Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ethy
    U Thiefa 3 jsem se tenkrát hodně bavil *4*, tak snad mě pokračování nezklame *4*
  • Thief I byla jedna z nejlepsich a nejvic atmosferickych her co sem kdy hral. Byl jsem ji naprosto pohlcen, uveznen v temnem gotickem svete zlodeje Garretta. Mistrovske dilo a dovolim si i tvrdit ze clovek musel mit i nejaky hracsky skill a mozek v hlave aby hru prosel. Muj nazor je, ze zabavnost hry byla hodne zpusobena i spojenim realneho sveta s tim mystickym. Tim vznikly fantasticke levely jako napriklad podzemni mesto plne divnych tvoru, ci kostel plny duchu. Nepritomnost tohoto tajemna pro mne znamenala absolutni nezajem a sklamani pri druhem dile. Osobne uz neverim ze bych mohl znovu zazit to co v Thief I u tohoto pokracovani, ale pokud ano, tak at uz to sakra vydaj.
    • janchor
      Zvláštní, mě Metal Age přišla ještě o třídu lepší a tajemno jsem rozhodně nepostrádal, naopak - těch záhad, co obklopovaly Karrase! On vůbec kontrast Mechanistů a Pohanů dodal celýmu tomu univerzu dvojnásobnou šťávu.
      • Metal Age je objektivně lepší hra, ale původní Thief má unikátní hororovou atmosféru, o které si třeba i taková Amnesia může nechat jen zdát. Trojka už bohužel kvality předchůdců nedosahuje, přesto se na další díl neskutečně těším.
        • janchor
          Nedosahuje, ale co se "hororový atmosféry" týče, Cradle je hodně solidní zářez pod kůži.
  • To čumím *8* O thiefovi 4 jsem nevěděl..Samé pecky..jako Tes:V,Thief IV to bude husty.
    • Tjn. Jeste mit na to vsechno cas to uhrat, uz ted radikalne nestiham a krabice se mi kupi s tim do ceho vlitnu driv.
  • Deus EX 3, TESV, Thief4, Mass Effect 3, Diablo 3, Dragon Age 2, Zaklinac 2,... ted tady to tiscali se uz zas da cist,... k naproste herni extazi (teda pokud ty hry nezmrsi ) chybi jen Baldurs Gate 3 a System Shock 3 *4*
    • A Wizardry 9... *4*
  • Thief 3 byl skvělej.Na tohle se těším ,ale taky se dost bojím.Hodně her poslední doby zklamalo.
  • Zhruba před týdnem jsem konečně dohrál Thiefa 3, měl jsem origoš ke grafice a docela dlouho mi to leželo v šuplíku. Nainstaloval jsem to celkem z nudy a hra mě opravdu bavila, hned jsem tam kopnul i jedničku a dvojku a pak koukám, že je oznámen Thief 4, podivám se na datum a "aha, to už je oznámený dlouho, takže asi nic" a dneska skvělá zpráva o Thiefovi 4, moc se těšim až to vyjde. Škoda že nemám ten ovladač z filmu Click (Klik - život na dálkové ovládání
    ), už bych posunul čas do vydání Thiefa :D
  • já se těšim.. doufám, že tam bude zase nějáká mise typu sirotčince ve trojce, kde jsem sral bobky :)
  • Myslíte, že ve 4 budeme hrát už za tu holčinu, nebo stále za Garretta? Já bych radši za něj, jakože "veterána" s tím, že holčina se už učí. Byl by to dobrý kontrast starého a mladého :-)
    • Ty body jsou za co? *1*
  • Taky už se nemůžu dočkat Thiefa 4. Celá série je pro mě srdcovou záležitostí. Zrovna před pár dny jsem znova nainstaloval jedničku. Nemůžu hodnotit, který díl je lepší, protože bez jedničky by nebyla dvojka a bez ní trojka :). Každý díl má něco do sebe - podle mě (jak já to cítím) je to - JEDNIČKA - bombastická atmosféra, nepřekonatelná hudba a zvuk, vynikající příběh a hratelnost, rozmanitost prostředí a dějový spád(furt se něco dělo) DVOJKA - nádherné ztvárnění středověké architektury, větší volnost pohybu, bližší přiblížení realitě a tím pádem menší porce "mystiky" TROJKA - zcela jiný způsob hraní (engine), skvělý zvuk a hudba, celkové "zplastičnění" světa, hutná atmosféra, všudypřítomný strach(teda alespoň podle mě) a neoddiskutovatelně nejhrůzostrašnější level Shalebridge cradle (sirotčinec) v historii her :) MILUJU THIEFA a doufám, že udrží kvalitu předchozích dílů a hlavně tu atmosféru a mystično :)
  • Tj her je na ten rok naplanove hodne.Ale nemysli ze na vsechny budu mit cas nebo prachy..Tak si musím vybírat. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit