Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shaker
    Taky si rikam, co za zanr to vlastne bude... Neco jako State of Decay nebo dokonce plosinovka?
  • Shaker
    Arma 2 mod Wasteland a za Nezavisle :) Ale ne, jen tak rejpu... Vskutku zajimavej napad.
  • Fakt blbost... ja vyrostl na metalu a rocku a ted posloucham i elektroniku. Elektronika se dneska da najit snad uplne v kazdy hudbe. Elektronika totiz neni jen Skilrex ale jsou to i Recoil, Kraftwerk, Unkle nebo Massive attack. Je spoustu hudby kde se to prolina jako treba Depeche mode, Nine inch nails a dalsi.

Je to proste o tom jak jsi ochotnej se otevrit a nebat se zkusit i neco jinyho. Pristup elektronika=spatna hudba/modni trend je proste nesmysl.
  • Tohle si ale vymýšlíš, sám hraju klasiku na klavír už dlouhou dobu, poslouchám dobrý rock, i dobrou elektroniku. Nemám však rád lidi co něco odsuzují. Bohužel vypadá, že jsme se nikam neposunuli. Stejně jako naši dědečci odsuzovali tehdejší "nový" rock, metal, budeme pokračovat. Že ? *4*
    PS: Nemyslím si, že by někdo vyrostl do určitého žánru,ale souhlasím s tím, že si dokáže dnes vybrat každý. To ale neznamená, že jeden je dobrý a druhý špatný. Stejně jako je dobrá elektronická hudba, najdou se i šílené kousky. Stejně je to i s jinými žánry. A věř mi, že já vyrůstal na dosti psychedelickém rocku a nic to s mým nynějším přístupem k hudbě nemění. Respektuji to, že se ti třeba líbí classic rock, mě se taky líbí. Ale reakce byla na trochu jinou věc a s hudbou to mělo pramálo společné. Možná to tu skoro nikdo nepochopil a nemysli si, že to byl nějaký "hate". Pouze narážka na to, že někdo hází všechno do jednoho pytle :).
  • Pak je ale námětem k diskusi, proč téměř nikdo nevyroste z rocku, jazzu, klasické hudby směrem k elektronice, zatímco opačným směrem putuje ohromné množství lidí. Moje interpetace je, že je snadné vyrůst z dočasných módní trendů, ale z dlouhodobě hodnotné tvorby nikoliv.
  • Chim
    Pořád jsi to nepochopil.
  • Co to proboha plácáš? Já sem se vůbec neobracel na jazykový způsob tvého příspěvku, ale čistě obsahový. Ten máš bohužel nepravdivý - již se snad nemusím opakovat..
  • Je videt ze se v hudbe moc nevyznas ale to nevadi treba z toho casem vyrostes.
  • jo diky
  • Správně. Něco takového, jako elektronická HUDBA neexistuje. A není-li to hudba, nemůže být ani dementní... tuc-tuc-tuc... *3*
  • Mnoooo, zřejmě to nebude úplně FPS, že? *3*
  • MickeyMutant
    Ba ne, nezvítězil. Gunnar Gustafson totiž nepřipouští, že by jakákoliv podmnožina elektronické hudby byla dementní. Tím pádem na typu přívlastku nezáleží*3*
  • Není, puvodni kapela se jmenuje OMEGA a jsou to Madari, pak si ji prevzali Scorpions a treba i nas Ales Brichta a urcite spousta dalsich
  • Neni to náhodou česká písnička..?
  • Dobře, tak vážně. Nejzábavnější je, že při psaní původního příspěvku mě přesně napadlo, že se najde nějaký zarytý obhájce subjektivismu, který neumí česky. A tak jsem nahodil udici strohou formulací "dementní elektronická hudba", která umožňuje neznalému pravidel psaní několikanásobného a postupně rozvíjejícího přívlastku dvojí výklad:
    1. Podmnožina (velmi pravděpodobně vlastní podmnožina) elektronické hudby definovaná absencí kvality (odpovídá postupně rozvíjejícímu přívlastku).
    2. Obecné označení s hanobným přívlastkem vztahujícím se na celý žánr (odpovídá několikanásobnému přívlastku).
    Je na snadě, že zaujatá (a pravidel neznalá) osoba to pochopí tím druhým způsobem. A to jsi udělal. Proto tě musím poučit, že v případě několikanásobného přívlastku je správná podoba s čárkou - "dementní, elektronická hudba".
    Já jsem tam ale čárku nedal, tudíž jde o postupně rozvíjející přívlastek - jediná správná interpretace je ad 1. Tím pádem je tvůj argument irelevantní a já jsem právě drtivě zvítězil v této debatě. *8*
  • Ve skutečnosti každá hudba je jenom o vkusu a ten kdo o nějakém jiném žánru, než je ten "jeho" napíše, že je to dementní hudba, ví o tom úplný h*vno. A tvoje rádoby chytráčkování "hahaha huhu chichi" je hodně mimo mísu.
  • vypadá to kvalitně, umělecký dojem :) snad bude i hra taková
  • Nejsem diagnostikován s demencí, ani jiným patologickým stavem postihujícím moje kognitivní schopnosti. A ve skutečnosti jsem chtěl napsat "dementní elektronická pseudohudba".
  • http://www.urbanstalker.eu/prezit-home/pre%C5%BEi%C5%A5/22-urban-survival-tipy-a-rady-z-vojny-v-bosne
  • Walldstein
    Tak tady pojem survival game dostává nový rozměr..No ale kroťme prvotní nadšení a počkejme si na výsledek..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit