Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pojem dementní elektronická hudba může napsat opravdu jenom d*ment..
  • Android/Ipad mhm to bude kvalita
  • wenceslaus
    Maďarská Omega a skladba Gyöngyhajú lány.
  • Kedaro
    Od 11 bit studios mám všechny hry, jsem zvědavý a plný očekávání.
  • Kedaro
    Můžeš víc rozvést co je to za song, rád bych si poslechl originál, protože znám akorát českou předělávku.
  • Bla bla bla bla secret base. Bla bla bla bla plan. Bla bla bla bla nuclear missile bomb.
    Rank up! Sergeant Of The Master Sergeants Most Improtant Person Of Extreme Sergeants To The Max!
  • Řečnické otázky jsou specifické tím, že se na ně často podezřele dobře odpovídá.
  • Úžasný teaser! Stylizace, motiv, hudba, skvělé! Konečně něco jiného než "BOOM BOOM PRASK AMERICA, FU*K YEAH! BRAVO TANGO WE ARE GOING DOWN NOOOOOOO VRRRRRRRRZM BOOOOOOM PRAAAASK EXPLOZE BOOM!!!"
  • Konecne nieco inovativne, po nekonecnych telenovelach CoD a BF biela vrana? som v soku, poteseny a v soku...
  • jonatan.hanzlik
    Díky za upozornění, musim se na DSII kouknout. Na Jethro Tull není nikdy pozdě :-)
  • wenceslaus
    Naštěstí. Nechtěl bych zažít normalizaci a sovětský tanky (!). Byla to spíš řečnická otázka :-)
  • Chim
    Zahrát si vojenskou hru za "třetí" stranu zní velice zajímavě. A Omega to video celé hezky podtrhuje.
  • Ta se určitě nevrací. Ale bylo to období extrémní hudební potence a kvality. Možná přichází čas ocenění a respektu této kvality.
  • Zírám. Trailer bez dementní elektronické hudby, naopak s maďarskou klasikou z roku 1969. Trailer bez zbytečného přehánění. Trailer s uměleckou hodnotou. Snad i hra bude v tomto duchu. A jelikož jde o Poláky, mohlo by to být nám kulturně blízké.
  • wenceslaus
    Každopádně nápad je hodně zajímavý a teaser mě osobně taky zaujal...
  • wenceslaus
    Jethro Tull u Dark Souls II, tady zase Omega se svým největším hitem.... vrací se snad 70. léta?
  • Přijít v této době s něčím neotřelým je buď risk nebo zisk..ovšem když se to vyplatí je to bomba.. *4* Na tohle se teda těšit rozhodně budu, těším se na další informace.

Off : Ta hudba je opravdu hezká..
  • Veskoslav
    Zajímavý nápad a hudební doprovod zvolen také velmi dobře.
  • conflig
    Teda nápad je to více než zajímaví.. chci vidět víc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit