Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zaujimalo by ma. Podla čoho vyberáte hry na recenzie ?
    • maros.goc
      vyberat hry na recenzie? nuž podľa môjho skromného názoru games.cz recenzuje hry z dvojakých zdrojov..ak im ich poskytne vydavateľ a ak si nejakú zaplatia z vlastného vrecka ...
  • Pro ty co jsou přesvědčení, že Nintendo je ztracený případ.
    Finanční stavy na koncích fiskálních roků do roku 2011:
    http://gimmegimmegames.com/wp-content/uploads/2013/06/nintendoprofits.jpg

    A uznejme si, tohle se za ty dva roky zase tolik nezměnilo...;)
    • kovar.jakub
      A WiiU sice nemusí být až tak úspěšné, ale teď je táhne 3DS, kde vychází jedna pecka za druhou. Ve stejné oživení potom doufám i u WiiU, naštěstí to pomalu přichází (kdo si pamatuje, tak ví, že i 3DS mělo na startu problém s prodeji kvůli malé nabídce her).
      • Ale WiiU je trochu jiná kategorie a nějaký system seller se nezdá být v dohledu.
        • X od Monolithu ( = tvůrci Xenoblade, a předtím Xenogears a Xenosagy), nová Zelda pro WiiU má být oznámena tento rok, Mario Karts 8 vypadá fakticky dobře...
          Bayonetta 2 sice není system seller, ale dá se na ni těšit...

          Bohužel nový Metroid ve vývoji není... přinejmenším ne od Retra, což je jediné kdo mě zajímá. Momentálně dodělávají nového Donkey Konga (na kterého se taky stojí za to těšit) a pokud budou dělat další Metroid, tak začnou až vydají DK..:/

          Ale třeba Wind Waker HD, byď remake z GameCube, je víc než starý Wind Waker s novýma texturama, ale fakt kompletní remake s novýma featurama a možnostma. Pro někoho to může být system seller. Ta hra si to zaslouží - rozhodně jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál.
    • Malleth
      Jasný, že Nintendo je v plusu. Na Wii si nahrabali neskutečně. O to víc je ale smutný, že jedou tak přizdisráčskou strategii. Jsou v podstatě japonskej ekvivalent Activisionu s tím rozdílem že Activision se nestydí vydat nedodělanou sra*ku.
  • Paul_cz
    Zajímalo by mne kolik se týhle hry v ČR prodá. Tipuju dva až tři kusy.
    • Smutný, že jo? Tak dobrá hra, ale v Česku to prostě nejede.
    • Kdybych měl WiiU, tak bych si to koupil, strašně se mi to líbí, ale kvůli jedné hře si konzoli kupovat nebudu. Škoda že Japan can't into PC.
      • ZombieU,Rayman Legends, Pikmin 3, Monster Hunter 3, Duck Tales Remastered, New Super Luigi U a teď Wonderful 101...na spadnutí je Super Smash Bros,Zelda Wind Waker HD,Wii Party U ...Pak ještě hrstka her multiplatformních se dá hrát...Ano neni to zástup jako ostatní konzole ale argument "kvůli jedné hře" dneska už pronáší jen ze zvyku lajdáci a ti co se chtějí prostě rýpnout ...Doufám, že do roka už nabídka bude taková, že si WiiU pořídim a pak dopadnu jak na PC a 3DS a to tak, že nebudu vědet co hrát dřív..
        • Malleth
          Exklusivních, dobrých a zároveň nových her (ne 20. pokračování Maria) je na WiiU zoufale málo. Pokud vim, tak do tý kategorie momentálně patří jen Pikmin 3 (i když to je taky pokračování) a možná i Lego City Undercover. Stejný to bylo na Wii.
          • Na Wii to stejný nebylo.

            S Wii U prostě počky.
            • Malleth
              Přidal bych Red Steel 2 a Madworld. To je ale podle mě pořád zatraceně málo na celej lifecycle systému.
            • Hmm, tak chápu, že každého nemusí bavit a zajímat každá nová IP pro Wii. Jen jsem chtěl podotknout, že jich ve skutečnosti je spoustu a lidi obecně je rádi přehlíží.

              Muramasa: Demon Blade? Fragile Dreams: Farewell Ruins of the Moon? A Shadow's Tale? Deadly Creatures? Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure? Little King's Story? Trojice Wii swan song RPG - Xenoblade Chronicles, The Last Story, Pandora's Tower? A tak dál. Ještě by se jich našlo.

              O Wii lidi rádi říkají, že tam je jen další Mario, Zelda a plus Wii Sports varianty. Blbost a důkaz jejich ignorace.

