Přejít na výpis diskuzí
THQ je rozebráno: Sega má Relic, Ubisoft získal South Park, Saints Row shrábnul Koch a Homefront patří Cryteku
24.1.2013 | Petr Poláček
57 příspěvků
-
Jsem rad ze relic ziskala SEGA.
-
-
Já teda ne...:/
SEGA v posledních letech zvládla zdrbat několik značek (Valkyria Chronicles napřílkad).
A ten debakl s žalobou na LEVEL5 (chtějí aby LEVEL5 stáhlo z prodeje všechny hry série Inazuma Eleven, protože prý porušují jejich patent na systém dotykového ovládání... první Inazuma Eleven vyšla asi 2 roky před vznikem tohoto "patentu") jenom ukazuje, že se z firmy která byla výrobcem skvělých konzolí, pak dobrých her a postupně ztrácející na síle... stala společnost co chce vydělávat na soudech...:/
-
-
Smutný to konec kdysi skvělé značky :(
-
-
každá firma jednou skončí. někdy to potká i EA. a patrně i Valve a Microsoft... vždy je jen otázkou kdy...
-
-
U Valve bych se tolik nebál nejsou tam tupci typu EA atd spíše Origin skončí dříve dle mého.
-
-
já neříkal do 10 let. ale jednou prostě ta firma padne... vždy tomu tak bylo a bude. a klidně se toho nemusím dožít :)
-
-
Jojo, mozna jednou padne i IBM, ale je tu uz pres sto let. Jednou skonci i zivot na Zemi. Ale z praktickeho hlediska nema smysl takhle uvazovat.
-
Mysliš tak ako Microsoft, HP, Apple ?
Nj raz určite padnú... -
-
Apple je špatněj příklad ten už totiž padnul a znovu se vyhrabal nahoru
-
-
-
-
Valve bude zit minimalne do doby dokud bude zit Gabe, tzn vecne....
-
u EA se celkem na ten den těším.....u Valve to je otázka no pokud ho Origin a další dig. distribuce vyšachují tak ano.. a MS? To bude ještě dlouho trvat pokud opravdu to s tím dell myslí vážně.
-
-
V tomhle komentu je tolik faillu, az se mi chce brecet...
-
-
-
-
Saints Row, CoH v pohode, ale najviac sa bojim prave o hru na ktoru sa teším zo všetkého najviac, South Park. nech sa len Parker&Stone dohodnú s Ubisoftom...
-
-
vzhledem k tomu, že South Park by měl být podle všeho skoro hotový, tak už bych tam moc komplikací neviděl.
-
-
tiež v to dúfam :D
-
-