Přejít na výpis diskuzí
Tim Schafer chce po Broken Age zkusit něco jiného než adventuru
13.3.2015 | Adam Homola
32 příspěvků
-
Double Fine uz davno nerobi len adventury. Ich druhy projekt na ktory vybrali vyse 1 mega na kickstarteri (Massive Chalice) nie je adventura... ani Spacebase DF-9 (ktora tak trochu stroskotala) nie. a Brutal Legend tiez nie je zrovna typicka adventura ale skor akcia s prvkami adventury.
-
tento odrbavac pojde zas na kickstarter a vsetky prachy "pouzije" ako minule?:D by ma zaujimalo kam ich dava
-
-
to není tak těžké odhadnout. schafer se prostě nedokáže krotit, vývoj natahuje a to stojí nemalé peníze navíc. tento přístup má do efektivního vývoje daleko, ale zato může poskytnout originální a zajímavé věci (které se nakonec bohužel nemusí ani zaplatit). potřeboval by k sobě někoho, kdo by ho krotil a uměl lépe plánovat.
-
-
No mě by zajímalo, kdyby někdo ty peníze dal někomu ze zdejších kritiků v diskuzi, jestli by ty finance byly rozfofrované dřív, než vůbec začne dělat hru nebo hned poté, co začne. :)
-
-
ehm, běžný kritik ve zdejší diskuzi nemá 20+ let zkušenosti s profesionální tvorbou her.. jen takovej detail *7*
-
-
Možná, kdyby se ocitli na jeho místě... *3*
-
-
-
A proč že toho Schafera vlastně tak všichni nesnášíte? Adventury nehraju, takže mi jeho jméno zas tolik neříká.
-
-
Fuhrere divim se že jste si neudělal vtip z jeho přijmení a nepojmenoval ho Shlaffer :D
-
Hlavně že znáš Hitlera...
-
-
Kdo by neznal Hitlera, celkem běžný jméno
http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/07/hitler-mussolini.jpeg
-
-
já ho mám rád. i ty peníze bych mu snad na zajímavý projekt přispěl. za psychonauty si může dovolit libovolný počet přešlapů :D
-
-
Ja ho mam tiez rad, ale n adalsi by som mu uz neprispel. Ak by ale ukazal ze sa poucil, tak potom na ten este dalsi mozno aj hej. Na druhej strane nechapem tie chorobne vylevy, ze nic od Doublefine uz nekupim blabla lebo sa im neda verit. Omg, vsak si staci pockat na hotovu hru a rozhodnut sa podla recenzii.
-
-