              Takže doufám, že s Wii U to skončí podobně. The Wondeful 101 je snad začátek.
            • Malleth
              S Wiičkem sem taky čekal, a jestli sem si to za celou dobu pořídil 12 her , tak je to hodně a z toho ještě skoro půlka byly hry z GameCubu.
        • Nebo to také může prohlásit člověk, kterého nezaujal ani jeden titul, který jsi zde vyjmenoval, pouze ten, o kterém je recenze. A pak kdo je tu lajdák. *3*
          • Potom nerozumím proč člověk, kterého nezaujali tituly, které k WiiU patří a jsou to TOP hry pro danou platformnu čte recenzi na další WiiU hru..o tom se můžeme dohadovat. Já reagoval na to vždy předhazované "kvůli jedný hře"...Prohlásím tu, že na PS3 neni jediný titul co by mě zajmal..bude chyba u mě nebo u SONY i když je konzole masově úspěšná? Odpovíš si sám, že.
            Pěkný den
        • Raymana mám na PC z těch ostatních bych bral tak možná Pikminy. Chtělo by to, aby Nintendo víc podporovalo 3rd party hry.
          • Vím :). Já od Nintenda očekávám klasickou/opakující se ale výbornou hratelnost a zábavu. Bohužel jsou lidé co od toho čekají zážitek jako od PS3 a Xboxu (mám za to, že ačkoliv jsou obojí konzole WiiU je velmi specifická a odlišná) a z toho potom plyne frustrace nad výběrem titulů. Dneska mě i šokovala kolegyně v práci, která příteli chce koupit buď PSP,PSV nebo 3DSko a říkala my, že to nintendo je nějaký drahý oproti PSV. Samozřejmě narazila na obchod s obrázkem WiiU kde je krabice a ovladač a měla za to, že je to handheld.
          • Pokud by byl zachovaný koncept celé konzole tak ano..ale nemám zájem hrát na WiiU Assassin creed apod.
            • No jasně. I když zrovna ten Assasin na WiiU je *1*
        • Rayman a Duck Tales jsou i na jiných platformách, takže ty bych nepočítal. Hry vycházejí, ale nemusí tam být nic, co by autora předchozího příspěvku zaujalo, to přece nemusí být lajdáctví. Typickým příkladem je 3DS - někdo neví, co hrát dřív, mně se na něj práší s tím, že jsem fakt koupil kvůli jedné hře (Ocarina of Time) a od té doby se neobjevilo nic, co bych si s nadšením odnesl z obchodu. :(
          • Duck tales souhlas...Rayman ale na PS3 nebo xboxu asi bude odlišný protože na WiiU využije ovladač (kdy na psš a xbox musíš užíávat analog vs dotykový display). Otázka je teď pokud si neumíš vybrat na 3DS hru, která by tě bavila jestli je vůbec 3DS správný koncept pro tebe...tu Ocarinu si dohrál nebo jen vyzkopušel a zjistil, že 3DS není nic pro tebe? Může to být i tak...Já takhle např před rokem skoro nechal hraní na PC..prostě mě nic nebavilo atd. Dao by se říct taková herní krize...přešel sem na 3DS a teď se opět vracím na PC, kde sem objevil pár zajmavých titulů...Lajdáctví to nutně být nemusí ale je iritující pořád poslouchat ve spojení s WiiU argument "kvůli jedný hře" protože tohle dlouho platilo ...jenže situace už je chvilku jiná..rozumíme si.
            • @Ursus

              Jo a to už balancujeme na hraně kdy to je chyba v nabídce titulů a zmlsaností koncového zákazníka..v takových případech prostě dle mého úsudku nelze vinit nabídku her pro WiiU. To by ta skladba her musela vypadat úplně jinak.
            • Koncept je v pořádku. Na DS jsem hrál nespočet her po dobu několika let. Doma mám všechno kromě WiiU, kde čekám, jestli se objeví něco jako "must have". Třeba na PS3 ale tenhle "must have" pro mě byl až The Last of Us. Holt náročný divák. :-)
    • Mahcake
      Na to, že celosvětově má tak 100 lidí WiiU to nemusí bejt jenom v ČR. *3*
  • Jack1947
    Hra hezka, urcite ale tak nemusim mit uplne vsechno ne. ( ona se nejaka ta podobna hra precejenom najde, nebo ne.) *3*
    • leon87
      "ona se nejaka ta podobna hra precejenom najde, nebo ne"
      Tohle je regulérní kopání do mrtvoly. *1* http://i.imgur.com/neiqw1P.jpg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit