Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chim
    Tak tohle se hodně povedlo. Už dlouho jsem u nějaké hry nevydržel do páté hodiny ráno.

Deadlight, který je tu zmíněn, neznám, ale mě to hodně připomíná jinou hru. Skoro by se dalo říct, že to je přeskinovaný Zafehouse: Diaries ale narozdíl od této hry, This war of mine má navíc skvělou atmosféru, reálný příběh a prostě a jednouduše, ta hra má koule. Doufám že se tu objeví gamesplay *14*
    • miccckel
      Máš pravdu hodně to připomíná Zafehause Diarires a já to hrál do 6 ráno *1*
  • Magister_Peditum
    Zajímavá hra, taková postapo atmosféra, ale co jiného je válka než vlastně apokalypsa? Jinak se mi stalo, hrál jsem to zatím jen pár hodin do 5. dne, že jsem měl chlápka na hlídce, ale stejně mi někdo v noci ukrad zásoby. Hlavně jídlo, což dost naštve. Do té doby jsem si celkem dobře hospodařil a dokonce jsem dal něco málo i hladovějícímu dědkovi, na kterého jsem narazil v jednom baráku při průzkumu.
  • 12 hodin, tři pokusy a ten třetí úspěšný, skvělá hra. Člověk musí přistoupit na její pravidla a pak je to super zážitek.
  • Chybí tam autosave mezi dnem a nocí, několikrát mi to crashlo pri loadingu noční lokace a dělat celý den zase od začátku je opruz, hlavně když už se vám to stane poněkolikáté. Taky by se hodilo, kdyby šlo v noci na loot vyslat víc lidí.
    • aj mne chyba moznost vyslat viac ludi na loot aj keby len do tej istej lokacie. mohli nechat 2 na loot a jedneho nech ostane v skrysi
    • o to tam ide.. ked sa neco posere a umres... taka ja vojna.
      • Nepochopil jsi. Nejde o přidání možnosti loadnout, když umřeš, ale o přidání autosave i na začátek noci (nyní je jen na začátku dne), protože hra občas bohužel padá.
        Dožil jsem se zatím 15 dne, což je asi nic moc. Ze začátku jsem asi nevěnoval dost pozornosti tomu co lootuji a nosil domu zbytečnosti...Hra je těžší, než na první pohled vypadá.
  • hral som to vcera asi hodinu moje dojmy:
    spracovanie fajn, pripomina mi to zombie hru Deadlight. Rozdiel je v tom ze neputujete z bodu A do bodu B.
    Mate taku "centralu", dom, v ktorom zijete ako 3 ludia co prezili hrozy vojny. cen den si tuto centralu mozete vylepsovat budovanim nabytku (postele, stolicky, zberac dazdovej vody, sporak na varenie jedla atd.) alebo si vyrabat zbrane a ine uzitocne pomocky (lockpic, pacidlo atd.)
    Na to vsak potrebujete materialy. Tie zbierate pocas noci v roznych lokaciach (lokalitu si najskor vyberiete na mape a travite cas iba tam). Taktiez si planujete vasich ludi co budu robit v noci. Niekoho poslete na prieskum, niekto spi a doporucujem nechat niekoho strazit lebo uz sa mi stalo ze ma niekolkokrat v noci prepadli a zobrali mi cast zasob. Na mape su lokacie bezpecne (prazdne domy, ruiny) ale aj nebezpecne (obsadene vojakmi, alebo povstalcami ktori po vas budu strielat). Ak mate zbrane predpokladam ze sa s nimi da bojovat, ja zbrane zatial nemam takze je to skor stealth akcie, plizenie a schovavanie sa v tienoch). Na takom vyjazde mozete nazbierat vsak len obmedzeny pocet predmetov, kedze do batohu sa vam nevojde vsetko. Zbierate materialy na stavbu a vylepsovanie, jedlo, zbrane, suciastky, lieky atd.
    To mozete bud pouzit u seba alebo to predat. Raz za cas sa pred vasimi dverami objavi chlapik ktory vam ponuka nejake veci na obchod. Peniaze asi nefunguju tak vsetko je o vymennom obchode. Zatial najdrahsia polozka boli lieky.
    V lokaciach ktore navstevujete v noci mozete okrem nepriatelov stretnut roznych ludi. V jednej som videl ako vojak znasilnoval nejaku zenu, asi sa jej dalo pomoct ale nemam zbran zabil by ma. V jednej som stretol chlapika ktory umieral od hladu a prosil ma aby som mu dal jedlo. V jednej bol parik neskodnych dochodcov ktori vsak mali vela zasob. Tak som im nieco zobral a potom moj 3clenny team uz 3. den place a nadava ze co sa z nich stalo ze okradame dochodcov a vsetci maju status Sad alebo Depressed (este neviem ako to odstranit..). Ak niekto ochorie treba pouzit lieky, alebo obvazy ale je tazke ich najst a "nakupit" ich vymennym obchodom je velmi drahe.
    Jedla tiez nie je vela a najlepsie je ked si ho uvarite ako ked ho jete surove. Mate este radio kde mozete preladit na rozne stanice a zbierat info. Vsetky predmety vyrabate na takych pracovnych stoloch ktore sa daju vylepsit cim sa vam otvori viac moznosti na vytvorenie niecoho noveho. Zatial tolko hral som to len hodinu. "Zabavne" to nie je, je to fakt skor depresivna hra ale zaujme ta hodina mi zbehla velmi rychlo urcite pri tom stravim viac casu. Obtiaznost by som povedal ze je lahko-stredna (zatial, zavisi od lokacie asi). Mozno chyba v AI ale obcas sa mi stalo ze som sa nestihol schovat nepriatel ma videl ale neurobil nic tak som mu usiel. Zatial za mna tak 8.5/10 uvidime co dalej. Trosku mrzi cena cakal som nieco okolo 10-12Eur. Hudba je tiez dobra a pasuje tam
  • Sarajevo, ale to bylo ohraničený a denodenně bombardovaný.. mně ten koncept příjde divnej.. buď se z vás jako z civilisty stane uprhlík, anebo zvolíte jednu ze stran konfliktu.. třetí možností je zůstat, prožít si peklo, ale nejsem si jistej zda se člověk ještě zmůže na zabíjení druhejch.. vyzkouším a uvidím, ale prozatim mám smíšenej pocit
  • Mato1987
    Len tak mimochodom, nevyšla táto hra náhodou dneska? Na steame sa dá normálne už hrať ako pozerám a podľa niektorých recenzíí to vyzerá byť na celkom slušnú survival hru, aj keď to nie je pre mňa, kedže ja som skôr na strielačky, tak si to možno v nejakej zľave skúsim, aj keď hovorím, že to spracovanie a depresívne prostredie a celkovo umelecký štýl hry mi vôbec nesedia...
  • LaraCroft
    Panu Homolovi Blizzard neumožní hrát WoW, tak to tu ve velkým dnes rozjíždí s článkami?
    • MARTASLJ19
      Konečne sa tu zaregistrovala tá sexica Lara Croft *1*
  • repcak.petr
    je smutný co tu plácáte za hov.. *13*
  • Velmi působivý trailer..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit