Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všiml si někdo vůbec, že prodej Relicu zahrnoval jenom Company of Heroes? O WH40K tam není ani čárka.
  • Mysliš tak ako Microsoft, HP, Apple ?
    Nj raz určite padnú...
  • ucho
    já neříkal do 10 let. ale jednou prostě ta firma padne... vždy tomu tak bylo a bude. a klidně se toho nemusím dožít :)
  • MidnighT91
    Je dobře že South Park má ubisoft, nikoho lepšího jsme si přát nemohly a věřím že je v dobrých rukou. Homefront vypadal jako od Cryteku už od začátku a cryengine mu bude slušet takže jsem ani nic jiného nečekal, Sega ta si warhammer a CoH bude hýčkat, no a Saints Row mě nezajímá. Takže to dopadlo líp než jsme mohly doufat, každopádně snad to neznamená smrt pro ostatní značky, moc jsem se těšil na cooperativní jízdu v Darksiders...

RIP THQ
  • Tak to měli koupený Relic, ne ? Takže to pravděpodobně shrábla SEGA ...
  • A co Warhammer 40 000 o tom tam neni ani slovo, to už někdo stihl koupit?
  • Zachraňte DARKSIDERS!!!!! ta hra musí pokračovat!!!! hl. ji nepose.r te !!!!
  • U Valve bych se tolik nebál nejsou tam tupci typu EA atd spíše Origin skončí dříve dle mého.
  • THQ je skoda.

http://www.gamesindustry.biz/articles/2012-10-17-kuju-poor-developer-royalties-scandalous-and-wrong
    Vrele doporucuji si precist i ten jeden koment. Docela sranda pozorovat nektere soudni spory, v tomto pripade ceskou Vatru. *7*
  • fizola
    tiež v to dúfam :D
  • Valve bude zit minimalne do doby dokud bude zit Gabe, tzn vecne....
  • Jsem rad ze relic ziskala SEGA.
  • u EA se celkem na ten den těším.....u Valve to je otázka no pokud ho Origin a další dig. distribuce vyšachují tak ano.. a MS? To bude ještě dlouho trvat pokud opravdu to s tím dell myslí vážně.
  • ucho
    každá firma jednou skončí. někdy to potká i EA. a patrně i Valve a Microsoft... vždy je jen otázkou kdy...
  • Smutný to konec kdysi skvělé značky :(
  • ucho
    vzhledem k tomu, že South Park by měl být podle všeho skoro hotový, tak už bych tam moc komplikací neviděl.
  • fizola
    Saints Row, CoH v pohode, ale najviac sa bojim prave o hru na ktoru sa teším zo všetkého najviac, South Park. nech sa len Parker&Stone dohodnú s Ubisoftom...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit