THQ Nordic ukázal remake Gothicu, Titan Quest II i Wreckfest 2
-
No, v originále byla bariéra více kontrastní s oblohou: https://youtu.be/bvpnl24kFxs?feature=shared&t=277
Ale jak říkám, je to spíš drobná výtka. Celkově si myslím že barevná škála by mohla vypadat trochu jinak, ale nelze se zavděčit každému a až to vyjde tak vznikne tak milion reshadů a různých grafických modifikací.
-
No, nevím, já tam nikdy žádnou stísněnost necítil a o magické bariéře jsem většinou nevěděl, dokud hrdina nezačal jiskřit, když byl moc blízko.
-
Celkový dojem je takový že se mi to taky zatím spíše líbí, co se mi ale příliš nepozdává je ztvárnění stísněnosti která byla v originálu téměř hmatatelná díky tomu že magická bariéra byla téměř na dosah - v ukázkách remaku bariéra zatím vypadá spíš jako polární záře někde v dálce 😅
-
a to, co vypada nejlip, The Eternal Life of Goldman, do titulku ani nedaj
-
Na Remka ebude hudbu dělat Kai Rosenkranz, který dělal i na předchozích dílech. Pochybuju však, že překoná sám sebe a jeho Vista Point z G3 :)
-
Na Gothicu se mi vždy nejvíce líbila atmosféra toho světa. Zdá se, že vizuálně to vystihli dobře. Teď je ještě třeba, aby se do toho trefila i hudba.
-
Pridavam se, vypada lepe, nez bych cekal a vitam i rozsireni o dalsi mista. Z puvodniho "nezajem, uz jsem kdysi dohral" by se mozna mohl prehoupnout i do "preci jen koupim a zopakuju." :)
-
Gothic vypadá skvěle :) Líbí se mi ztvárnění sektovního tábora, kterému sluší vyšší míra mysticismu, přičemž je skvělý, že nezasahovali do vizuálu starého a nového.