Přejít na výpis diskuzí
This War of Mine představí válku z pohledu civilisty
12.3.2014 | Aleš Smutný
39 příspěvků
-
vypadá to kvalitně, umělecký dojem :) snad bude i hra taková
-
http://www.urbanstalker.eu/prezit-home/pre%C5%BEi%C5%A5/22-urban-survival-tipy-a-rady-z-vojny-v-bosne
-
Tak tady pojem survival game dostává nový rozměr..No ale kroťme prvotní nadšení a počkejme si na výsledek..
-
Android/Ipad mhm to bude kvalita
-
-
Mnoooo, zřejmě to nebude úplně FPS, že? *3*
-
-
Taky si rikam, co za zanr to vlastne bude... Neco jako State of Decay nebo dokonce plosinovka?
-
-
-
Od 11 bit studios mám všechny hry, jsem zvědavý a plný očekávání.
-
Úžasný teaser! Stylizace, motiv, hudba, skvělé! Konečně něco jiného než "BOOM BOOM PRASK AMERICA, FU*K YEAH! BRAVO TANGO WE ARE GOING DOWN NOOOOOOO VRRRRRRRRZM BOOOOOOM PRAAAASK EXPLOZE BOOM!!!"
-
-
Neni to náhodou česká písnička..?
-
-
Není, puvodni kapela se jmenuje OMEGA a jsou to Madari, pak si ji prevzali Scorpions a treba i nas Ales Brichta a urcite spousta dalsich
-
-
jo diky
-
-
-
Bla bla bla bla secret base. Bla bla bla bla plan. Bla bla bla bla nuclear missile bomb.
Rank up! Sergeant Of The Master Sergeants Most Improtant Person Of Extreme Sergeants To The Max!
-
-
Konecne nieco inovativne, po nekonecnych telenovelach CoD a BF biela vrana? som v soku, poteseny a v soku...
-
Zahrát si vojenskou hru za "třetí" stranu zní velice zajímavě. A Omega to video celé hezky podtrhuje.
-
-
Arma 2 mod Wasteland a za Nezavisle :) Ale ne, jen tak rejpu... Vskutku zajimavej napad.
-
-
Zírám. Trailer bez dementní elektronické hudby, naopak s maďarskou klasikou z roku 1969. Trailer bez zbytečného přehánění. Trailer s uměleckou hodnotou. Snad i hra bude v tomto duchu. A jelikož jde o Poláky, mohlo by to být nám kulturně blízké.
-
-
Pojem dementní elektronická hudba může napsat opravdu jenom d*ment..
-
-
Správně. Něco takového, jako elektronická HUDBA neexistuje. A není-li to hudba, nemůže být ani dementní... tuc-tuc-tuc... *3*
-
-
Je videt ze se v hudbe moc nevyznas ale to nevadi treba z toho casem vyrostes.
-
-
Pak je ale námětem k diskusi, proč téměř nikdo nevyroste z rocku, jazzu, klasické hudby směrem k elektronice, zatímco opačným směrem putuje ohromné množství lidí. Moje interpetace je, že je snadné vyrůst z dočasných módní trendů, ale z dlouhodobě hodnotné tvorby nikoliv.
-
-
Fakt blbost... ja vyrostl na metalu a rocku a ted posloucham i elektroniku. Elektronika se dneska da najit snad uplne v kazdy hudbe. Elektronika totiz neni jen Skilrex ale jsou to i Recoil, Kraftwerk, Unkle nebo Massive attack. Je spoustu hudby kde se to prolina jako treba Depeche mode, Nine inch nails a dalsi.
Je to proste o tom jak jsi ochotnej se otevrit a nebat se zkusit i neco jinyho. Pristup elektronika=spatna hudba/modni trend je proste nesmysl. -
Tohle si ale vymýšlíš, sám hraju klasiku na klavír už dlouhou dobu, poslouchám dobrý rock, i dobrou elektroniku. Nemám však rád lidi co něco odsuzují. Bohužel vypadá, že jsme se nikam neposunuli. Stejně jako naši dědečci odsuzovali tehdejší "nový" rock, metal, budeme pokračovat. Že ? *4*
PS: Nemyslím si, že by někdo vyrostl do určitého žánru,ale souhlasím s tím, že si dokáže dnes vybrat každý. To ale neznamená, že jeden je dobrý a druhý špatný. Stejně jako je dobrá elektronická hudba, najdou se i šílené kousky. Stejně je to i s jinými žánry. A věř mi, že já vyrůstal na dosti psychedelickém rocku a nic to s mým nynějším přístupem k hudbě nemění. Respektuji to, že se ti třeba líbí classic rock, mě se taky líbí. Ale reakce byla na trochu jinou věc a s hudbou to mělo pramálo společné. Možná to tu skoro nikdo nepochopil a nemysli si, že to byl nějaký "hate". Pouze narážka na to, že někdo hází všechno do jednoho pytle :).
-
-
-
-
Nejsem diagnostikován s demencí, ani jiným patologickým stavem postihujícím moje kognitivní schopnosti. A ve skutečnosti jsem chtěl napsat "dementní elektronická pseudohudba".
-
-
Ve skutečnosti každá hudba je jenom o vkusu a ten kdo o nějakém jiném žánru, než je ten "jeho" napíše, že je to dementní hudba, ví o tom úplný h*vno. A tvoje rádoby chytráčkování "hahaha huhu chichi" je hodně mimo mísu.
-
-
Dobře, tak vážně. Nejzábavnější je, že při psaní původního příspěvku mě přesně napadlo, že se najde nějaký zarytý obhájce subjektivismu, který neumí česky. A tak jsem nahodil udici strohou formulací "dementní elektronická hudba", která umožňuje neznalému pravidel psaní několikanásobného a postupně rozvíjejícího přívlastku dvojí výklad:
1. Podmnožina (velmi pravděpodobně vlastní podmnožina) elektronické hudby definovaná absencí kvality (odpovídá postupně rozvíjejícímu přívlastku).
2. Obecné označení s hanobným přívlastkem vztahujícím se na celý žánr (odpovídá několikanásobnému přívlastku).
Je na snadě, že zaujatá (a pravidel neznalá) osoba to pochopí tím druhým způsobem. A to jsi udělal. Proto tě musím poučit, že v případě několikanásobného přívlastku je správná podoba s čárkou - "dementní, elektronická hudba".
Já jsem tam ale čárku nedal, tudíž jde o postupně rozvíjející přívlastek - jediná správná interpretace je ad 1. Tím pádem je tvůj argument irelevantní a já jsem právě drtivě zvítězil v této debatě. *8* -
-
Co to proboha plácáš? Já sem se vůbec neobracel na jazykový způsob tvého příspěvku, ale čistě obsahový. Ten máš bohužel nepravdivý - již se snad nemusím opakovat..
-
-
Ba ne, nezvítězil. Gunnar Gustafson totiž nepřipouští, že by jakákoliv podmnožina elektronické hudby byla dementní. Tím pádem na typu přívlastku nezáleží*3*
-
-
-
-
-
-
Každopádně nápad je hodně zajímavý a teaser mě osobně taky zaujal...