Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    proč by měla mít hra 30GB? 90% dat jsou jen zdroje (zvuky, videa, textury, modely). to všechno se dá použít opakovaně, aniž by výrazně narostl celkový objem
  • tak tak, mohli by se raději kouknout na Portal 2 a zamyslet se, proč je zrovna ona posledním hitem na trhu
  • hral jsem to se stopkama a pauzoval na loadingy mezi levelama a .. verim, ze to jde zahrat i rychleji, ja to hral pouze s pistoli, je pravda, ze predtim jsem to jiz jednou hral tak jsem vedel kudy-kam, ale v zhledem k linearite jeto temer jedno .. klidne si to zkus .. budes prekvapeny jak je to kratke ..
  • Jo a Avatara si skouknul za 30 min, co ?! *5*
  • Cajk
    Mužou bejt hodně rádi, že to tak dopadlo.
  • ucho
    příliš drahý vývoj. Rockstaru to vyšlo, ale pro ostatní to může být risk, do kterého nepůjdou.
  • Zayl
    Za nízké hodnocení Homefrontu mohlo hlavně to, že je to naprosto zbytečná hra. Nového kulové, staré udělané jinde lépe.

Netuším co je na té značce strategického, to udělají sequel kde Tádžikistán napadne Kanadu?

Mě spíš trápí že Relic je součástí THQ... A to studio mám rád, nerad bych ho viděl chcípnout.
  • Mahcake
    To je pravda, ale za to taky může i grafický zpracování atd. Pokud by např. Crysis měl 20+ hodin, tak by hra už měla asi 30 GB a to se jim autorům asi nechce už dělat,i když já v tom nevidim problém. Red Dead Redemption mělo 20+ hodin zábavy,dlouhatanskej příběh,spostu věcí co se dá dělat,ještě k tomu ta hra donutí člověka udělat 100% Achiev( hledáni truhlí,různé obleky,koně,zabíjení různých zvířat atd.) + MP + DLC. Nechci nikoho kritizovat, ale udělat se to prostě dá, nevim na co autoři ( kromě Rockstaru ) myslí.
  • COD ma klasicky velmi prijemnou startovni pozici. Prijde mi, ze recenzenti ke COD vseobecne pristupuji neobjektivne kladne i kdyz jde o sracku (viz. World at War s 84 procenty na metacritics). Hodnoceni COD je tedy nutne brat s VELKOU rezervou. Velmi nerad spekuluji o uplatnych recenzentech, ale nelze si nevsimnout, ze co se tyce World at War, neco tam sakra silne smrdi.
  • Zacinam mit velke obavy o budoucnosti MMO Warhammer 40,000: Dark Millennium. Vydavatel THQ se zda byt ve financnich problemech a vyvoj MMO je daleko narocnejsi nez u obycejne singlovky s online multakem.
    Ony ty hry ze sveta warhammeru jsou snad zaklete :-(
  • fallout
    já sem si, ale na cenu her nestěžoval... jenom na délku single-playeru... *3*
  • ucho
    jen tak pro zajímavost. pokud je ve dne vydání a recenzí známo, že lze single dohrát za 4 hodiny a když tebe zajímá pouze single, logicky by tě ta hra neměla interesovat ne? tedy hra se prodává za nějakou cenu, hráč se rozhoduje, jestli mu to tak vyhovuje či nikoli. kde je problém? když za tu cenu nevyhovuje a řeknu si, že tahle zábava mi za to nestojí, počkám na snížení ceny nebo jdu o dům dál.
    proč nadávat na 4 hodiny, důležité je, jak jsou kvalitní a jestli si s tou hrou neužiju jinak...
    mimochodem já kolikrát na odreagování hledám hry, které bych třeba za 5 hodin dohrál (z nedostatku volného času). blbě se vybírá :)
  • tak v porovnani s 2h 14min MOH je jeste docela dlouha zalezitost :) jinak si myslim ze SP hra zacina na 8h .. co je niz je takove demo nebo pridavek k MP
  • multak je dobry ale maji pravdu singl stoji za prd
  • fallout
    já třeba patřím mezi ty, které MP moc nezajímá... takže pro mě je Single nejdůležitější. Na příklad u Falloutu New Vegas, ani MP není a Single sem hrál přes 60 hodin a myslím, že jsem toho ve hře dost vynechal. ( To jen tak pro zajímavost )
  • fallout
    je to děs, takové Dema ať si strčí někde... však jak dopadla Mafia II, délka Singleplayeru tu hru úplně odrovnala!... *10*
  • Pete.palis
    Co jsem se dočetl od lidí co hru vlastní, že s mutiplayerem jsou dost spokojený, ale přesně ji sráží na kolena délka singlu;)
  • Kdyby na polovinu, to by bylo este dobre, ale zrovna Homefront dohrat za cca 4h. To je hnus velebnosti.
  • V jednom starším článku nebo rozhovoru THQ OMLOUVALO krátkost kampaně Homefrontu právě tím, že Cal Of Duty ji má taky krátkou.
    Nepřipadají vám distributoři stále víc a víc ubrečení?
  • jeste ze nebyl SP v HF delsi, to by ta utrapna nuda trvala jeste dele a hodnoceni by to urcite nepomohlo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit