Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Duncan66

    Pevne doufam, ze jak pise Human_Traffic, recenzi psal nejaky slabsi hrac a realne ta hra bude probihat podle toho, co pisou jine recenze a samotni hraci a ze zdejsi recenze neni realnym obrazem pro vetsinu hracu, ale proste jenom recenzentovi nesedla at uz z jakehokoli duvodu.

    Na druhy dil se tesim a jsem zvedavy jak si autori poradili se zmenami od prvniho dilu, ktery byl po uspesnem zdolani prvnich par dni dost jednoduchy a hru jsem koncil s 1,2mil na konte a to jsem utratil dalsi statisice dolaru za vsechno mozne.


  • Human_Traffic

    Tyjo, co to hrálo ze neschopu? Takové problémy jsem teda vůbec neměl. Dva dny po sobě vám bude makat policajt, který je k vám loajální (získávání loajality autor vůbec nezmiňuje), je nutné poldy rozdělit do dvou směn, jinak vám tam nebudou chodit vůbec.

    Zmíněnou policajtku je nutné posílat do akce jen s většími profíky, zmíněného policajta jen s chlapama. Někteří policajti vám odmítnou dělat za večera, protože jsou pověrčiví a spoustu dalších zvlášťnůstek. 

    A taktické bitvy? Když nejste marní, jedete co nejdéle stealth a neběháte jim do rány, tak nemáte jediný problém. A samozřejmě tam musíte posílat jen loajální policisty, protože ti ostatní vaše rozkazy poslouchat nebudou

    Hru jsem dohrál a užil jsi ji. Je to vážně dobrá hra, jen to chce asi na začátku dávat pozor, když vám hra vysvětluje své mechanismy.


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit