Přejít na výpis diskuzí
The Walking Dead: Survival Instinct - recenze
18.4.2013 | Aleš Smutný
81 příspěvků
-
Zvracíme
-
já myslím že pro fanoušky serialu to není zas tak hrozna hra. Ale pro ty co serial neznaji chapu že to je katastrofa :D
-
-
I se znalostí seriálu tahle záležitost nějak motivovaně a inovativně moc nepůsobí. Což o to, pro takový fajnšmekry, kteří jsou schopni čůrat i z klíčenky s potiskem čehokoliv, co se jen jmenovitě dotýká Walking dead, to může být lahoda (už jsem se i setkal s pozitivním názorem na Survival instinct, přestože to kolega viděl čistě zúženým pohledem), ale celkově to nezastírá fakt, že ta hra je slušná kakastrofa a její vznik jen za účelem se svést na vlně komerčnosti seriálu, stejně tak jako celkový feeling nevyužitelnosti konceptu, potenciálu a hlavně ne úplně podařená hratelnost z ní prostě tříská všemi směry. Být fanouškem seriálu je jedna věc, byť i ten se momentálně pohybuje na rozhraní podprůměrnosti, být fanouškem komiksu a WD univerza rovněž tak, ale nechat si tím pádem automaticky nakydávat na hlavu a provolávat slávu, když je produkt takový nedopilovaný cosi, člověk určitě nemusí.
-
-
no pokud ta hra stojí opravdu 1000 Kč, tak mě pověste do průvanu.. Tady někdo spadl z višně ! Proboha vdyť ta hra nemá cenu 200 natož 1000. Ach bože, no jo lidská blbost nezná hranic a stejně si to lidí koupí ať to je blbost jaká chce... ! Už tam vidí Walking Dead a už mu bleskne hlavou: No seriál je COOL, tak hra bude boží. Spousta lidí si neověří ani žádné info o hře než si ji koupí...
-
-
Já na seriál nemám moc času :/... Viděl jsem asi 5 dílů *15* , ale byla to bomba *3* ... Hra stojí za velké H*VNO pokud se to tak dá nazvat *6* .
-
-
ja to i dohral a prislo me to jako serial zombici reagovali jak meli :D vse cajk jedine co me prislo na tuto dobu na prd je grafika ale napad to melo dobrej
-
A teď může dojít k zadostiučinění toho údajného "stvořitele fanouškovského videa", který neměl ukazovat slibovanou a lepší namakanost ze světa Walking dead. A ve finále je výsledkem úplně to samý, to co se stejně čekalo a ani kecy Activisionu o tom, jak si dává oproti údajnému "gameplay traileru "záležet, nezabránily téhle narychlo z komerce TWD těžící splácané srandě přímý pád do žumpy. Kdyby raději Acvtivison dal Terminalu zelenou na novej díl BloodRayne a moc jim do toho nekecal, bylo by to zajímavější. Takhle je to zbytečněj zářez do jejich vývojářskýho portfolia a je mi na výsost jasný, že se jim na podobným projektu moc makat nechtělo.
-
Miluji vše co se týká zombíků. I War Z jsem si užíval. Ale tohle? Během hraní jsem si připadal, jako by mě někdo znásilňoval. Daryl si zasloužil lepší hru.
-
-
ak si za to dobrovolne zaplatil tak potom... TAK TI TREBA. nemas byt sprosty.
ak si to stiahol... plati to iste. absolutna strata casu.
ty blbec. -
-
jedinej blbec ses tu ty cobole..
-
-
-
Má recenze PC verze:
Já to hrál... Jen jsem to spustil a už jsem nějak věděl, že není něco v pořádku. Vydržel jsem u toho sotva 30 minut. Za toto vyhodit 1000 Kč tak bych se nechal zastřelit ! Ta hra je taková neuvěřitelná blbost jakou jsem ještě snad nehrál !
Grafika otřesná, Zombíci vypadají skoro všichni stejně a ještě krom toho jako hračky z gumy. Krom toho se na mě všichni Zombie smějí jako klauni na dítě s americkým úsměvem !
To ještě nemluvím o inteligenci- když vás napadne jeden Zombie, tak beru, že ho můžete zabít s nožem do palice, ale pokud na vás vyletí 8 Zombie a jeden zaútočí, co se stane ? Všichni Zombie stojí kolem vás jako obecenstvo a jeden vás drží a ostatní čekají, kdo půjde další pod kudlu pokud ho zabijete . V reálu by aspoň všichni zaútočili a ani byste si neškrtli. Čekají jako idioti, ale neeee oni musí čekat. Jako fakt sorry, ale takové chyby se nedají u Zombie hry odpustit jo..
Lituji toho člověka, co za tu hru dal peníze. Já bych to osobně nebral ani ve slevě. Jestli na toto máte žaludek tak si poslužte...
Seroš je super, ale toto je prostě odpad. Příběh žádný, grafika jedním slovem hrozná, pohyby jsou trapné, mlácení s kladivem a jinými věcmi je na kritické úrovní. Dialogy jsou fajn- beru, ale to je vše z pozitivní stránky. Tímto si to u mě ACTIVISION podělal na plné čáře ! Za mě 2/10 :/... -
Na x360 to bylo o pohode, na PC bych to nehral co jsem to tak zkousel... *11*
-
-
A jaký je rozdíl mezi verzí hry na Xbox 360 a PC, kromě grafiky ? Všechno je stejné. Je to jenom port... Pouze se mění grafika hry. "Děj" pokud se to tak dá nazvat je stejný, hratelnost stejná, Zombie stejní, zbraně stejné a tak bych mohl pokračovat dlouho... *3*
-
-
Hratelnost, celkovy dojem ze hry. Nerikam ze je to AA titul, ale na xko me to docela bavco ;-)
-
-
-
nevadi aká je len škoda že len ti dvaja vydlaci a nie všetci zo serialu
-
Otřesné výpadky AI? Jsou to zombíci takže jakápak inteligence. :D Also...
http://www.youtube.com/watch?v=rC-HBQbeLgU -
-
tyjo, tak to je fakt moc :D
-
Jsou to zombíci co jsi čekal *15*
-