Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vogon
    Hra je to v každém ohledu přinejlepším průměrná(Ale je to zaklínač, takže hra tisíciletí a to co řekne něco negativního dostane hadici.). Ale musím říct jedno, člověk by čekal, že když je to "jenom" deskovka, tak na tom nemá CDProjekt technologicky co posr*t, jak mívají ve zvyku, ale to jsem očekával moc, jelikož internetová verze, má tendenci náhodně odpojovat hráče ze hry, přičemž není žádná možnost jak se zpátky připojit.
    Gratuluji CDProjektu, protože posr*li i to co snad posr*t ani nejde.
  • Jack1947
    Co to deskovka a bez čísilka? kde se stala chyba. *7* *3* ( Opravdu hodně špatně myslící co nepochopily, tak se jedná o naše tolik oblíbené hodnocení na začátku recenze... ale to by se u deskovky neslušelo že).
    • Ilusiveman
      Jacku ty máš v sobě chybu a vyhazuješ divný hlášky.
  • Když jsme u těch digitálních deskovek, co krom Talismanu mi můžete doporučit? PC/Android
    • Star realms - rychlý deckbuilding. Zábavný, jak proti AI, tak online.
    • Dogkiller
      V prvé řadě léčebnu.
      • Já vím, maminka ti nevěnovala dost pozornosti atd. atd.
        Máme tě rádi Vojtíšku, já i táta.
    • Já pařím na tabletu Ticket to Ride a je to super. Lze hrát buď sám proti AI, nebo více lidí na tabletu, nebo online.
    • Doporucil bych ti Star Realms. Docela svizny deckbuilding,ktery ma velmi jednoducha pravidla ale zabavi na dlouho. Navic pri koupi automaticky ziskas verzi jak na pc tak na android.
    • Vogon
      Znám dvě dobré dvě pro android(Možná jsou i na PC) - Small World 2 a Elder Signs:Omens
      https://play.google.com/store/apps/details?id=com.daysofwonder.smallworld2&hl=cs
      https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fantasyflightgames.ESAndroid
      • Á, Elder Signs je takový zjednodušený Arkham Horror, že?
        • Morraw
          Dalo by se říct. Rozhodně to na nějakou dobu zabaví, ikdyž tam hraje velkou roli náhoda. Elder Signs mají každopádně svojí vlastní deskovku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit