžší obtížnost, a ten pocit, že bych dvakrát seknul katanou a byl na konci levelu teda nemám. Spíš mám pocit, že si musim dávat setsakramentskej pozor, protože 5x zásah a jdeš k zemi, každej lepší speciál tě během pár vteřin zabije (smoker, charger, tank) a navíc když střelnou zbraní míříš do těla, tak zombíci spolknou dost kulek, než půjdou k zemi. Na nejvyšší obtížnost hrajou taky zpravidla lidi, a ne telata. Jakože v hraní fps si troufám říct, že jsem docela dobrej, tak tohle dá fakt zabrat. Bez hodně úzký spolupráce a plánování taktiky ani ránu. Navíc katana je na pendrek. Sekera rulez, ničím jiným si je neudržíš tak dobře od těla. Pak tě stejně jeden oběhne, nebo trochu zalaguje servr, a máš půlku HP v pr...
-
-
Když jsem viděl přiložené video na YT, začalo mi být vývojářů malinko líto... teď aby chodili kanálama *15*
-
Dnes 3/10, před deseti lety Odpad/10
-
Hra o ničem.... Stejně jako serial. Od dob hvězdné brány nedávali v televizi větší blbost.
-
-
Serál vedle komiksu a adventury značně zaostává, ale není to úplná katastrofa.
-
Ono už to běží i u nás v televizi?
-
-
V 11:15 na ČT24...
-
-
že ne? nalaď si Tv Šlágr a uvidíš *1*
-
-
Hele, děda si tam jede dechovky a vyhovuje mu to :D
-